کد خبر: ۲۶۳۶۰
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۶

پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه در بانک سینا در مسیر برنامه‌های مجلس و دولت است

نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت: پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری در بانک سینا در مسیر برنامه‌های مجلس و دولت است.
پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه در بانک سینا در مسیر برنامه‌های مجلس و دولت است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سینا:فعبدالرضا مصری تصریح کرد: از ابتدا که موضوع پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری با تأکید مجلس و دولت وارد مرحله اجرا شد، بانک سینا جزو بانک‌هایی بوده که بدون وقفه کار پرداخت این وام‌ها را در دستور کار بانک قرار داد.


وی اضافه کرد: بانک سینا در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و همسو با برنامه‌های دولت و مجلس شورای اسلامی در خصوص تسهیل ازدواج جوانان و تحکیم بنیان خانواده، در چارچوب ضوابط و بخش‌نامه‌های بانک مرکزی، توانسته کارنامه قابل قبولی ارائه کند.


مصری اظهار داشت: پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی بانک سینا برای راه‌اندازی کارگاه‌های کوچک و مشاغل خانگی کار بسیار موفقیت‌آمیزی بوده که امیدوارم الگویی برای دیگر بانک‌ها باشد. اعطای وام‌های اشتغال‌زایی به مددجویان معرفی‌شده از سوی کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی می‌تواند چرخه مشاغل خانگی را به حرکت درآورد.


نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی در خاتمه از اهتمام و همکاری بانک سینا در اجرای برنامه‌های ابلاغی دولت و همگامی با سیاست‌های کلان نظام در راستای طرح جوانی جمعیت قدردانی کرد.

برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر