کد خبر: ۲۶۴۲۳
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۸
سومین روز ۳ هزار میلیارد تومانی برای معاملات بازار سهامِ

پیش‌بینی بورس فردا ۲۲ شهریور ۱۴۰۲

در جریان معاملات روز جاری در بورس اوراق بهادار تهران و مجموع معاملات نقد این بازار ارزش معاملات به رقم ۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان رسید.
پیش‌بینی بورس فردا ۲۲ شهریور ۱۴۰۲

ارزش کل معاملات بورس اوراق بهادار تهران در جریان روز جاری در محدوده ۵ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی قرار داشت و ارزش بازار نیز حوالی ۷۴۰۰ همتی ایستاد. شاخص بورس تهران با اینارزش معاملات تغییر چندانی را به خود ندید با رشد ۴ هزار و ۶۳۱ واحدی همچنان در محدود ۲.۱ میلیون واحدی است. نماد خودرو و خساپل از گروه خودرویی به همراه نمادهای میدکو؛ فولاد و پارسان بیشترین تأثیر مثبت بر بازار امروز را ثبت کردند.

 نماد وبهمن با ورود بیش از ۲۶ میلیارد تومانی بیشترین ورود پول حقیقی‌ها را به خود اختصاص داد و نمادهای حکشتی و حفارس نیز با خروج ۱۵ میلیارد تومانی بازار امروز را به پایان بردند. اما فردا به عنوان آخرین روز معاملاتی هفته جاری ممکن است همچون روزهای گذشته این هفته باشد و اتفاق خاصی در بازار رخ ندهد چرا که روز شنبه بازار تعطیل است و عملاً بازار یک بار دیگر در یک تعطیلات کوتاه مدت قرار گرفته است.

احسان خاندوزی، سخنگوی اقتصادی دولت به خبرگزاری بازار سرمایه گفت: دولت از اتخاذ تصمیم و سیاستی که موجب نااطمینانی بیشتر در بورس و پیش‌بینی‌ناپذیری برای سرمایه گذاران در بازار و صنایع کشور شود، اجتناب خواهد کرد. خاندوزی اضافه کرد که این مهم‌ترین کمکی است که دولت می‌تواند به بازار سرمایه داشته باشد و باقی عوامل چه عوامل در داخل صنایع و بازار و چه عوامل بین‌المللی تاثیرات طبیعی خود را دربورس خواهد گذاشت.

همچنین به گفته وزیر اقتصاد در ۵ ماهه نخست امسال درآمد دولت از فروش املاک مازاد ۳ هزار و ۵۷۸ میلیارد تومان بوده که ۴۳۰ درصد نسبت به سال قبل رشد کرده است.

 کانون نهادهای سرمایه گذاری و کانون کارگزاران در نامه‌ای به محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، ضمن تشکر از توجه و تلاش‌های ریاست مجلس، کمیسیون اقتصاد و دولت در خصوص اصلاح نرخ خوراک و سوخت گاز صنایع، خواستار توجه ویژه به موضوع قیمت‌گذاری دستوری، اصلاح عوارض صادراتی، مالیات بر سوداگری و... در جهت پیش‌بینی‌پذیری اقتصاد و تقویت تولید، در قانون‌گذاری بخصوص در برنامه هفتم شدند.

 همچنین خبر رسیده است که «فؤاد حسین» وزیر خارجه عراق اعلام کرده که به تهران سفر خواهد کرد. بهای نفت برنت نیز پس از اینکه عربستان سعودی و روسیه از کاهش داوطلبانه عرضه خود به میزان مجموعاً ۱.۳ میلیون بشکه در روز تا پایان سال میلادی جاری خبر دادند مسیر صعودی را انتخاب کرد و هفته گذشته برای اولین بار در ۱۰ ماه اخیر، قیمت این طلای سیاه به بیش از ۹۰ دلار در هر بشکه صعود کرد.

 بررسی تکنیکالی شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران

شاخص کل امروز مثبت بود؛ اما نه مثبتی که بشود روی آن حسابی باز کرد شاید عملاً باید گفت که شاخص کل بازار بورس اوراق بهادار بدون تغییر کار را تمام کرده است و تنها یک هفته دیگر برای پایان شش ماهه ابتدای سال جاری وجود دارد و بازدهی شاخص و بازار آن چیزی نشده است که انتظار سهام‌داران و فعالان بازار سرمایه آن را پیش‌بینی می‌کردند.

 برای شاخص کل بورس اوراق بهادار باید این‌طور گفت که فعلاً همه چیز آرام است، اما شاخص کل هم‌وزن در همین روزهای کم رمق بازار همت به خرج داد و توانست از پس مقاومت میانگین۵۵ روزه خود عبور کند هر چند این عبور از این مقاومت خیلی با اقتدار و قوی صورت نگرفته است؛ اما با توجه به حال و روزهای این روزهای بازار سرمایه برای شاخص کل هم‌وزن می‌تواند اوضاع خوبی را رقم بزند.

هم وزن

کل

منبع: اکو ایران 

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.