کد خبر: ۲۶۴۸۵
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۸
شاخص کل چقدر اُفت کرد؟

نقشه بورس امروز چهارشنبه ۲۳ شهریور

شاخص کل بورس امروز روند نزولی را تجربه کرد و با بیش از ۳۱۰ واحد کاهش روی دو میلیون و ۱۲۶ هزار واحد ایستاد.
نقشه بورس امروز چهارشنبه ۲۳ شهریور

مخاطب 24- شاخص کل بورس امروز با بیش از ۳۱۰ واحد کاهش در رقم دو میلیون و ۱۲۶ هزار واحد ایستاد. البته شاخص کل با معیار هم‌وزن روند معکوسی داشت و امروز با افت ۵۸۲ واحدی رقم ۷۱۸ هزار و ۵۳ واحد را هم ثبت کرد.

در این بازار ۳۱۶ هزار معامله به ارزش ۴۵ هزار و ۱۷۶ میلیارد ریال انجام شد.

در معاملات امروز پالایش نفت اصفهان، ملی صنایع مس ایران، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، پالایش نفت بندرعباس، نفت‌ بهران‌، ذوب آهن اصفهان و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بیشترین تاثیر را روی شاخص بورس داشتند که به غیر از صنایع پتروشیمی خلیج فارس و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران دیگر نمادها نسبت به آخرین روز بازار سرمایه در هفته گذشته روند صعودی داشتند.

در آن سوی بازار سرمایه، شاخص کل فرابورس نیز با ۳۵ واحد کاهش در رقم ۲۶ هزار و ۴۱۷ واحد ایستاد.

در این بازار ۱۷۵ هزار معامله انجام شد که ۵۷ هزار و ۶۰۵ میلیارد ریال ارزش داشت.

ایران خودرو دیزل، پتروشیمی زاگرس، تامین سرمایه دماوند، سرمایه‌گذاری مالی سپهر صادرات، توزیع دارو پخش، بیمه دی و پویا زرکان آق دره بیشترین تاثیر را روی شاخص فرابورس گذاشتند که به غیر از تامین سرمایه دماوند و پویا زرکان آق دره همگی روند نزولی را تجربه کردند.

منبع: اقتصاد صد

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
غافلگیرکننده‌؛ هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2 غافلگیرکننده‌؛  هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2
GPT-5.2 با قابلیت‌های تازه و هوش چندرسانه‌ای وارد میدان شد. در این مقاله با ویژگی‌ها، کاربردها و تأثیرات شگفت‌انگیز نسل جدید چت‌جی‌پی‌تی آشنا شوید.
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر