کد خبر: ۲۶۳۶۲
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۷
با همکاری فراجا و بانک مسکن

" نظام امنیت اطلاعات مالی و وصول مطالبات از ابر بدهکاران بانکی" توسعه می‌یابد

حفظ اموال و سرمایه مردم با همکاری دو جانبه فراجا و بانک مسکن و توسعه دانش فنی مرتبط با امنیت اطلاعات و مبارزه با جرایم مالی محقق خواهد شد.

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک مسکن: در جلسه مشترک فرمانده ناجا و مدیر عامل بانک مسکن که به منظور تقویت همکاری های دو جانبه برقرار شد، ضرورت بهره مندی از ظرفیت متقابل جهت ایجاد زمینه های توسعه پایدار نظام مالی و اعتباری و حفظ اموال و سرمایه در کشور مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
دکتر سید عباس حسینی ضمن تقدیر و تاکید بر نقش ارزنده و خدمات ارزشمند در دست انجام وزارت راه و شهرسازی در اجرای نهضت ملی مسکن و حمایت از ساخت مسکن ارزان قیمت گفت: نقش آفرینی مهم فراجا در حفظ امنیت و آرامش در کشور، از ملزومات تحقق اهداف سازنده نظام مقدس جمهوری اسلامی در توسعه اقتصادی و مبارزه جدی با مفسدین اقتصادی بوده و انشالله با تعامل بیش از پیش بانک مسکن با فراجا ، شاهد ارتقای تمهیدات جاری برای حفاظت از اموال مردم باشیم.
در طول دیدار، مدیر عامل بانک مسکن به مزیت‌های همکاری با فراجا اشاره و بر اهمیت تقویت روابط دوسویه و تبادل اطلاعات در حوزه‌های مختلف تاکید کرد. او با بیان اینکه همکاری میان بانک مسکن و فراجا بهره‌وری و افزایش امنیت در بخش مالی و بانکی را ارتقاء خواهد داد، بر لزوم تلاش های مستمر برای افزایش همکاری ها در آینده تاکید کرد.
همچنین به منظور تحقق اهداف مشترک، راهکارهایی جهت توسعه همکاری و افزایش تعامل میان بانک مسکن و فراجا، نیاز به تبادل تجارب و دانش فنی در زمینه‌های مرتبط با امنیت اطلاعات و مبارزه با جرایم مالی بین دو سازمان مورد تأکید قرار گرفت.
به علاوه، مدیر عامل بانک مسکن به آمادگی این بانک برای ارائه خدمات مالی به نیروهای انتظامی ایران اشاره کرد و گفت: بانک مسکن با ارائه خدمات متنوع و مناسب به نیروهای انتظامی، از تلاش ها و زحمات مهم این نیروها در حفظ امنیت کشور قدردانی خواهد کرد.

برچسب ها: بانک مسکن
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.