کد خبر: ۲۵۹۰۹
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۸

انتصاب جدید در بیمه تعاون

با حکم مدیرعامل بیمه تعاون، رضا درخشانی مدیر ریسک این شرکت شد.
انتصاب جدید در بیمه تعاون

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون رضا درخشانی به عنوان مدیر جدید ریسک این شرکت منصوب شد.
رضا درخشانی دانش آموخته مقطع دکتری مهندسی صنایع بوده و از سال 1385 با حضور در شرکت خدمات بیمه ای رایا سایپا فعالیت خود را آغاز کرده است. وی همچنین در شرکت کارگزاری بیمه سایپا، شرکت سرمایه‌گذاری خوارزمی و همچنین شرکت شبکه پرداخت الکترونیکی شاپرک مراتب تجربه خود را ادامه داده است. درخشانی علاوه بر مدیریت پروژه های استراتژیک دارای 12 مقاله در مجلات علمی می باشد.
مدیر ریسک و توسعه سازمان مطرح کرد: بیمه تعاون در سال های اخیر شاهد رشد و تحولات چشم گیری بوده است که ازآن جمله می توان به رشد 100 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل اشاره داشت. وی در این راستا استفاده از مدل های پیشرفت و توسعه که موجب ارتقا بیش از پیش شرکت خواهد شد را در دستور کار دارد.
درخشانی در ادامه مطرح کرد: در نظر داریم در سال پیش رو برای دریافت درجات بالاتری از سطوح مختلف صنعت بیمه اقدام کنیم و این حرکت با هدف تامین هرچه بیشتر خواسته های مشتریان، کارکنان، سهامداران، شرکای تجاری و نهادهای نظارتی، عموم جامعه و بهبود خدمت رسانی در تمام ارکان سازمان صورت خواهد پذیرفت.
شایان ذکر است که تا پیش از این «مریم سلماسی»به عنوان مدیر ریسک بیمه تعاون مشغول به خدمت بوده است

برچسب ها: بیمه تعاون
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی
معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی: سال گذشته برای دولت چهاردهم سال عبور از بحران‌ها و آغاز اصلاحات در اقتصاد و سیاست جامعه با تکیه بر شفافیت و سرمایه اجتمایی بود.
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر