کد خبر: ۲۵۹۸۸
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۶
سردار منتظرالمهدى:

بهای تولید امنیت را پلیس با جانش می‌پردازد

معاون اجتماعى فراجا درباره شهداى اخیر پلیس یادداشتى نوشت.
بهای تولید امنیت را پلیس با جانش می‌پردازد

مخاطب24:سردار منتظرالمهدى در یادداشتى نوشت: برای شهدایمان مینویسم ، برای مظلومیت آنان ، برای اشکِ کودکان و سوزِ دل خانواده شان، برای رشادت ، شجاعت ، صلابت و جوانمردی یکایکشان ، یادمان باشد تامین امنیت، هزینه سنگینی دارد و بهای آنرا این روزها پلیس با جانش می پردازد. 

 

باردیگر دو تن از نیروهای خوش خلقِ  پلیس در حین تردد درشهر در یک ترور کور وناجوانمردانه توسط تروریست‌های ایران ستیز و اشرار مسلح در سیستان و بلوچستان جانشان رادرطبق اخلاص گذاشتند که جایشان پُر شدنی نیست.  

 

وقتی صحبت از رشته‌های ناگسستنی ماموریت پلیس با روزمرگی های شهروندان به میان می آید سخن گزافی نیست ؛ پَر کشیدنِ ماموران پلیس در ماموریت های درون شهری برای حفظ برقراریِ ایمنی  شهروندان در تخریب سازه های نا ایمن درپایتخت  موید آن است.  

 

آن هنگام که به مظلومیت شهدای فراجا اشاره می شود، به واقع نمی دانم کفه ی  پریشان حالیم برای کدامشان سنگین تر است ؟ برای پیکر همرزمانِ کاربلدِ بی ادعایم که از زیر آوار بیرون آمد و کسی چه می داند زیر آوار ماندن و خاک را به جای هوا به ریه ها فرستادن چیست ؟ همانند غواصان عزیزمان که به جای شنا در اروند رود ، با دست های بسته در خاک دفن شدند.  

 

غم کدامشان را به دوش و دل بکشیم ، آن همکارِ گران سنگمان در کلانتری که در هنگامه دستگیری متهمِ سلاح به دست ، خون داد تا خونِ شهروندی بر زمین نریزد یا آن مامورِ متعهدی که جان فرزندان این مرز و بوم برایش ارجحیت داشت و نخواست که گرفتارِ افیون اعتیاد شوند و در مقابله با قاچاقچیان مواد مخدر جانش را در طَبَقِ اخلاص و هبه این سرزمین کرد ،ویا آن مرزبانِ باغیرتی که جان می دهد ولی خاک نمی دهد، و یا عوامل گشتِ درون شهری که مورد حمله مسلحانه قرار گرفتند ویا آن گشت پلیس راهور که درجاده مورد پرسش قرارمیگیرد و راهنمایی میکند اما در پاسخ بجای تشکر آماج گلوله و سربهای داغ قرارمیگیرد ،  آن مامور چک و خنثی بمب که قیچی بر رشته جان خویش می زند ، برای سرباز خوش غیرتی که آموخته دفاع از وطن و هموطنانش عین همجواری با ایزد است و یا دیگر همکاران شهیدم 

 

بی شک تعدد و گستره‌یِ ماموریت‌های مخاطره آمیز شبانه روزی پلیس، کشف هزاران تن مواد و اقلام ممنوعه، پنجه در پنجه بدطینتان و مخلان نظم و امنیت انداختن و در نهایت تولید امنیت، بهایی دارد و این روزها عزیزانم در فراجا با جان گرانقدرشان این بها را می پردازند.  

 

فراجایِ مقتدر و مظلوم ترکیب عجیبی است؛  فراجا همان پلیس مظلوم ایران ما که آماج حملات‌ مغرضان و برخی از دوست نماهاست ، آری امنیت به خودی خود ایجاد نمیشود و همگان میبایست برای تامین و ارتقاء آن تلاش کرد و حامی وقدردان تلاشگران عرصه امنیت باشیم .

 

پاس می داریم زحمات همه گرامیان را در سازمان بزرگ پلیس و کلاه از سر برمیداریم وتمام قد به احترامشان می ایستیم ، یقینا بهشت وهمجواری با سالار شهیدان  جایگاه شهدای متعهد و مظلوممان میباشد/یادشان گرامی و راهشان پر رهرو باد.

برچسب ها: شهدا پلیس فراجا
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر