کد خبر: ۲۵۶۳۰
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۰

۹۰ درصد افرادی که اقدام به خودکشی می‌کنند دچار اختلال روانی هستند

نایب رئیس جمعیت پیشگیری از خودکشی گفت:۹۰ درصد افرادی که اقدام به خودکشی می‌کنند مبتلا به یک اختلال روانپزشکی هستند.
۹۰ درصد افرادی که اقدام به خودکشی می‌کنند دچار اختلال روانی هستند

مخاطب24:حمید پیروی، نایب رئیس جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران، با اعلام این‌که در حال حاضر افزایش میزان خودکشی در جامعه به‌ویژه جوانان و نوجوانان یکی از نگرانی‌های سیستم بهداشت روان جامعه است، گفت: از این‌رو پیشگیری از آن یکی از اولویت‌های سیستم نظام سلامت کشور و جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی محسوب می‌شود.


مسوول مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران، با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی ایران همایش بین‌المللی روز جهانی پیشگیری از خودکشی را ۱۹ شهریور ۱۴۰۲ در سالن همایش‌های بین‌المللی رازی، با دعوت از متخصصان برجسته داخلی و خارجی از کشور‌های انگلستان، فرانسه، پاکستان و مصر برگزار می‌کند، در ادامه اظهار کرد: خودکشی از موضوعات اصلی سلامت روان هر کشوری است که بار بیماری بسیاری را به نظام سلامت جامعه تحمیل می‌کند.

وی با اشاره به خودکشی سالانه بیش از ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار مورد در جهان افزود: هر خودکشی کامل بیش از ۱۳۵ نفر اعم از خانواده، بستگان، نزدیکان و افرادی که خود در معرض خطر خودکشی هستند را به سوگ شدید روانشناختی دچار می‌کند.

مسوول مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران، با اظهار تأسف از این‌که به ازای هر خودکشی کامل چیزی نزدیک به ۴۰ نفر فکر خودکشی و ۲۰ نفر اقدام به خودکشی داشته‌اند، در ادامه تصریح کرد: خودکشی پدیده‌ای چندوجهی است و عواملی، چون بیماری‌های روانپزشکی، مصرف مواد، رویداد‌های استرس‌زا، تکان‌شگری، ناامیدی، مشکلات قانونی، مشکلات اقتصادی، جدایی و طلاق و.. برافزایش نرخ اقدام به آن تاثیرگذار هستند.

۹۰ درصد اقدام‌کنندگان به خودکشی مبتلا به یک اختلال روانپزشکی هستند

پیروی خاطرنشان کرد:، اما بر اساس نتایج بررسی و مطالعات درباره خودکشی، حدود ۹۰ درصد کسانی که با خودکشی فوت می‌کنند، مبتلا به یک اختلال روانپزشکی هستند و ۶۰ درصد آن‌ها، حین اقدام مبتلا به افسردگی اساسی بوده‌اند.
وی با بیان این‌که متأسفانه انعکاس اخبار خودکشی در شبکه‌های مجازی و اخبار باعث افزایش خودکشی‌های تقلیدی در جامعه می‌شود، گفت: این خود از آسیب‌های جدی در حیطه رسانه است.


نایب رئیس جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران، افزود: با توجه به افزایش میزان خودکشی طی سال‌های اخیر و به‌دنبال همه‌گیری کرونا، جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران امسال هم‌زمان با روز جهانی پیشگیری از خودکشی (۱۰ سپتامبر مصادف با ۱۹ شهریور) برنامه‌های آموزشی، آگاه‌سازی و تخصصی با همکاری انجمن علمی روانپزشکان ایران، انجمن روانشناسی ایران و برخی سازمان‌های تخصصی برگزار می‌کند.


پیروی یادآور شد: رونمایی از سایت جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران، تولید و انتشار محتوا‌های چند رسانه‌ای با هدف ارتقاء آگاهی آحاد جامعه، اهالی رسانه و مسئولان و نیز برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی مداخله در خودکشی ویژه متخصصان از دیگر برنامه‌های این روز جهانی است.

برچسب ها: خودکشی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
شنیده شدن صدای انفجار در پارچین! + جزئیات شنیده شدن صدای انفجار در پارچین! + جزئیات
پس از شنیده شدن صدای چهار انفجار از منطقه نظامی پارچین، فرمانده سپاه ثامن‌الحجج پاکدشت اعلام کرد این صداها مربوط به عملیات امحای کنترل‌شده مهمات غیرقابل استفاده بوده و ارتباطی با حادثه یا رویداد دیگری نداشته است.