کد خبر: ۲۵۹۲۱
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۸

مدیرعامل بانک دی: پیگیری، پافشاری و پشتکار، رمز موفقیت در وصول مطالبات است

مدیرعامل بانک دی با تأکید بر اینکه رعایت بهداشت اعتباری از افزایش مطالبات غیرجاری بانک پیشگیری می‌کند گفت: نظارت قبل و نظارت بعد از اعطای تسهیلات باعث جلوگیری از معوق شدن تسهیلات می‌شود و این موضوع باید به صورت مستمر از سوی رؤسای شعب و ارکان نظارتی بانک پیگیری شود.
مدیرعامل بانک دی: پیگیری، پافشاری و پشتکار، رمز موفقیت در وصول مطالبات است

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک دی: علیرضا قیطاسی در نشستی با مدیران و کارکنان ادارات دعاوی واجرائیات، بازرسی، امورشعب، حوزه‌ها و سایر مدیران مرتبط بانک که روز جمعه 10 شهریورماه برگزار شد با اشاره به وضعیت بانک ازلحاظ پرونده‌های قضایی و وصول مطالبات گفت: پیگیری مستمر پرونده‌های قضایی و مطالباتی رمز موفقیت ما طی ماه‌های گذشته بوده است، به گونه‌ای که این رویه باعث شده است NPL بانک دی طی یک سال و نیم گذشته کاهش چشمگیری داشته باشد.

قیطاسی افزود: نظارت قبل و نظارت بعد از اعطای تسهیلات باعث جلوگیری از معوق‌شدن تسهیلات می‌شود مدیرعامل بانک دی ادامه داد: تخصیص منابع در قالب عقود اسلامی، باید با حداکثر رعایت جوانب احتیاطی باشد تا منابع ارزان‌قیمت جذب‌شده به بهترین شکل به دست متقاضیان واقعی برسد.

وی با تأکید بر اینکه نظارت بر مصارف نباید فقط در شعب بانک محدود شود، گفت: همه ارکان بانک باید در این حوزه آموزش‌های لازم را ببینند و اداره آموزش نیز موظف است دوره‌های ویژه این فرایند را طراحی و اجرایی کند.

در ادامه این جلسه، جمعی از مدیران حاضر در جلسه به ارائه گزارش و طرح مسائل مرتبط با حوزه مطالبات پرداخته و گزارشی از پرونده‌های در جریان رسیدگی را ارائه کردند.

 
برچسب ها: بانک دی
captcha
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.