کد خبر: ۲۶۴۳۷
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۸

پرداخت بیش از 12هزار میلیارد ریال تسهیلات الکترونیکی غیرحضوری در بانک آینده

بانک آینده در راستای ارزش‌آفرینی هر چه بیش‌تر و خریدی آسان برای مشتریان خود و تنوع‌بخشی به سبد محصولات بانک با طرح‌های مختلف و متنوع، به مشتریان حقیقی و حقوقی خود اعتبار می‌دهد.
پرداخت بیش از 12هزار میلیارد ریال تسهیلات الکترونیکی غیرحضوری در بانک آینده
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک آیندهاز 1401/04/03 تاکنون، کل تسهیلات الکترونیکی(غیرحضوری) پرداخت شده در بانک آینده (شعبه خدمات نوین)، شامل طرح‌های: (لندو، قسطا، طراوت، آینده‌داران، جهادکالا و ...) تعداد بیش از 68هزار فقره به ارزش بیش از 12هزار میلیارد ریال است که هم‌چنان ادامه دارد.
شایان ذکر است، تمامی مراحل پرداخت تسهیلات اعم از: افتتاح حساب، نگه‌داری شرایط برداشت و تعریف امضای حساب، دریافت کارت، درخواست تسهیلات و خرید سفته الکترونیکی، به‌صورت غیرحضوری انجام می‌شود و مشتری، نیازی به مراجعه به شعبه ندارد.
 
 
 
برچسب ها: بانک آینده
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مجرم شدن زینب موسوی مجرم شدن زینب موسوی
دادستانی عمومی و انقلاب تهران پس از انتشار برنامه یک فعال فضای مجازی که موجب جریحه‌دار شدن عفت عمومی شد، علیه وی اعلام جرم کرد.
برد کوپر جایگزین کوریلا در فرماندهی سنتکام شد برد کوپر جایگزین کوریلا در فرماندهی سنتکام شد
اریک کوریلا از فرماندهی ستاد مرکزی آمریکا کنار رفت و مسئولیت سنتکام به برد کوپر واگذار شد؛ تغییری مهم در راهبرد نظامی واشنگتن در منطقه.
اخراج سفیر ایران از استرالیا و قطع روابط دیپلماتیک اخراج سفیر ایران از استرالیا و قطع روابط دیپلماتیک
دولت استرالیا با متهم کردن ایران به دخالت در دو حمله ضدیهودی، سفیر ایران را اخراج و اعلام کرد روابط دیپلماتیک با ایران را قطع می‌کند.
اشغال ایران توسط متفقین؛ درسی که دیپلماسی ایران آموخت اشغال ایران توسط متفقین؛ درسی که دیپلماسی ایران آموخت
سحرگاه سوم شهریور ۱۳۲۰، چکمه‌های سربازان بریتانیایی و روسی با زیر پا گذاشتن بی‌طرفی ایران، فصلی تاریک از وابستگی و تحقیر را در تاریخ معاصر کشور با اشغال ایران در جنگ جهانی دوم رقم زدند.
امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت امامعلی حبیبی اسطوره کشتی ایران درگذشت
امامعلی حبیبی فوق ستاره کشتی ایران در سال‌های دور در سن ۹۴ سالگی درگذشت
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
برگزیده
عدم دسترسی به برنامه برق من! عدم دسترسی به برنامه برق من!
اپلیکیشن «برق من» و سامانه «برق ایران» از دسترس خارج شدند و کاربران نمی‌توانند برنامه خاموشی‌های برق را مشاهده کنند، در حالی که قطعی‌ها ادامه دارد.
عبور از بحران‌ها با تکیه بر صنعت عبور از بحران‌ها با تکیه بر صنعت
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت با ارزیابی عملکرد دولت چهاردهم گفت: این دولت در مدیریت بحران‌ها و تعامل قوا موفق بوده و راهبرد اصلی‌اش توسعه صنعت و جلوگیری از خام‌فروشی است.
صفحه خبر بالای تصاویر