کد خبر: ۲۵۸۳۹
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۸
با حفظ برتری در چهارمین سال متوالی؛

بیمه ملت رکورد توانگری مالی در تاریخ صنعت بیمه کشور را جابجا کرد

بیمه ملت برای چهارمین سال پیاپی، عنوان توانگرترین شرکت بیمه کشور را کسب کرد و موفق شد رکورد سال گذشته خود را ارتقا دهد و به نسبتی معادل ۴۵۷ دست یافت و رکورد توانگری مالی در تاریخ صنعت بیمه کشور را شکست.
بیمه ملت رکورد توانگری مالی در تاریخ صنعت بیمه کشور را جابجا کرد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه ملت: بر اساس اعلام بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، این شرکت برای دوازدهمین سال پیاپی، سطح یک توانگری مالی را کسب کرده و مانند ساليان گذشته، توانگرترین شرکت بیمه كشور لقب گرفته است.

بیمه ملت در حالی موفقیت ساليان گذشته خود را تکرار می‌کند که در یک موفقیت بی‌نظیر موفق شده است بازهم رکورد توانگرترین شرکت بیمه کشور را ارتقا دهد و نسبت توانگری مالی خود را به ۴۵۷ برساند.

شاخص توانگری مالی، یکی از مهمترین شاخص‌ها برای بیمه‌گزاران و مشتریان در انتخاب شرکت بیمه است، چرا که توانایی مالی شرکت‌ بيمه را در پرداخت خسارات زیان‌دیدگان نشان می‌دهد.

بر همین اساس، شرکت بیمه ملت در زمینه توانایی اجرای تعهدات مالی بیمه‌نامه‌ها با اختلاف زياد، بالاتر از همه شرکت‌های بیمه کشور قرار گرفته است و آمار و ارقام صورت‌های مالی این شرکت هم نشان می‌دهد که این شرکت در سال‌های گذشته به خوبی از عهده جبران خسارت زیان‌دیدگان برآمده و در پرداخت به‌موقع خسارت بیمه‌گزاران خود سربلند بوده است.

بر اساس اعلام بیمه مرکزی، نسبت توانگری مالی بیمه ملت در سال گذشته، ۴۰۹ بود و حالا به عدد بی‌نظیر ۴۵۷ رسیده است كه شايد در بين شركت‌های بيمه جنرال و فعال در سرزمين اصلی نسبتی دست نيافتنی و كم نظير باشد.

 
برچسب ها: بیمه ملت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر