کد خبر: ۲۶۲۴۳
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۰
به منظور ایفای نقش موثر در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی صورت گرفت

مشارکت بانک رفاه کارگران در طرح آب‌رسانی به مناطق محروم استان فارس

طرح آب‌رسانی به مناطق محروم استان فارس با مشارکت بانک رفاه کارگران اجرا می‌شود.
مشارکت بانک رفاه کارگران در طرح آب‌رسانی به مناطق محروم استان فارس

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک رفاه کارگران: این بانک در راستای ایفای نقش موثر در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی و با هدف حمایت از پروژه‌های محرومیت‌زدایی در این طرح مشارکت می‌کند.

در همین ارتباط دکتر محمدرضا رضایی‌کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در راس هیئتی از مدیران عالی استان فارس با مسئولان بانک رفاه کارگران این استان دیدار و از مشارکت این بانک در این پروژه قدردانی کرد.

دکتر رضایی طی سخنانی در این نشست که در محل مدیریت شعب بانک رفاه کارگران استان فارس برگزار شد، ضمن قدردانی از اقدامات بانک رفاه در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، بر ضرورت تسریع در پیشبرد طرح آبرسانی به روستا‌های مناطق کم‌برخوردار استان فارس از محل ماده ۵۶ قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت به عاملیت این بانک تاکید کرد.

‌رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، عملکرد بانک رفاه کارگران در راستای حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی را ارزشمند و اثربخش توصیف و از این بانک به عنوان بانک پیشرو در این زمینه نام برد.

مهندس علی‌جان صادق‌پور مدیرعامل شرکت آبفای استان فارس و دکتر محمدرضا هاجری عضو شورای شهر شیراز نیز طی سخنانی در این نشست، از حمایت‌های بانک رفاه کارگران از پروژه‌های محرومیت‌زدایی به ویژه طرح آب‌رسانی به مناطق کم‌برخوردار این استان، قدردانی کردند.

دکتر محمدحسن شعبانی‌فر فرماندار شهرستان جهرم نیز ضمن تبریک هفته بانکداری اسلامی از خدمات‌رسانی بانک رفاه کارگران به مردم این شهرستان به ویژه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی تشکر و از آمادگی به منظور توسعه تعاملات متقابل خبر داد.

سپهدار زارع مدیر شعب بانک رفاه کارگران استان فارس نیز طی سخنانی در این نشست برخی از مهم‌ترین اقدامات بانک رفاه در این استان را تشریح کرد و ارائه خدمات متمایز و مطلوب بانکی به مشتریان و مشارکت فعال در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی را از جمله رویکرد‌های توسعه‌ای این بانک در سال‌های اخیر برشمرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار توافق افغانستان و هند برای تقویت تجارت از طریق چابهار
وزیر بازرگانی افغانستان و همتای هندی وی در دهلی‌نو بر گسترش همکاری‌های اقتصادی، توسعه تجارت دوجانبه و استفاده از بندر چابهار به توافق رسیدند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر