کد خبر: ۲۶۱۹۷
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۸

پرداخت بیش از 115 هزار میلیارد ریال تسهیلات تکلیفی توسط بانک سپه در 5 ماه نخست سال جاری

بانک سپه در پنج‌ماه نخست سال جاری در حوزه تسهیلات تکلیفی مبلغ 115 هزار و 635 میلیارد و 722 میلیون ریال در قالب بیش از 86 هزار و 805 فقره تسهیلات در حوزه‌های قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری، اشتغالزائی، کمک ودیعه مستاجران و قانون جهش تولید مسکن پرداخت کرده است.
پرداخت بیش از 115 هزار میلیارد ریال تسهیلات تکلیفی توسط بانک سپه در 5 ماه نخست سال جاری

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از بانک سپه: این بانک که در زمره بانک‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج است، در پنج‌ماه نخست سال جاری به 27 هزار و 621 پرونده به میزان 57 هزار و 94 میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج با کارمزد 4 درصد پرداخت کرده است.

این در حالی است که در حوزه تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری، بانک سپه در مدت اشاره شده 16هزار و 506 میلیارد و 420 میلیون ریال برای 26 هزار و 304 فقره پرونده اختصاص داده است.

بانک سپه همچنین مبلغ 25 هزار و 748 میلیارد و 715 میلیون ریال جمعاً بابت 19 هزار و 595 فقره تسهیلات اشتغا‌لزائی به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی، استانداری‌ها، اشتغال زندانیان، بنیاد برکت، صندوق نوآوری و شکوفایی مجموعاً از محل سهمیه ابلاغی قانون بودجه سال 1401 و 1402، در پنج‌ماه نخست سال جاری پرداخت کرده است.

این بانک همچنین به تعداد چهار هزار و 936 فقره پرونده تسهیلات کمک ودیعه مسکن مستأجرین (موضوع قانون جهش تولید مسکن) در مدت مذکور از محل سهمیه ابلاغی قانون بودجه سال 1401 مبلغ 3 هزار و 101 میلیارد و ششصد میلیون ریال و نیز از محل سهمیه دوسال اخیر مجموعاً مبلغ یکهزار و 220 میلیارد و 492 میلیون ریال به دوهزار و 364 فقره پرونده ودیعه مسکن به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی اختصاص داده است.

بانک سپه در مدت مذکور مبلغ 11هزار و 964 میلیارد و 495 میلیون ریال به 5 هزار 985 فقره پرونده تسهیلاتی در راستای قانون جهش تولید مسکن (بهسازی و نوسازی مسکن روستایی) پرداخت کرده است.

برچسب ها: بانک سپه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر