کد خبر: ۲۵۸۵۶
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۶

پوتین: غرب روسیه را در توافق غلات فریب داد

رئیس‌جمهور روسیه امروز در کنفرانس مطبوعاتی پس از دیدار با همتای ترکیه‌ای خود در سوچی گفت: غرب روسیه را درباره ماهیت بشردوستانه توافق غلات فریب داد.
پوتین: غرب روسیه را در توافق غلات فریب داد
مخاطب24:ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان رؤسای جمهور روسیه و ترکیه امروز پس از دیدار و رایزنی حدود ۳ ساعته با یکدیگر در شهر سوچی در نشستی مطبوعاتی شرکت کردند.

 

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در این کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد: شاهد استفاده از ارزهای ملی در تبادلات میان ترکیه و روسیه هستیم. استفاده از دلار و یورو رو به کاهش است.

 

وی در کنفرانس مطبوعاتی پس از دیدار با همتای ترکیه‌ای خود گفت: روابط میان روسیه و ترکیه در همه زمینه‌ها با موفقیت در حال توسعه است. دیدار امروز هم موفقیت آمیز بود.

 

رئیس جمهور روسیه ادامه داد: شاهد استفاده از ارزهای ملی در تبادلات میان ترکیه و روسیه هستیم… روسیه تأمین کننده قابل اعتماد گاز بوده و خواهد بود و قصد دارد به تأمین گاز خود به ترکیه و کشورهای ثالث ادامه دهد... در مذاکرات با اردوغان تمرکز زیادی به وضعیت اوکراین و توافق غلات شد.

 

پوتین گفت: در حالی که روسیه امنیت را در امتداد گذرگاه مربوط به توافق غلات تأمین می‌کرد، طرف مقابل از کریدورهای بشردوستانه برای حملات تروریستی استفاده می‌کرد. غرب روسیه را در مورد ماهیت بشردوستانه توافق غلات فریب داد. کشورهای غربی به ممانعت از اجرای تعهدات در قبال روسیه تحت توافق غلات، ادامه می‌دهند. ما مجبور شدیم از توافق غلات خارج شویم؛ اما زمانی که تمام مفاد توافقنامه به اجرا دربیایند، مسکو آماده خواهد بود تا توافق غلات را دوباره احیا کند. مسکو به محض تحقق تمامی بندهای مربوط به توافقات، آماده احیای توافق غلات خواهد بود. … روسیه قصد دارد به صادرات مواد غذایی و کودهای شیمیایی ادامه دهد. روسیه به تکمیل مذاکرات با ۶ کشور آفریقایی برای ارسال غلات نیز نزدیک شده است.

 

ولادیمیر پوتین در مورد ضدحمله اوکراین نیز گفت: این یک لغزش نیست، یک شکست است.

 

از سوی دیگر، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در این نشست مطبوعاتی مشترک گفت: در مورد توافق غلات با پوتین به طور گسترده گفتگو کردم؛ این توافق نقش بسزایی در جلوگیری از بحران غذایی ایفا کرده است. انتظارات روسیه در مورد توافق غلات منصفانه است.

 

رئیس جمهور ترکیه ادامه داد: با پوتین درباره وضعیت قفقاز، لیبی و آفریقا گفتگو کردیم. آنکارا معتقد است که بسته پیشنهادی جدید در خصوص توافق غلات می‌تواند به احیای این توافق کمک کند. روابط نزدیک آنکارا و مسکو به حل مسائل منطقه‌ای کمک خواهد کرد. بر این اساس، آنکارا آماده میانجیگری در مورد بحران اوکراین است.

برچسب ها: روسیه اوکراین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چهره‌های جدید استقلال مشخص شد چهره‌های جدید استقلال مشخص شد
مسئولان باشگاه استقلال که نمی‌خواهند به دلیل ادامه حضور در جام‌حذفی از بازار نقل و انتقالات عقب بیافتند، مذاکره با چند بازیکن را آغاز کردند و با پنج آبی‌پوش تاثیرگذار به توافق رسیدند.
ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران ایران رتبه سوم عدم ایمنی کارگران
هر سال هزاران خانواده ایرانی با خاک‌سپاری عزیزانی که برای تأمین معاش به معادن، کارگاه‌ها و کارخانه‌های ناامن پا گذاشته‌اند داغدار می‌شوند، اما حوادث تلخ انسانی همچنان در حاشیه اولویت‌های ملی گم می‌شوند. در این گفت‌و‌گو امیر خراسانی، جامعه‌شناس با ارائه وضعیت و شرایط کارگران به ریشه‌های این بی‌توجهی می‌پردازد.
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست پبام نیازمند به پرسپولیس پیوست
پیام نیازمند دروازه‌بان سپاهان سرانجام قرارداد خود را با پرسپولیس نهایی کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است بازدید از «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان است
هم‌زمان با روز ملی جمعیت، بازدید از قلعه «فلک‌الافلاک» برای خانواده‌های دارای سه فرزند رایگان شد.
سردار آزمون آقای گل آسیا شد سردار آزمون آقای گل آسیا شد
مهاجم ایرانی شباب الاهلی علی‌رغم غیبت در دو بازی نیمه نهایی و فینال لیگ قهرمانان آسیا به عنوان آقای گلی این رقابت‌ها دست یافت.
برگزیده
مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین! مکالمه تلفنی عجیب ترامپ و پوتین!
یک شبکه روسی جزئیات عجیب و خواندنی از گفتگوی ترامپ و پوتین را منتشر کرد.
برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم برای پیشرفت ملت از کسی اجازه نمی‌گیریم
مسعود پزشکیان با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا گفت: ایران هیچ‌گاه زیر بار زور نخواهد رفت و ملت خود را از دستاورد‌های صلح‌آمیز صنعت هسته‌ای در عرصه‌های بهداشت، درمان، کشاورزی و صنعت محروم نخواهد ساخت؛ ما برای رشد و پیشرفت ملت‌مان از کسی دستور یا اجازه نمی‌گیریم.
اخراج از BBC به خاطر حمایت از فلسطین اخراج از BBC به خاطر حمایت از فلسطین
طبق اعلام دیلی میل چهره سرشناس انگلیسی شبکه BBC به خاطر حمایت از فلسطینی‌ها مجبور به استعفا از این شبکه خواهد بود.
صفحه خبر بالای تصاویر