کد خبر: ۲۶۲۴۳
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۰
به منظور ایفای نقش موثر در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی صورت گرفت

مشارکت بانک رفاه کارگران در طرح آب‌رسانی به مناطق محروم استان فارس

طرح آب‌رسانی به مناطق محروم استان فارس با مشارکت بانک رفاه کارگران اجرا می‌شود.
مشارکت بانک رفاه کارگران در طرح آب‌رسانی به مناطق محروم استان فارس

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک رفاه کارگران: این بانک در راستای ایفای نقش موثر در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی و با هدف حمایت از پروژه‌های محرومیت‌زدایی در این طرح مشارکت می‌کند.

در همین ارتباط دکتر محمدرضا رضایی‌کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در راس هیئتی از مدیران عالی استان فارس با مسئولان بانک رفاه کارگران این استان دیدار و از مشارکت این بانک در این پروژه قدردانی کرد.

دکتر رضایی طی سخنانی در این نشست که در محل مدیریت شعب بانک رفاه کارگران استان فارس برگزار شد، ضمن قدردانی از اقدامات بانک رفاه در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، بر ضرورت تسریع در پیشبرد طرح آبرسانی به روستا‌های مناطق کم‌برخوردار استان فارس از محل ماده ۵۶ قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت به عاملیت این بانک تاکید کرد.

‌رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، عملکرد بانک رفاه کارگران در راستای حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی را ارزشمند و اثربخش توصیف و از این بانک به عنوان بانک پیشرو در این زمینه نام برد.

مهندس علی‌جان صادق‌پور مدیرعامل شرکت آبفای استان فارس و دکتر محمدرضا هاجری عضو شورای شهر شیراز نیز طی سخنانی در این نشست، از حمایت‌های بانک رفاه کارگران از پروژه‌های محرومیت‌زدایی به ویژه طرح آب‌رسانی به مناطق کم‌برخوردار این استان، قدردانی کردند.

دکتر محمدحسن شعبانی‌فر فرماندار شهرستان جهرم نیز ضمن تبریک هفته بانکداری اسلامی از خدمات‌رسانی بانک رفاه کارگران به مردم این شهرستان به ویژه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی تشکر و از آمادگی به منظور توسعه تعاملات متقابل خبر داد.

سپهدار زارع مدیر شعب بانک رفاه کارگران استان فارس نیز طی سخنانی در این نشست برخی از مهم‌ترین اقدامات بانک رفاه در این استان را تشریح کرد و ارائه خدمات متمایز و مطلوب بانکی به مشتریان و مشارکت فعال در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی را از جمله رویکرد‌های توسعه‌ای این بانک در سال‌های اخیر برشمرد.

captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
میوه و تره بار کالابرگی میشود! میوه و تره بار کالابرگی میشود!
وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی از اضافه شدن اقلام میوه و تره‌بار به کالابرگ از ۱۵ اسفند سال جاری خبر داد
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.