کد خبر: ۲۶۴۶۰
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۶

بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی، بانکی پیشرو است

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی گفت:بانک توسعه تعاون در نظام بانکی استان یک بانک پیشرو است.
بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی، بانکی پیشرو است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاونحیدر فتح زاده در دیدار با مدیر شعب بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی افزود: در حال حاضر بانک توسعه تعاون در پرداخت تسهیلات تبصره 18 و تبصره 16 در زمره بانک های پیشرو بوده و قطعا سهم بسزایی در توسعه استان می تواند داشته باشد.

وی با اشاره به سیاست های جدید اتخاذ شده در استان اعلام کرد:تلاش داریم تا با ابزارهای مورد نیاز گردش مالی بنگاه های اقتصادی بزرگ استان را در شبکه بانکی داخل استان فعال کنیم تا این گردش مالی توان بانک های استان را ارتقا دهد.
فتح زاده تاکید کرد: در این راستا سازمان ها و دستگاه های مرتبط نیز پای کار آمده اند که امیدواریم در آینده نزدیک بخش اعظمی از ظرفیت های اقتصادی بنگاه های اقتصادی در داخل استان به گردش در آید.
وی ادامه داد: این امر موجب می شود تا توان بانک های استان نیز در ارایه تسهیلات و خدمات افزایش یابد و به نوعی اقتصاد استان بیش از پیش تقویت شود.
این گزارش می افزاید، مسعود کردستانی مدیر شعب بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با اشاره به نقش سازمان مدیریت و برنامه ریزی در حمایت از نظام بانکی تاکید کرد: بی تردید یکی از اصلی ترین سازمان هایی که توان ارتقای سطح نظام بانکی در استان را دارد سازمان مدیریت و برنامه ریزی است.
وی با اشاره به برخی خدمات بانک توسعه تعاون در ارائه تسهیلات تکلیفی تصریح کرد: بانک توسعه تعاون به عنوان یک بانک دولتی تلاش دارد تا سهم بسزایی در توسعه بخش های مختلف اقتصادی کشور داشته باشد.
کردستانی اضافه کرد: در حال حاضر شاخص مصارف به منابع بانک توسعه تعاون در استان 125 درصد است یعنی 25 درصد در استان بیش از منابع تسهیلات پرداخت شده است که نشان از نگاه این بانک به توسعه در استان دارد.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
افشاگری حولناک از جنگ اوکراین افشاگری حولناک از جنگ اوکراین
فایننشال‌تایمز گزارش داد؛ صد‌ها کودک اوکراینی در بیش از ۲۰۰ مرکز روسیه و مناطق اشغالی تحت شست‌وشوی ذهنی و آموزش‌های نظامی قرار گرفته‌اند.
اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد اعدام بابک شهبازی به جرم جاسوسی برای موساد
بابک شهبازی، پیمانکار صنعتی متهم به انتقال اطلاعات امنیتی ایران به موساد، پس از تأیید حکم در دیوان عالی کشور صبح امروز در تهران اعدام شد.
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر