کد خبر: ۲۶۴۵۴
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۷

سفر مدیر عامل پست بانک ایران و هیأت همراه به استان قزوین

بهزاد شیری مدیرعامل، فرهاد بهمنی عضو هیات مدیره بانک و هیات همراه، با هدف بررسی پتانسیل سرمایه‌گذاری و اشتغال‌زایی در مناطق کم برخوردار، نظارت بر عملکرد شعب و باجه‌های بانکی روستایی، افتتاح طرح گلخانه هیدروپوئیک موبدی، شرکت در برنامه به وقت شما و جلسه شورای اداری مدیریت شعب پست بانک استان و چهارمین جلسه هیات عامل بانک صبح امروز چهارشنبه ۲۲ شهریور ماه به استان قزوین سفر کردند.
سفر مدیر عامل پست بانک ایران و هیأت همراه به استان قزوین

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از پست بانک ایران: در این سفر یک روزه، شیری به همراه حیدر پوررهنما معاون اعتباری و بین الملل، محمد غلامی مشاور مدیر عامل و رییس اداره کل حوزه مدیریت، محمدعلی جباری رییس اداره کل رعایت قوانین و مقررات (تطبیق) و سعید حناچی مدیر شعب استان از شعب آزادی و مرکزی، واحدهای ستادی و باجه بانکی روستایی کورانه بازدید و ضمن دیدار با کارکنان بانک در استان از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات همکاران در این واحدها قرار می‌گیرد.
همچنین شیری در این سفر ضمن دیدار با محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین از طرح گلخانه هیدروپوئیک موبدی که با مشارکت تسهیلاتی پست بانک استان قزوین به ارزش 80 میلیارد ریال و سرمایه گذاری کلی به ارزش 120 میلیارد ریال احداث شده است را افتتاح و مورد بهره برداری قرار خواهد داد.
بنابر این گزارش: فرهاد بهمنی، حسین ملک معاون توسعه سرمایه انسانی و پشتیبانی و علیرضا واحدپور معاون سازمان و برنامه ریزی از شعبه بوئین زهرا و باجه‌ بانکی روستایی شال شهرستانک و همچنین حسین محمدی معاون مالی و سرمایه‌گذاری و داود قزلباش رئیس اداره کل امور شعب، از باجه‌های بانکی روستایی پناه آباد، خورهشت و شعبه تاکستان بازدید می‌نمایند. 
 بر اساس این گزارش، شرکت در جلسه شورای اداری به منظور ارائه گزارش و بررسی عملکرد و برنامه‌های آتی مدیریت شعب استان و آگاهی از دیدگا‌ه‌ها و نظرات مسئولان واحدهای ستادی و شعب استان، شرکت در چهارمین جلسه هیات عامل و حضور در برنامه به وقت شما از دیگر برنامه‌های سفر یک روزه مدیرعامل و هیات همراه، به استان قزوین می‌باشد.

برچسب ها: پست بانک ایران 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر
یک متخصص طب ایرانی با تأکید بر اهمیت حفظ تعادل مزاجی، خواب کافی، تغذیه مناسب و کنترل حالات روحی، این موارد را از ارکان اصلی رانندگی ایمن دانست و توصیه‌هایی برای کاهش خطرات رانندگی ارائه کرد.
از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟ از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟
شاید تصور کنیم روغن زیتون مرغوب، همیشه ماندگار است و تاریخ انقضایش فقط یک عدد روی برچسب است. اما واقعیت این است که این طلای مایع هم مانند هر ماده طبیعی دیگری، در گذر زمان و تحت شرایط نگهداری نامناسب، کیفیت خود را از دست می‌دهد و فاسد می‌شود.
عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند عراقی‌ها در را بر روی زائران عرفه بستند
رایزنی مسولان ایرانی و عراقی تا کنون منجر به باز شدن در‌های سمت عراق نشده است
اگر برای درست کردن فالوده کرمانی آماده‌اید بخوانید! اگر برای درست کردن فالوده کرمانی آماده‌اید بخوانید!
فالوده کرمانی، یکی از دسر‌های سنتی و اصیل ایرانی است که ریشه در اقلیم کویری کرمان دارد و بخشی از میراث فرهنگی ایرانیان به شمار می‌رود. این دسر خنک و خوشمزه با رشته‌های نشاسته‌ای، یخ خرد شده، گلاب و عرق نعناع، در روز‌های گرم سال، طعم آرامش و لذت را به ارمغان می‌آورد.
برگزیده
آیا کنسرسیوم غنی‌سازی در کیش و قشم احداث می‌شود؟ آیا کنسرسیوم غنی‌سازی در کیش و قشم احداث می‌شود؟
براساس گزارش نیویورک‌تایمز، دو مقام ایرانی گفتند که مذاکره‌کنندگان قصد دارند در دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها برای محل کنسرسیوم چانه‌زنی کنند تا جزیره‌ای از خاک ایران برای این منظور انتخاب شود؛ آنها ممکن است جزیره کیش یا قشم در خلیج فارس را پیشنهاد دهند، هرچند گزینه‌های دیگری نیز مورد بحث قرار گرفته‌اند.
نان گران شد نان گران شد
سخنگوی اتاق اصناف خبر داد: قیمت جدید نان در چند روز آینده اعلام می‌شود.
وعده‌های محقق نشده زاکانی وعده‌های محقق نشده زاکانی
علی اصغر قائمی، عضو شورای شهر تهران: در دوره مدیریتی زاکانی شاهد ۵۸ وعده محقق‌نشده بوده‌ایم.
صفحه خبر بالای تصاویر