کد خبر: ۲۶۰۶۴
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۱
به مناسبت هفته جهانی صلح؛

حضور تور رالی لال پری هندوستان در شیراز

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس از حضور تور رالی «لال پری» هندوستان به مناسبت هفته جهانی صلح، در شیراز خبر داد.
حضور تور رالی لال پری هندوستان در شیراز

سید مؤید محسن‌نژاد گفت: این تور رالی خانوادگی که از هندوستان آغاز شده و تا انگلستان ادامه می‌یابد، با شعار صلح جهانی روز گذشته وارد فارس شدند.

محسن‌نژاد افزود: تور رالی لال پری از هندوستان به امارات متحده عربی رفته و سپس از مرز دریایی هرمزگان وارد فارس و پس از یک‌شب اقامت در لارستان، وارد شیراز شدند.

او به بازدید تور مذکور از جاذبه‌های گردشگری شیراز از جمله آرامگاه حافظ اشاره کرد و افزود: این گروه پس از دو روز اقامت در شیراز از مسیر شمال فارس به تهران و به مقصد کشورهای اروپایی کشور را ترک می‌کنند.

محسن‌نژاد به تقاضای گروه این توررالی برای حضور در مراسم اربعین حسینی اشاره و اضافه کرد: ظرفیت‌های گردشگری مذهبی در کنار سایر جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی می‌تواند به‌ویژه در ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان در جذب گردشگران داخلی و خارجی مؤثر باشد.

برچسب ها: رالی شیراز
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر توصیه‌های طب ایرانی برای روز‌های سفر
یک متخصص طب ایرانی با تأکید بر اهمیت حفظ تعادل مزاجی، خواب کافی، تغذیه مناسب و کنترل حالات روحی، این موارد را از ارکان اصلی رانندگی ایمن دانست و توصیه‌هایی برای کاهش خطرات رانندگی ارائه کرد.
از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟ از کجا بفهمیم روغن زیتون سالم است؟
شاید تصور کنیم روغن زیتون مرغوب، همیشه ماندگار است و تاریخ انقضایش فقط یک عدد روی برچسب است. اما واقعیت این است که این طلای مایع هم مانند هر ماده طبیعی دیگری، در گذر زمان و تحت شرایط نگهداری نامناسب، کیفیت خود را از دست می‌دهد و فاسد می‌شود.
برگزیده
از درآمد زایی بخش سلامت گردشگری غافل نشوید از درآمد زایی بخش سلامت گردشگری غافل نشوید
سومین کنفوبیشن بین‌المللی گردشگری سلامت کشور‌های عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) از ۲۱ تا ۲۳ خردادماه ۱۴۰۴ به میزبانی همدان برگزار می‌شود؛ رویدادی منطقه‌ای با هدف توسعه دیپلماسی سلامت، مقابله با ایران‌هراسی و معرفی توانمندی‌های ایران در گردشگری سلامت که با حضور مقامات، پزشکان، متخصصان، تورگردانان، سفرا و فعالان این حوزه از کشور‌های عضو اکو همراه خواهد بود.
جشنواره توت‌فرنگی بابلسر در تقویم ملی گردشگری ثبت شد جشنواره توت‌فرنگی بابلسر در تقویم ملی گردشگری ثبت شد
اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران از ثبت جشنواره توت‌فرنگی بابلسر در تقویم رویداد‌های ملی گردشگری کشور خبر داد.
بازدید رایگان از موزه‌ها در ۱۳ خرداد بازدید رایگان از موزه‌ها در ۱۳ خرداد
با پیشنهاد ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی (ره) و با موافقت معاونت میراث‌فرهنگی، بازدید از اماکن فرهنگی‌تاریخی تحت نظر وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ۱۳ خردادماه رایگان است.
صفحه خبر بالای تصاویر