کد خبر: ۲۶۴۴۷
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۳:۵۵

فقط این افراد می‌توانند از سامانه یکپارچه خودرو خرید کنند

سامانه یکپارچه خودرو در پی افزایش تعداد انصراف‌ها در دوره قبلی، اقدام به اعلام ثبت‌نام مجدد خودروسازان با شرایط جدید کرد.
فقط این افراد می‌توانند از سامانه یکپارچه خودرو خرید کنند

بر اساس اطلاعیه جدیدسامانه یکپارچه خرید خودروها، این سامانه از تاریخ ۲۰ شهریور تا ۲۳ شهریور باز می‌شود و امکان ویرایش اولویت‌بندی و تغییر خودرو برای متقاضیان در دوره تحویل خودروهای ۱۴۰۳ فراهم شده است.

طبق این اطلاعیه، ظرفیت‌های خالی موجود خودروسازان با شرایط جدید و از طریق سامانه یکپارچه فروش خودروها مجدداً ارائه خواهد شد.

شرایط تغییر خودرو

برای ثبت‌نام در این طرح، متقاضیان باید به شرایط زیر توجه کنند:

۱. تغییر خودرو:

افرادی که تمامی شرکت‌های حاضر در طرح (اول و دوم) و موعد تحویل آن‌ها در سال ۱۴۰۳ تعیین شده است، می‌توانند نسبت به تغییر خودروی اعلام شده قبلی به محصولات عرضه شده توسط شرکت‌های کرمان موتور و مدیران خودرو اقدام کنند.

۲. مراحل ثبت‌نام:

- ابتدا، متقاضی باید وارد پروفایل کاربری خود شده و گزینه «لغو سفارش» خودروی قبلی را انتخاب کند تا خودروی قبلی حذف شود.

- پس از لغو سفارش، متقاضی می‌تواند از میان محصولات اعلامی در سایت، خودروی جدید خود را انتخاب کند.

- در پایان مهلت تغییر خودرو، متقاضی باید به سایت خودروساز مراجعه کرده و مبلغ معین شده را واریز کند تا فرآیند ثبت‌نام نهایی انجام شود.

۳. تبصره‌ها:

- در صورت انتخاب خودروی بیش از ظرفیت موجود، تخصیص به ترتیب اولویت‌های تعیین شده صورت خواهد گرفت.

- در صورتی‌که متقاضی سفارش قبلی را لغو کرده و امکان انتخاب خودروی جایگزین را نداشته باشد، اولویت قبلی او حفظ می‌شود.

- در صورت عدم واریز مبلغ تعیین شده به حساب خودروساز، متقاضی از اولویت‌بندی حذف خواهد شد.

فرصت برای متقاضیان دور دوم

متقاضیانی که در دور دوم سامانه نوبت‌دهی هیچ خودرویی به آن‌ها تخصیص داده نشده است، نیز امکان انتخاب تمامی محصولات عرضه شده توسط دو شرکت مذکور برای آن‌ها فراهم خواهد بود. طبیعتاً ظرفیت‌های موجود به آن‌ها از محل عدم تکمیل ظرفیت پس از تخصیص به متقاضیان دور اول خواهد بود.

زمان ثبت نام سامانه یکپارچه خودرو

مهلت جابه‌جایی یا انتخاب خودرو تنها ۴ روز است و پس از ارسال فهرست اولویت‌بندی شده به شرکت‌های خودروساز و اطلاع‌رسانی به متقاضیان، امکان تکمیل وجه به مدت ۵ روز ارائه می‌شود. لازم به ذکر است که افرادی که تاکنون دعوت‌نامه برای ایشان صادر شده یا خرید خودرو داشته‌اند، مشمول این طرح نخواهند بود.

جهت اطلاع از جزئیات برنامه فروش خودروسازان و مشاهده محصولات ارائه شده، متقاضیان می‌توانند به سایت شرکت‌های مذکور مراجعه نمایند.

منبع: صنعت نیوز

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر