کد خبر: ۲۶۴۹۵
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۰
مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین:

سیزده گروه شغلی از ابتدای دی ماه مشمول مالیات می‌شوند

راساس فراخوان مرحله دهم قانون مالیات بر ارزش افزوده سیزده گروه شغلی از ابتدای دی ماه سال جاری مشمول مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند.
سیزده گروه شغلی از ابتدای دی ماه مشمول مالیات می‌شوند

مخاطب 24- عزیزاله عباس‌پور، مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین اظهارکرد: براساس فراخوان مرحله دهم قانون مالیات بر ارزش افزوده سیزده گروه شغلی از ابتدای دی ماه سال جاری مشمول مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند.

او افزود: در خصوص اجرای ماده (۱۳) قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب خردادماه۱۴۰۰ و ماده (۱۸) قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب اردیبهشت۱۳۸۷، کلیه فعالان اقتصادی که براساس شرایط فراخوان‌های مراحل اول تا نهم ثبت‌نام و اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده تاکنون مشمول اجرای این نظام مالیاتی نشده‌اند، در صورت اشتغال به فعالیت‌های زیر با هر میزان فروش یا درآمد، مشمول مرحله دهم ثبت‌نام محسوب و مکلف به اجرای مقررات قانون از ابتدای دی ماه سال۱۴۰۲ هستند:

فروشندگان حیوانات خانگی شامل سگ، گربه، ماهی و پرنده زینتی و حیوانات وحشی و کلیه مراکز درمانی، بیمارستان‌ها و کلینیک‌های دامپزشکی و تمامی ارائه‌دهندگان هرگونه خدمات به این حیوانات،

فروشندگان انواع غذا، لوازم و تجهیزات حیوانات خانگی موضوع بند (۱) فوق از قبیل پت‌شاپ‌ها (فروشگاه لوازم حیوانات خانگی)،

فروشندگان انواع ادوات و آلات موسیقی از هر نوع،

فروشندگان انواع لوازم آرایشی، تجهیزات آرایشگاهی و آرایشی، عطر و ادکلن،

ارائه‌دهندگان خدمات اخذ پذیرش تحصیلی و مشاوره و راهنمایی در امور تحصیلی خارجی،

ارائه‌دهندگان خدمات ماساژ از هر نوع،

ارائه‌دهندگان خدمات طرح و نقشه بهره‌برداری از معادن و مشاوره فنی، حفاری، آتشباری و انفجار معدن، صاحبان آتلیه‌های عکس و فیلم،

ارائه‌کنندگان خدمات مربوط به برگزاری سمینار، همایش، کنفرانس، جشنواره، گردهمایی و انواع مراسم، فروشندگان انواع عینک آفتابی و لنزهای تماسی،

فروشندگان انواع ضایعات فلزی،

فروشندگان قهوه، کاکائو، نسکافه، پودر و خمیر حاصل از آن‌ها

و فروشندگان انواع لوازم و تجهیزات حفاظتی از قبیل دزدگیر.

عباس‌پور یادآور شد: فعالان اقتصادی که واجد شرایط مراحل اول تا نهم ثبت‌نام و اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده بودنـد، حتـی در صورت انطباق با شرایط مشمولیت مرحله دهم ثبت‌نام این نظام مالیاتی، جزء مؤدیان مشمول مراحل قبلی ثبت‌نام و اجرای قانون محسوب و مکلف به اجرای مقررات از تاریخ شمول فراخوان مربوط، هستند.

مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین همچنین تاکید کرد: فعالان اقتصادی فراخوان شده قبلی که به موجب قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب۱۳۸۷ به عرضه کالا و ارائه خدمات معاف اشتغال داشته‌اند، در صورتی‌که عرضه کالا یا ارائه خدمات آن‌ها وفق مفاد قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب۱۴۰۰/۰۳/۰۲، مشمول مالیات بر ارزش افزوده باشد، از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون (۱۴۰۰/۱۰/۱۳) به عنوان مودی نظام مالیات بر ارزش افزوده مکلف به اجرای قانون می‌باشند.

منبع: خبر آنلاین

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گرگ پارسی سر تمرین فجر گرگ پارسی سر تمرین فجر
هادی چوپان، گرگ پارسی و قهرمان مستر المپیا، اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه در تمرین فجرشهید سپاسی حضور یافتند و دیدار صمیمانه‌ای با بازیکنان و کادرفنی تیم داشتند.
علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش! علیرضا جهانبخش، مسن‌ترین فرد باشگاه جدیدش!
علیرضا جهانبخش پس از سال‌ها در لیگ‌های هلند و انگلیس، این‌بار با انگیزه‌ای تازه به دندر بلژیک رفته تا نقشی کلیدی در خروج این تیم از بحران ایفا کند.
دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان دیدار قالیباف با کفیل رئیس جمهور پاکستان
محمدباقر قالیباف در دومین روز سفر رسمی به اسلام‌آباد با سید یوسف‌رضا گیلانی، کفیل رئیس‌جمهور و رئیس سنای پاکستان دیدار کرد و درباره همکاری‌های دوجانبه گفت‌و‌گو شد.
پزشکیان وارد سنندج شد پزشکیان وارد سنندج شد
رئیس‌جمهور صبح امروز برای شرکت در مجموعه‌ای از برنامه‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی و همچنین افتتاح وبیناری پروژه‌های عمرانی وارد سنندج شد.
فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری فردا آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری
سازمان سنجش اعلام کرد فردا آخرین فرصت نام‌نویسی در آزمون دکتری تخصصی نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵ است و داوطلبان باید در مهلت مقرر فرآیند ثبت‌نام را تکمیل کنند.
ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند! ترامپ:‌ای کاش وزرایم مثل وزرای رئیس جمهور چین از من می‌ترسیدند!
دونالد ترامپ در نشست با سناتور‌های آمریکایی گفت رفتار اعضای هیئت همراه رئیس‌جمهور چین او را شگفت‌زده کرده و آرزو کرده است کابینه خودش نیز همان‌گونه از او «می‌ترسیدند».
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر