کد خبر: ۲۵۹۱۵
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۸

قرارداد بیمه دانا با کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایان موسسات و شرکت‌های حمل‌ونقل داخلی کشور تمدید شد

کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایانِ موسسات و شرکت‌های حمل‌ونقل داخلی کالای کشور، با بیمه دانا به مدت یک‌سال دیگر قرارداد بیمه‌ای امضاء کردند.
قرارداد بیمه دانا با کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایان موسسات و شرکت‌های حمل‌ونقل داخلی کشور تمدید شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل ازروابط عمومی بیمه دانا: در مراسم انعقاد این قرارداد که روز هشتم شهریور‌ماه سال‌جاری در محل ساختمان سعدی این شرکت، با حضور دکتر رضا جعفری نایب‌رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل بیمه دانا، رضا رستمی رئیس کانون حمل‌ونقل داخلی کالا، فیروز خدایی رئیس کانون رانندگان کشور و سیدجلال موسوی نایب‌رئیس کانون کامیونداران کشور برگزار شد، اعضای این سه نهاد با جمعیتی بالغ بر یک میلیون و ۲۴۰ هزار نفر، تحت پوشش خدمات بیمه درمان تکمیلی و عمر و حادثه جمعیِ بیمه دانا قرار گرفتند. 
در آیین انعقاد این قرارداد که توسط مجتمع اجرایی و سرپرستی قراردادهای ویژه تهران انجام شد، دکتر جعفری مدیرعامل بیمه دانا، ضمن ابراز خرسندی از تمدید مجدد این قرارداد با کانون حمل‌ونقل داخلی کالای کشور، گفت: امیدوارم بهترین و سریع‌ترین نوع خدمات بیمه‌ای به اقشار زحمتکش این کانون در سراسر کشور ارائه شود. 
در این مراسم همچنین رضا رستمی رئیس کانون حمل‌ونقل داخلی کالا، فیروز خدایی رئیس کانون رانندگان کشور و سیدجلال موسوی نایب‌رئیس کانون کامیونداران کشور نیز طی سخنانی ضمن تقدیر از زحمات بیمه دانا در تأمین حداکثر رضایتمندی بیمه‌شدگان کانون‌ها و ابراز خشنودی از تمدید دوباره قرارداد با بیمه دانا، خواستار افزایش مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه دانا شدند. 
گفتنی است در این مراسم، معاونان مدیرعامل و برخی از مدیران فنی و ستادی بیمه دانا نیز حضور داشتند.

برچسب ها: بیمه دانا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر