کد خبر: ۲۶۲۳
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۷

وزیر بهداشت: تشویق دانشجویان به مهاجرت، خیانت است

وزیر بهداشت تشویق دانشجویان به مهاجرت را خیانت خواند و گفت: نگاه‌های مدیریتی و اجرایی باید به داخل کشور معطوف شود.
وزیر بهداشت: تشویق دانشجویان به مهاجرت، خیانت است

دکتر بهرام عین اللهی در آیین دانشگاهی اولین سالگرد شهادت دانشمند هسته‌ای و دفاعی کشور دکتر محسن فخری زاده که در سالن همایش‌های بین المللی امام خمینی (ره) دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، تاریخ را نمایانگر صحنه‌های مختلف مجاهدت‌ها و جنایت‌ها دانست.

وزیر بهداشت: تشویق دانشجویان به مهاجرت، خیانت است
وی عنوان کرد: عملکرد شهید فخری زاده همچون تمام فعالیت‌های مدافعان و نخبگان در هشت سال دفاع مقدس بخش درخشان تاریخ ایران اسلامی است. مقام معظم رهبری نیز بیش از پیش بر علم تاکید دارند و بزرگترین سرمایه جامعه را نخبگان می‌دانند. ایشان نخبگان را مشمول نعمتی می‌دانند که شکر این نعمت، تلاش بیشتر است. نخبگان با تلاش انقلاب را پیش می‌برند و تاکنون در تمام مشکلات کشور راهگشا بوده‌اند.

وزیر بهداشت، شهید فخری زاده را دانشمند برجسته در تمام زمینه‌ها دانست و گفت: دشمن نسل جوان و پرشور را مورد تهاجم قرار می‌دهد.

به گفته وی، فرآیند واکسیناسیون در هزار و ۳۲۰ مرکز تزریق واکسن در کشور لایه‌های پنهان ظرفیت جوانان متدین و ولایت مدار را نمایان کرد. جوانانی که شبانه روز با همراهی نیرو‌های انقلابی و بسیجی فعالیت کردند و شهید فخری زاده الگوی آنان است.

عین‌اللهی با اشاره به لزوم مطالعه در خصوص زندگی اینچنین دانشمندان ممتاز و برجسته کشور، تصریح کرد: باید فضایی برای جوانان فراهم شود تا در کنار رشد علمی، با محوریت انجام فعالیت‌های جهادی و خدمت به مردم، دنباله رو راه دانشمندانی همچون شهید فخری زاده باشند.

وزیر بهداشت وظیفه تمام دانشمندان و دانشگاهیان را کمک به محرومین عنوان کرد و افزود: دانشگاه‌ها نباید تنها به خلق ثروت توجه کنند. امروزه در وزارت بهداشت به اساتید نخبه و متدینی توجه می‌شود که بتوانند رهرو شهید فخری زاده باشند.

به گفته دکتر عین‌اللهی، گام دوم انقلاب، سعادت کشور را به همراه دارد و باید در مسیر آن قدم برداشت.

وی اظهار کرد: مهمترین موضوع امروز کشور پیشبرد پژوهش‌های کاربردی است. فعالیت ۸۰۰ مرکز تحقیقاتی در سطح کشور نباید به انتشار مقاله و ارتقای رتبه اساتید محدود باشد، به بیان دیگر رهرو راه شهید فخری زاده بودن، یعنی تولید، کمک به مردم، علوم دانش بنیان و استقرار بیش از پیش شهرک‌های علم و فناوری. دشمن با علم نخبگان ایرانی مخالف است و از دانشمندان کشور می‌ترسد.


در ادامه مراسم دکتر علیرضا زالی _ رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی نیز جایگاه شهید فخری زاده را در عرصه علمی و نوآوری در کنار نگاه جسورانه او به منظور گشودن راه‌های جدید بر لبه مرز دانش و انشای فرهنگ پژوهش‌های کاربردی را عاملی دانست که برگزاری اولین سالگرد شهادت او در دانشگاه را اقتضا می‌کرد.

وی ادامه داد: دکتر فخری زاده شهیدی است که نشان داد شجاعت علمی در سایه عزت نفس ملی محقق می‌شود. در هم نوردیدن مرز‌های دانش مبتنی بر جسارت علمی، مهمترین خصلت علمی شهید فخری زاده بود.

زالی تصریح کرد: به مدد گام دوم انقلاب، ترویج و تبیین علوم ترجمانی از راهبرد‌های مورد تاکید مقام معظم رهبری است. یکی از مصادیق سختکوشان علوم ترجمانی و بین دانشی، فعالیت‌های این دانشمند برجسته بود. همجوشی بین علوم پایه و علوم فلسفی، ژرف اندیشی فلسفه و ورود به چالش‌های پیچیده فیزیک در کنار نگاه امتزاجی و موحدانه بر مبانی علمی نیز از مهمترین آموزه‌های زندگی شهید فخری زاده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی داشتن طبع مهرورزانه و عطوفانه را پیش شرط این رفتار دانست و افزود: بخش عظیمی خلق و خو و سلوک مبتنی بر خشوع فردی و اجتماعی دکتر فخری زاده، پس از به شهادت رسیدن وی مورد توجه جامعه قرار گرفت. طبع شعر و نگاه عمیق به مبانی فلسفی او نیز بی همتا بود.

وی با اشاره به تاثیرات مهمی که مطالعات شهید فخری زاده بر عرصه واکسیناسیون و مقابله با کرونا بر جای گذاشت، بیان کرد: بخشی از تلاش‌های این دانشمند در عرصه بیولوژیگ با نگاه مسئولیت اجتماعی در قالب نمایشگاهی به همت وزارت دفاع در حاشیه این مراسم به نمایش گذاشته شده است.

زالی در ادامه تصریح کرد: در روز‌های آغازین بحران کرونا که کشور‌های جهان با کمبود کیت‌های تشخیصی مواجه بودند و تحریم‌های ظالمانه، کشور‌هایی همچون ایران را نیز درگیر این چالش کرد بود، این موضوع به مسئله مبتلابه نظام سلامت تبدیل شده بود. شهید فخری زاده با مطالعات و تایید بالینی کیت‌های وزارت دفاع گامی بزرگ در این زمینه برداشت؛ این کیت‌ها از حداکثر استاندارد و کیفیت برخوردار بود.

وی بیان کرد: همچنین ضمن مورد توجه قرار گرفتن اهمیت ضدعفونی کردن معابر، پیامد‌های زیست محیطی آن نیز مطرح شد که دکتر فخری زاده مطالعاتی را در وزارت دفاع آغاز کردند که برونداد آن تولید محصولات و فرآورده‌های دوستدار محیط زیست بود.

زالی گسترش آزمایشگاه‌های سطح ۳ در راستای تشخیص بیماری کرونا را نیز از دیگر دستاورد‌هایی دانست که به همت دکتر فخری زاده محقق شد.

وی تصریح کرد: یکی از مقدم‌ترین مطالعات در زمینه واکسن کرونا نیز توسط دکتر فخری زاده کلید خورد که منجر به تولید واکسن فخرا شد. این واکسن به طور کامل تولید داخل بوده و بر اساس مستندات موجود، اثربخشی بیش از ۹۵ درصدی دارد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک ناامیدکننده، استقلال صفر - المحرق یک
در پایان دومین مسابقه آسیایی استقلال در لیگ قهرمانان دو هواداران نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و به تندی از خجالت بازیکنان و کادر فنی استقلال در آمدند
برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود برنامه دولت برای مقابله با مکانیسم ماشه یکشنبه تصویب می‌شود
سخنگوی دولت اعلام کرد برنامه جامع ایران برای مقابله با مکانیسم ماشه و کاهش فشار تحریم‌ها روز یکشنبه تصویب خواهد شد؛ برنامه‌ای با مأموریت‌های مشخص برای دستگاه‌ها.
تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود تصمیم بزرگ حسن یزدانی؛ فردا تکلیف مشخص می‌شود
حسن یزدانی، ستاره کشتی جهان، فردا درباره بازگشت به تشک و احتمال پیوستن به تیم کشتی استقلال جویبار تصمیم نهایی خود را اعلام می‌کند.
پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا پهپاد هوشمند آلمان؛ شکارچی بی‌صدا در آسمان اروپا
آلمان از پهپاد جنگی جدید “CA-۱ Europa” رونمایی کرد؛ پرنده‌ای هوشمند که با هوش مصنوعی، تصمیم‌گیری و همکاری گروهی در میدان نبرد را بر عهده می‌گیرد.
قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل قیمت سکه و طلا امروز ۹ مهر ۱۴۰۴ + جدول کامل
آخرین نرخ‌های سکه و طلا امروز چهارشنبه ۹ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد؛ شامل سکه امامی، بهار آزادی، نیم و ربع سکه و همچنین قیمت انس جهانی طلا.
انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری انتصاب مدیرکل جدید صمت فارس؛ فرصتی برای رونق تولید و سرمایه‌گذاری
در نشستی با حضور اعضای حزب همبستگی دانش‌آموختگان فارس، انتصاب مدیرکل جدید صمت، بر حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری استان تأکید شد.
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
برگزیده
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو فرهنگستان تصویب کرد، نامیاد معادل فارسی منشن + ویدئو
فرهنگستان زبان و ادب فارسی واژه «نامیاد» را به‌عنوان معادل فارسی «mention» تصویب کرد
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
صفحه خبر بالای تصاویر