کد خبر: ۲۶۲۲۸
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۶

شورای رقابت قیمت خودرو را افزایش می‌دهد؟

شورای رقابت دریافت نامه از سوی سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرف کنندگان مبنی بر بازنگری در قیمت خودرو را تکذیب کرد.
شورای رقابت قیمت خودرو را افزایش می‌دهد؟

مخاطب 24- اخیرا خبرهایی درباره تغییر قیمت خودرو منتشر شده است، گفته می‌شود که نامه‌ای توسط سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به شورای رقابت درخصوص بازنگری در قیمت خودروها ارسال شده است.

آخرین بار اردیبهشت سال جاری بود که شورای رقابت بعد از ۱۸ ماه مجدد به قیمت‌گذاری در حوزه خودرو برگشت و قیمت خودروها را تعیین تکلیف کرد. این تغییر قیمت که براساس صورت‌حساب‌های مالی سال ۱۴۰۰ خودروسازان محاسبه شد جنجال‌آفرین شد، چرا که نه شورای رقابت و نه وزارت صمت هیچ کدام حاضر به پذیرفتن مسئولیت و انتشار خبر نهایی افزایش قیمت خودرو نبودند و بین آنها پاسکاری صورت گرفت.

همچنین آن موقع رقمی که شورا قصد اعلام آن را داشت رقم بالاتری بود که در نهایت با مداخله مخبر، معاون اول رییس‌جمهور میانگین افزایش ۲۹ درصدی خودرو اعلام و اعمال شد.

اما این بار و بنابر گفته نعمت‌بخش، دبیر انجمن خودروسازان، در شهریورماه و بعد از گذشت سه ماه از تغییر قیمت خودرو، محاسبه بر اساس صورت‌های مالی سال ۱۴۰۱ خودروسازان است و قرار است خودروها با افزایش قیمت ۳۵ تا ۳۸ درصدی مواجه شوند.

در همین زمینه سپهر دادجوی توکلی، مدیر روابط عمومی شورای رقابت به اقتصادآنلاین گفت: هیچ گزارش رسمی برای کارگروه خودرو شورای رقابت و متعاقبا بعد از آن به خود شورا ارسال نشده است. شورا به طور مستمر در حال انجام بررسی‌های کارشناسانه با همکاری دیگر دستگاه‌ها در چارچوب دستورالعمل‌ها است و طبق مصوبه ۵۴۳ اقدام می‌کند و هیچ‌گونه تعللی ندارد. این که قیمت‌ها یک هفته پیش توسط سازمان حمایت به شورا اعلام شده و شورا دارد در این زمینه کم‌کاری می‌کند صحت ندارد.

دادجوی توکلی افزود: به محض این که قیمت‌ها به کارگروه شورا اعلام شود این کارگروه به فاصله یک روز و حتی کمتر قطعا موضوع را بررسی خواهد کرد چون بقیه فاکتورها را در اختیا دارد و بعد به صحن شورا برای رای‌گیری می‌آورد.

مدیر روابط عمومی شورای رقابت تاکید کرد: هر گروه به دنبال پیشبرد اهداف خودش است، اما شورا ایستاده است و طبق قانون و دستورالعمل وظیفه خودش را انجام می‌دهد.

منبع: اقتصاد آنلاین 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی از اشرف حکیمی تا بازیکنان ایرانی؛ نگاهی به تلخ‌ترین مصدومیت‌های فوتبالی
مصدومیت اشرف حکیمی مقابل بایرن مونیخ بهانه‌ای شد تا در مخاطب۲۴ نگاهی به بدترین مصدومیت‌های تاریخ فوتبال ایران و جهان داشته باشیم.
ترک‌فعل مرگبار؛ هشدار فائو درباره‌ی تب برفکی نادیده گرفته شد! ترک‌فعل مرگبار؛ هشدار فائو درباره‌ی تب برفکی نادیده گرفته شد!
با وجود هشدار صریح فائو درباره سویه مهاجم تب برفکی، وزارت جهاد و سازمان دامپزشکی اقدام مؤثری انجام ندادند؛ کوتاهی‌ای که به تلفات گسترده دام، خسارت‌های سنگین و بحران شیر و گوشت انجامیده است.
چک ۱ تریلیون دلاری برای ایلان ماسک چک ۱ تریلیون دلاری برای ایلان ماسک
سهامداران تسلا امروز درباره بسته حقوقی بی‌سابقه یک تریلیون دلاری برای ایلان ماسک رأی‌گیری می‌کنند؛ پرداختی وابسته به عملکرد که هدف آن حفظ اوست.
برنامه مسابقات امروز ۱۶ آبان + پخش زنده برنامه مسابقات امروز ۱۶ آبان + پخش زنده
از لیگ برتر کشتی و فوتبال ایران تا بسکتبال یورولیگ، زمان و شبکه‌های پخش زنده مسابقات ۱۶ آبان مشخص شد.
صادرات زعفران ایران در بحران صادرات زعفران ایران در بحران
نایب رئیس شورای ملی زعفران اعلام کرد قاچاق ماهانه حدود ۱۰ تن زعفران و محدودیت صادرات رسمی باعث نوسان قیمت و از دست رفتن مشتریان بین‌المللی شده است.
تمایل تهران برای پیوستن به پیمان دفاعی اسلام‌آباد-ریاض تمایل تهران برای پیوستن به پیمان دفاعی اسلام‌آباد-ریاض
رئیس مجلس ایران اعلام کرد تهران برای پیوستن به پیمان دفاعی میان پاکستان و عربستان ابراز تمایل کرده و پیشنهاد تشکیل ارتش مشترک کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی را مطرح کرد.
قزاقستان به پیمان ابراهیم می‌پیوندد قزاقستان به پیمان ابراهیم می‌پیوندد
دولت قزاقستان پیوستن به پیمان ابراهیم را «طبیعی و منطقی» خواند، اما خبرگزاری فرانسه این اقدام را بیشتر یک حرکت نمادین در روابط با اسرائیل دانست.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر