کد خبر: ۲۵۸۹۵
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۶

تجلیل از رابطین خبری ذوب آهن اصفهان

مراسم تجلیل از رابطین خبری ذوب آهن اصفهان به همت مدیریت روابط عمومی این شرکت یک شنبه ۱۲ شهریورماه در سالن تشریفات این مدیریت برگزار شد.
تجلیل از رابطین خبری ذوب آهن اصفهان
به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان: در این مراسم امیر حسین پرورش سرپرست روابط عمومی ذوب آهن اصفهان از تلاش های رابطین خبری  این مجتمع عظیم صنعتی در امر اطلاع رسانی جامع ، دقیق و سریع قدردانی کرد و گفت : رویکرد روابط عمومی شرکت در اطلاع رسانی حرکت به سمت تولید محتوای چندرسانه ای است که با استقبال بیشتری از سوی مخاطب مواجه است .
وی افزود : در این راستا برگزاری دوره های آموزشی تولید چند رسانه ای از جمله عکاسی و ساخت کلیپ با  موبایل و ... مد نظر است و قطعاً برای رابطین خبری و خبرنگاران شرکت در امر تولید محتوا بسیار موثر و سودمند خواهد بود.
پرورش همچنین بر تولید اخبار در حوزه اجتماعی و فرهنگی علاوه بر موضوعات صنعتی در این شرکت تاکید کرد و گفت : در این راستا باید تولید خبر با استفاده از موضوعات مرتبط با خانواده بزرگ ذوب آهن مد نظر قرار گیرد .
رمضانعلی فرهادی مدیر برنامه ریزی و نظارت بر نگهداری و تعمیرات مکانیک شرکت نیز در این مراسم ، رسانه ها را منبع اصلی کسب اطلاعات در دنیای امروز دانست و گفت : توجه ویژه به دستاوردها و فعالیت هایی که تلاشگران این مجتمع عظیم صنعتی در محور آن هستند و برجسته کردن این موفقیت ها به گونه ای که همگان از آن اطلاع یابند از جمله محورهای اصلی است که باید مدنظر رابطین خبری باشد .
وی افزود : شایسته است که به نحو صحیح و دقیق ، توانمندی و همت تلاشگران و پیشکسوتان ذوب آهن به اطلاع افکار عمومی برسد چرا که آنها نه تنها در این مجتمع عظیم صنعتی بلکه در تمام صنایع کشور منشأ خدمات بسیاری هستند .
شایان ذکر است در این مراسم با اهداء لوح تقدیر از رابطین خبری بخش های مختلف شرکت تقدیر به عمل آمد و ضمن بیان نظرات این رابطین ، کلیپ مربوط به این تلاشگران نیز به معرض نمایش درآمد .
گفتنی است با توجه به گستردگی بخش های مختلف کارخانه ذوب آهن اصفهان به عنوان شناسنامه صنعت فولاد کشور، طرح ابتکاری رابطین خبری (خبرنگاران افتخاری) این مجتمع عظیم صنعتی از اواخر دهه ۸۰ توسط مدیریت روابط عمومی (سرپرستی ارتباطات و اطلاع رسانی) در سطح کارخانه کلید خورد. در این طرح همکاران خوش ذوق در عرصه خبرنویسی با تولید محتوا از بخش های مختلف کارخانه همواره در انتشار دستاوردهای شرکت، بیان دغدغه های کارگران، موفقیت های خانواده بزرگ ذوب آهن و ... ضمن تعامل بسیار نزدیک با دفتر هفته نامه آتشکار( نشریه داخلی با قدمت نیم قرن) رونق بخش این رسانه تاثیرگذار شرکت بودند.
 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فرزندی که بعد از ۵ سال فهمیدم برای من نیست! فرزندی که بعد از ۵ سال فهمیدم برای من نیست!
مردی ۵ سال بعد از طلاق متوجه شد فرزندش متعلق به خودش نیست.
گروسی: تهدید هدف قرار دادن تاسیسات هسته‌ای، غیرقابل قبول است گروسی: تهدید هدف قرار دادن تاسیسات هسته‌ای، غیرقابل قبول است
تهدید هدف قرار دادن تاسیسات هسته‌ای، غیرقابل قبول است
یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود! یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود!
یاسمن مقبلی، فضانورد ایرانی‌تبار از سال ۲۰۱۷ برای انجام ماموریت آرتمیس (سفر به ماه) تحت آموزش قرار گرفته بود در سال ۱۳۹۸ در جمع ۱۳ فضانورد نامزد معرفی شده از سوی ناسا برای قرار گرفتن در نوبت سفر به‌ماه و مریخ است.
کردستان در مسیر جهانی شدن کردستان در مسیر جهانی شدن
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: استان کردستان در چند سال اخیر به یکی از مقاصد گردشگری نوظهور کشور تبدیل شده است و شاهد افزایش چشمگیر تعداد گردشگران به این استان بوده‌ایم.
نیویورک‌تایمز: دست رد ترامپ بر سینه نتانیاهو در حمله به ایران نیویورک‌تایمز: دست رد ترامپ بر سینه نتانیاهو در حمله به ایران
یک رسانه آمریکایی فاش کرد که توهم نتانیاهو برای حمله خیالی به ایران با عدم همراهی آمریکا ناکام مانده است.
احمدی نژاد و جلیلی هر دو در جلسه پالرمو بودند احمدی نژاد و جلیلی هر دو در جلسه پالرمو بودند
تصاویری از حضور سعید جلیلی و محمود احمدی نژاد را در صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام در زمان بررسی CFT و پالرمو را ببینید.
کرملین: عراقچی پیام مقام معظم رهبری را به پوتین خواهد داد کرملین: عراقچی پیام مقام معظم رهبری را به پوتین خواهد داد
سخنگوی ریاست جمهوری روسیه روز پنجشنبه گفت: انتظار می‌رود ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه پیامی از مقام معظم رهبری جمهوری اسلامی ایران را از طریق عباس عراقچی وزیر امور خارجه این کشور دریافت کند.
صفحه خبر بالای تصاویر