کد خبر: ۲۶۴۷۵
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۴

انبار شمش طلای بانک صادرات ایران از ۲۷ شهریور آغاز به کار می‌کند

​​معاون مالی بانک صادرات ایران از فعال شدن انبار شمش طلای این بانک در بورس کالا از روز دوشنبه ۲۷ شهریورماه سالجاری خبر داد.
انبار شمش طلای بانک صادرات ایران از ۲۷ شهریور آغاز به کار می‌کند

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران: سیدمجتبی صالحی با اعلام این خبر افزود: انبار شمش طلای بانک صادرات ایران با هدف ارائه ابزار جدید و تقویت ارتباط بین بازار پول و بازار سرمایه در قالب محصولات بورس کالا از روز دوشنبه ۲۷ شهریور ماه سال جاری فعال می‌شود و دارایی‌های موجود در این انبار در نماد معاملاتی گواهی سپرده کالایی شمش طلا (CD1GOB0001) قابل معامله خواهد بود.

صالحی در خصوص شرایط ویژه فعال شدن این معاملات گفت: دارایی پایه هر گواهی سپرده کالایی معادل 1/0 گرم (۱۰۰ سوت) از شمش طلای یک کیلوگرمی با عیار معاملاتی ۹۹۵ (قسمت در هزار) است و شمش‌های تولیدی شرکت معادن و صنایع معدنی کارند صدر جهان صرفأ توسط تولیدکننده و شمش‌های سایر تولیدکنندگان خارجی صرفأ توسط واردکنندگان مورد پذیرش بانک، قابل تحویل به انبار شمش طلای بانک صادرات ایران است.

معاون مالی بانک صادرات ایران با اشاره به اینکه انباردار حسب مورد مکلف به اخذ و نگهداری شناسنامه صادره شرکت‌های تولیدی برای هر شمش طلا و تحویل آن به دارنده گواهی سپرده در زمان دریافت کالا از انبار است، افزود: هزینه‌های انبارداری در تاریخ شروع معاملات به مبلغ روزانه ۳۰ ریال به ازای هر گواهی سپرده کالایی برای نگهداری کالا در انبار، از ابتدای روز صدور گواهی سپرده کالایی به نام مالک کالا، تا پایان روز معامله هر بخش از کالای فروش رفته بر عهده وی است که این هزینه توسط اتاق پایاپای بورس کالا از وجه معامله کسر شده و در دفتر دارایی انباردار اعمال می‌شود. همچنین هزینه انبارداری از ابتدای روز تقویمی پس از روز معامله تا پایان روز تحویل از انبار بر عهده خریدار است که در هنگام تحویل کالا از انبار وجه مورد نظر از دفتر دارایی مشتری تسویه می‌شود. مالیات بر ارزش افزوده هزینه انبارداری نیز به میزان ۹ درصد هزینه انبارداری محاسبه و به انباردار پرداخت می‌شود.

وی تاکید کرد: هزینه انبارداری برای جبران تمامی خدمات انبار از جمله نگهداری، حفاظت فیزیکی، بیمه انبار و سایر هزینه‌ها بوده و غیر از هزینه تعیین‌شده، هیچ مبلغ دیگری به انباردار پرداخت نخواهد شد.

دبیر کمیسیون مالی شورای هماهنگی بانک‌ها افزود: برای تحویل گرفتن شمش یک کیلوگرمی از انبار لازم است حداقل به میزان ۱۱ هزار گواهی سپرده کالایی توسط مالک ارائه شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وزیر نیرو: هوش مصنوعی باعث افزایش مصرف برق خواهد شد وزیر نیرو: هوش مصنوعی باعث افزایش مصرف برق خواهد شد
وزیر نیرو گفت: یکی از چالش‌های جدی کشور، استخراج غیرمجاز رمزارز است که مصرف بالایی در برق دارد. وزارت نیرو تلاش می‌کند با شناسایی و برخورد با این افراد، خسارات ناشی از این فعالیت‌ها را کاهش دهد.
۴ کشور غربی مسئول تبعات صدور قطعنامه هستند ۴ کشور غربی مسئول تبعات صدور قطعنامه هستند
سخنگوی وزارت خارجه ایران با اشاره به صدور قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام آژانس، مسئولیت تبعات مترتب این اقدام ناموجه و مخرب را متوجه بانیان و طراحان قطعنامه دانست و تاکید کرد که ایران در راستای تامین و صیانت از منافع و حقوق ملت ایران در بهره‌مندی از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای، تدابیر مقتضی را در پاسخ به این اقدام اتخاذ خواهد کرد.
قطعنامه ضد ایرانی با ۱۹ رأی موافق و ۱۱ رای ممتنع و ۳ رای مخالف در شورای حکام آژانس بین‌المللی تصویب شد قطعنامه ضد ایرانی با ۱۹ رأی موافق و ۱۱ رای ممتنع و ۳ رای مخالف در شورای حکام آژانس بین‌المللی تصویب شد
دیپلمات ارشد روس خاطر نشان کرد که قطعنامه علیه ایران در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بدون اتفاق نظر قاطع اعضا به تصویب رسید.
اولین واکنش ایران به قطعنامه آژانس اولین واکنش ایران به قطعنامه آژانس
دستورات لازم از سوی رئیس سازمان انرژی برای راه اندازی یک مرکز جدید غنی سازی در مکانی امن، جایگزینی ماشین‌های نسل اول در مرکز غنی سازی شهید دکتر علیمحمدی (فردو) با ماشین‌های پیشرفته نسل ششم صادر شده است.
ویتکاف قبل مذاکره جدید با ایران از نتانیاهو اجازه گرفت؟ ویتکاف قبل مذاکره جدید با ایران از نتانیاهو اجازه گرفت؟
در آستانه دور ششم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان، استیو ویتکاف نماینده ویژه ترامپ در خاورمیانه با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت‌و‌گو کرد.
رژیم غذایی متفاوت به نام مایند! مایند چیست؟ رژیم غذایی متفاوت به نام مایند! مایند چیست؟
شواهد جدید نشان می‌دهد که رژیم غذایی مایند (MIND) حتی زمانی که در سنین بالا شروع شود، قادر خواهد بود تاثیر مثبتی بر مغز و حافظه بگذارد. طبق گزارشی که روز دوشنبه در نشست سالانه انجمن تغذیه آمریکا ارائه شد، شرکت‌کنندگان میانسال و مسن‌تر در یک مطالعه بزرگ و طولانی‌مدت، در صورت پیروی از رژیم غذایی سرشار از سبزیجات برگ‌دار سبز، روغن زیتون، غلات کامل و مقدار زیادی توت، کمتر به بیماری آلزایمر یا سایر انواع زوال عقل مبتلا می‌شدند.
فاجعه‌ای به نام بی‌جمعیتی! فاجعه‌ای به نام بی‌جمعیتی!
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بحران جمعیت را یک «معضل ملی جدی» دانست و خواستار تدوین راهکار‌های جامع و تقویت همکاری‌های بین‌بخشی برای مواجهه مؤثر با این چالش شد.
برگزیده
واریزی دولت در آستانه عید غدیر ۱۴۰۴ واریزی دولت در آستانه عید غدیر ۱۴۰۴
در آستانه عید غدیر ۱۴۰۴، واریز یارانه نقدی خرداد به مرحله اجرا رسید؛ حالا جزئیات دقیق زمان و مبلغ واریز مشخص شده و حساب میلیون‌ها نفر شارژ خواهد شد.
سیاه بازی جدید کاظم صدیقی سیاه بازی جدید کاظم صدیقی
رحمت الله بیگدلی: صدیقی به عزیزی گفته بود تو بگو خودسرانه باغ ازگل را به نام صدیقی زدم.
دارایی‌های ایرانیان مقیم آمریکا دارایی‌های ایرانیان مقیم آمریکا
در گزارش پیش رو به بررسی جزئیاتی از زندگی، دارایی و فعالیت‌های اقتصادی برخی از کارآفرینان ایرانی ساکن آمریکا پرداخته‌ایم.
صفحه خبر بالای تصاویر