کد خبر: ۲۵۹۶۱
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۷

وزیر ارشاد در کربلا: وظیفه دولت تسهیل امکانات برای حرکت مردمی اربعین است

وزیر ارشاد تاکید کرد دولت به عنوان خادم مردم ، وظیفه تسهیل امکانات برای حرکت مردمی پیاده‌روی اربعین و پیاده‌روی جاماندگان در داخل ایران را دارد.
وزیر ارشاد در کربلا: وظیفه دولت تسهیل امکانات برای حرکت مردمی اربعین است

یسنا نوشت: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد دولت به عنوان خادم مردم، وظیفه تسهیل امکانات برای حرکت مردمی پیاده‌روی اربعین و پیاده‌روی جاماندگان در داخل ایران را دارد.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در کربلای معلی در سخنانی درباره تأثیرگذاری اربعین و گرامیداشت شعائر دینی بیان کرد: در هرجایی اگر توانستیم ارتباط مردم با ائمه (ع) و به طور ویژه امام حسین (ع) و مفاهیم متأثر از اربعین را ترویج کنیم، این سرمایه‌های فرهنگی و مذهبی به عنوان مهمترین عامل ایستادگی و بازدارندگی در برابر ناهنجاری‌های فرهنگی و اجتماعی اثربخش بوده است.

وی خاطرنشان کرد: محرم، عاشورا و اربعین از بزرگترین مفاهیم دینی ما در جامعه است. اکنون در ایام محرم حدود ۸۴ درصد مردم به نشان ارادت به امام حسین (ع) لباس مشکی به تن می‌کنند. بنابراین اگر ارزش‌های دینی و فرهنگی ما مانند حجاب را از طریق این نوع مناسک به مردم منتقل کنیم حتما تاثیرگذاری بیشتری خواهد داشت.

اسماعیلی گفت: موضوع اربعین و محبت به آل الله و امام حسین (ع) مهمترین سرمایه فرهنگی ما است و همه داریم از این سرمایه استفاده می‌کنیم در عین حال به عنوان خادمین مردم و مسئولین دولتی وظیفه‌مان این است که زیرساخت‌ها و امکانات را در کنار این سفره پر برکت الهی هموار کنیم تا این حرکت مردمی هرچه پرشکوه‌تر برگزار شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به خدماتی که دولت در دو سال گذشته در این زمینه انجام داده است، خاطرنشان کرد: در این دوسال با پشت سر گذاشتن همه‌گیری کرونا اقدامات مهمی در بحث خدمت‌رسانی به زائران اربعین انجام شد و به خوبی مشکلاتی که سال‌های سال مردم در بحث ورود و خروج یا حمل و نقل داشتند بر طرف شد. همچنین ما اربعین را منحصر به کربلا و به جاده نجف و کربلا نمی‌بینیم. در داخل کشور همین امروز موکب‌هاب بزرگ فراهم شده و مردم در مسیر و میادین بزرگ شهرها و امامزادگان واجب التعظیم در قالب برنامه جامندگانداز اربعین شعائر را گرامی می‌دارند.

اسماعیلی در پایان، با تاکید بر اینکه «در دولت فقط وظیفه ما خدمت‌گزاری و تسهیل امکانات است»، گفت: به طور خاص در حوزه فرهنگی و هنری، حج و زیارت، سازمان اوقاف و ستاد مساجد که از مجموعه‌هایی است که مدیریتش با وزارت فرهنگ است، تلاش کردیم همه امکانات برای اثرگذاری فرهنگی اجتماعی این حرکت عظیم مردمی پای کار بیاید.

برچسب ها: اربعین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
ماموریت هالند و رفقا؛ هزارمین تجربه پپ را شیرین کنیم ماموریت هالند و رفقا؛ هزارمین تجربه پپ را شیرین کنیم
منچسترسیتی با درخشش هالند و دوکو در هزارمین بازی پپ گواردیولا، لیورپول را در اتحاد با نتیجه ۳ بر صفر شکست داد و به صدر جدول نزدیک شد.
ظاهر متفاوت جمشید هاشم‌پور ظاهر متفاوت جمشید هاشم‌پور
عکسی ترمیم‌شده از جمشید هاشم‌پور در دوران جوانی و پیش از انقلاب، چهره متفاوت این بازیگر شناخته‌شده سینمای ایران را در دهه ۴۰ هجری شمسی نشان می‌دهد.
لذت حذف لقب «نورکوزن»؛ لورکوزنِ هیولمند می‌تازد لذت حذف لقب «نورکوزن»؛ لورکوزنِ هیولمند می‌تازد
لورکوزن با برد پرگل ۶ بر صفر مقابل هایدنهایم، از لغزش رقبا نهایت استفاده را برد و دوباره یاد و خاطره‌ی سال‌های طلایی خود در بوندس‌لیگا را زنده کرد.
ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا ونزوئلا و منطق کنترل ژئوپلتیکی ایالات متحده آمریکا
سیاست آمریکا در قبال ونزوئلا ادامه منطق اعلامیه مونروئه است؛ جایی که واشنگتن با تحریم، فشار سیاسی و مهار نفوذ چین و روسیه می‌کوشد کنترل ژئوپلیتیکی خود در آمریکای لاتین را حفظ کند.
درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس درخشش بیفوما در اولین بازی؛ امید تازه برای پرسپولیس
تیوی بیفوما در نخستین حضور ثابت زیر نظر اوسمار ویرا با ارائه نمایشی موثر، پاس‌گل زیبا و مشارکت فعال در خلق موقعیت‌ها امید تازه‌ای برای پرسپولیس ایجاد کرد.
غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است! غضنفری، نماینده تهران: مقصر خشکسالی و فحشا شخص رئیس جمهور است!
کامران غضنفری، نماینده تهران، با انتقاد تند از سخنان اخیر رئیس‌جمهور درباره احتمال جیره‌بندی آب و تخلیه تهران، عملکرد دولت را عامل اصلی مشکلات کشور و کاهش بارش‌ها دانست.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر