کد خبر: ۲۶۲۶۸
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۲

طرح‌های تسهیلاتی "مهر رفاه" و "رفاه فردا" بانک رفاه کارگران تمدید شدند

در راستای ارائه خدمات روزآمد و متنوع و مطلوب بانکی به مشتریان، طرح‌های تسهیلاتی "مهر رفاه" و "رفاه فردا" بانک رفاه کارگران تمدید شدند.
طرح‌های تسهیلاتی  مهر رفاه  و  رفاه فردا  بانک رفاه کارگران تمدید شدند

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک رفاه کارگران:  جامعه هدف تسهیلات طرح "مهر رفاه" تمامی اشخاص حقیقی هستند که نسبت به افتتاح حساب سپرده سرمایه‌گذاری بلندمدت در بانک رفاه اقدام کنند. پرداخت تسهیلات به اقوام درجه یک سپرده‌گذار (پدر، مادر، همسر، برادر، خواهر و فرزندان) نیز امکان‌پذیر است. 

نوع سپرده سرمایه‌گذاری در این طرح در قالب بلند مدت یک، دو و سه ساله انجام می‌شود و نرخ سود تسهیلات هر یک از این قالب‌ها به ترتیب 17، 18 و 19 درصد است. پرداخت تسهیلات این طرح حداقل سه ماه پس از سپرده‌گذاری امکان‌پذیر است.

حداقل مبلغ برای افتتاح سپرده‌سرمایه‌گذاری بلندمدت در این طرح 500 میلیون ریال است.

بر اساس این گزارش، جامعه هدف تسهیلات طرح "رفاه فردا" نیز تمامی مستمری‌بگیران و مقرری‌بگیران تحت پوشش این سازمان و بستگان درجه یک آنان (پدر، مادر، همسر، برادر، خواهر و فرزندان) هستند که نزد بانک رفاه کارگران، دارای حساب باشند. 

بر اساس این گزارش، سپرده‌گذاری در این طرح در دو قالب "سپرده سرمایه‌گذاری بلندمدت" و "سپرده قرض‌الحسنه جاری" انجام می‌شود که در سپرده‌های بلندمدت علاوه بر پرداخت سود به این سپرده‌ها، تسهیلات به میزان 3، 6 و 8 برابر میانگین مانده سپرده‌های بلندمدت مشتری با نرخ سود 2 درصد کمتر از نرخ‌های مصوب و بازپرداخت حداکثر 60 ماه پرداخت می‌شود. 

تسهیلات پرداختی به سپرده‌های قرض‌الحسنه جاری نیز به میزان 2 تا 8 برابر میانگین مانده حساب جاری در دوره سپرده‌گذاری با نرخ سود 2 تا 17 درصد و بازپرداخت حداکثر 48 ماه انجام می‌شود.

در این طرح امکان برداشت سود پرداختی به سپرده سرمایه‌گذاری مدت‌دار (اعم از سود سپرده بلندمدت بلوکی و کوتاه مدت) از سوی مشتری برای سپرده‌های جدید و همچنین سپرده‌های مفتوحی پیشین فراهم است. 

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این طرح‌ها به شعب بانک رفاه کارگران در سراسر کشور مراجعه و یا با مراکز ارتباط با مشتریان بانک (فراد) با شماره 8525-021 تماس حاصل کنند.  

 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر