کد خبر: ۲۶۳۸۸
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۹
دما ۶ تا ۱۲ درجه کاهش می‌یابد

سفر به شمال را کنسل کنید؛ سیل می‌آید!

مدیرکل هواشناسی مازندران گفت: آب‌گرفتگی و جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها حاصل عبور جریانات خنک و مرطوب شمالی است.
سفر به شمال را کنسل کنید؛ سیل می‌آید!

مخاطب 24- سیدمحمدرضا رضوی مدیرکل هواشناسی مازندران با هشدار جوی سطح زرد هواشناسی گفت: رگبار باران و سیل طی دو روز آینده ‌بیشتر نقاط شمال کشور را در بر خواهد گرفت.

او افزود: با شکل‌گیری جریانات خنک و مرطوب شمالی و عبور امواج در تراز میانی جو بارش باران و در برخی از ساعات روز بارش به صورت رگبار باران را خواهیم داشت.

رضوی با بیان اینکه وزش باد شدید، رعد و برق و کاهش محسوس دما بین ۶ تا ۱۲ درجه سلسیوس پیش‌بینی می‌شود افزود: در ارتفاعات وضعیت هوا مه‌آلود پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی مازندران ادامه داد: آب‌گرفتگی و جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، کاهش دید و ریزش سنگ در محورهای کوهستانی و احتمال خسارت به سازه‏‌های کم مقاوم پیش‌بینی شده و از مسافران درخواست می‌شود در محورهای کوهستانی استان با احتیاط رانندگی کنند.

رضوی رعایت احتیاط لازم و عدم اسکان درکنار رودخانه‏ ها و پرهیز از صعود کوهنوردان به ارتفاعات را خواستار شد و ادامه داد: مقاوم‌سازی سازه‏‌های کم‌مقاوم پیشنهاد می‌شود.

او با پیش‌بینی هفت روزه وضع هوای  مازندران خاطرنشان کرد: براساس تجزیه و تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی وضعیت جو استان مازندران از روز شنبه ۱۸ تا جمعه ۲۴ با نوسانات ابری پیش بینی می‌شود.

او افزود: شنبه ۱۸ شهریور هوا صاف تا نیمه ابری گاهی با افزایش ابر و احتمال رگبار پراکنده بوده و در یک‏شنبه ۱۹ شهریور صاف تا نیمه ابری از بعد از ظهر ابری همراه با وزش باد شدید از سمت غرب استان با بارندگی و رعد و برق همراه است.

این مسئول با تاکید بر اینکه دوشنبه ۲۰ شهریور هوای استان ابری و در ارتفاعات مه آلود همراه با وزش باد، بارندگی و کاهش دما پیش بینی می‌شود خاطرنشان کرد:هوا از بعد از ظهر به تدریج با کاهش ناپایداری همراه بوده و در سه شنبه صاف تا نیمه ابری با افزایش نسبی دما، در غرب استان گاهی با افزایش ابر پیش بینی می‌شود.

رضوی افزود: در چهارشنبه هوا صاف تا نیمه ابری از اواخر روز همراه با وزش باد و  افزایش ابر در غرب با رگبار پراکنده خواهیم داشت و از اواخر هفته هوای نیمه ابری گاهی افزایش ابر همراه با بارش پراکنده و وزش باد را پیش‌بینی می‌کنیم.

برچسب ها: سیل شمال
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
اسکوچی، کی‌روش جدید! اسکوچی، کی‌روش جدید!
سرمربی سابق تیم ملی ایران در فصل ۰۵-۱۴۰۴ فوتبال ایران چهره‌ای جنجالی از خودش نشان داده است که قبلاً از او ندیده بودیم.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر