کد خبر: ۲۶۲۲۸
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۶

شورای رقابت قیمت خودرو را افزایش می‌دهد؟

شورای رقابت دریافت نامه از سوی سازمان حمایت تولیدکنندگان و مصرف کنندگان مبنی بر بازنگری در قیمت خودرو را تکذیب کرد.
شورای رقابت قیمت خودرو را افزایش می‌دهد؟

مخاطب 24- اخیرا خبرهایی درباره تغییر قیمت خودرو منتشر شده است، گفته می‌شود که نامه‌ای توسط سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به شورای رقابت درخصوص بازنگری در قیمت خودروها ارسال شده است.

آخرین بار اردیبهشت سال جاری بود که شورای رقابت بعد از ۱۸ ماه مجدد به قیمت‌گذاری در حوزه خودرو برگشت و قیمت خودروها را تعیین تکلیف کرد. این تغییر قیمت که براساس صورت‌حساب‌های مالی سال ۱۴۰۰ خودروسازان محاسبه شد جنجال‌آفرین شد، چرا که نه شورای رقابت و نه وزارت صمت هیچ کدام حاضر به پذیرفتن مسئولیت و انتشار خبر نهایی افزایش قیمت خودرو نبودند و بین آنها پاسکاری صورت گرفت.

همچنین آن موقع رقمی که شورا قصد اعلام آن را داشت رقم بالاتری بود که در نهایت با مداخله مخبر، معاون اول رییس‌جمهور میانگین افزایش ۲۹ درصدی خودرو اعلام و اعمال شد.

اما این بار و بنابر گفته نعمت‌بخش، دبیر انجمن خودروسازان، در شهریورماه و بعد از گذشت سه ماه از تغییر قیمت خودرو، محاسبه بر اساس صورت‌های مالی سال ۱۴۰۱ خودروسازان است و قرار است خودروها با افزایش قیمت ۳۵ تا ۳۸ درصدی مواجه شوند.

در همین زمینه سپهر دادجوی توکلی، مدیر روابط عمومی شورای رقابت به اقتصادآنلاین گفت: هیچ گزارش رسمی برای کارگروه خودرو شورای رقابت و متعاقبا بعد از آن به خود شورا ارسال نشده است. شورا به طور مستمر در حال انجام بررسی‌های کارشناسانه با همکاری دیگر دستگاه‌ها در چارچوب دستورالعمل‌ها است و طبق مصوبه ۵۴۳ اقدام می‌کند و هیچ‌گونه تعللی ندارد. این که قیمت‌ها یک هفته پیش توسط سازمان حمایت به شورا اعلام شده و شورا دارد در این زمینه کم‌کاری می‌کند صحت ندارد.

دادجوی توکلی افزود: به محض این که قیمت‌ها به کارگروه شورا اعلام شود این کارگروه به فاصله یک روز و حتی کمتر قطعا موضوع را بررسی خواهد کرد چون بقیه فاکتورها را در اختیا دارد و بعد به صحن شورا برای رای‌گیری می‌آورد.

مدیر روابط عمومی شورای رقابت تاکید کرد: هر گروه به دنبال پیشبرد اهداف خودش است، اما شورا ایستاده است و طبق قانون و دستورالعمل وظیفه خودش را انجام می‌دهد.

منبع: اقتصاد آنلاین 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر