کد خبر: ۲۵۶۳۰
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۰

۹۰ درصد افرادی که اقدام به خودکشی می‌کنند دچار اختلال روانی هستند

نایب رئیس جمعیت پیشگیری از خودکشی گفت:۹۰ درصد افرادی که اقدام به خودکشی می‌کنند مبتلا به یک اختلال روانپزشکی هستند.
۹۰ درصد افرادی که اقدام به خودکشی می‌کنند دچار اختلال روانی هستند

مخاطب24:حمید پیروی، نایب رئیس جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران، با اعلام این‌که در حال حاضر افزایش میزان خودکشی در جامعه به‌ویژه جوانان و نوجوانان یکی از نگرانی‌های سیستم بهداشت روان جامعه است، گفت: از این‌رو پیشگیری از آن یکی از اولویت‌های سیستم نظام سلامت کشور و جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی محسوب می‌شود.


مسوول مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران، با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی ایران همایش بین‌المللی روز جهانی پیشگیری از خودکشی را ۱۹ شهریور ۱۴۰۲ در سالن همایش‌های بین‌المللی رازی، با دعوت از متخصصان برجسته داخلی و خارجی از کشور‌های انگلستان، فرانسه، پاکستان و مصر برگزار می‌کند، در ادامه اظهار کرد: خودکشی از موضوعات اصلی سلامت روان هر کشوری است که بار بیماری بسیاری را به نظام سلامت جامعه تحمیل می‌کند.

وی با اشاره به خودکشی سالانه بیش از ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار مورد در جهان افزود: هر خودکشی کامل بیش از ۱۳۵ نفر اعم از خانواده، بستگان، نزدیکان و افرادی که خود در معرض خطر خودکشی هستند را به سوگ شدید روانشناختی دچار می‌کند.

مسوول مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران، با اظهار تأسف از این‌که به ازای هر خودکشی کامل چیزی نزدیک به ۴۰ نفر فکر خودکشی و ۲۰ نفر اقدام به خودکشی داشته‌اند، در ادامه تصریح کرد: خودکشی پدیده‌ای چندوجهی است و عواملی، چون بیماری‌های روانپزشکی، مصرف مواد، رویداد‌های استرس‌زا، تکان‌شگری، ناامیدی، مشکلات قانونی، مشکلات اقتصادی، جدایی و طلاق و.. برافزایش نرخ اقدام به آن تاثیرگذار هستند.

۹۰ درصد اقدام‌کنندگان به خودکشی مبتلا به یک اختلال روانپزشکی هستند

پیروی خاطرنشان کرد:، اما بر اساس نتایج بررسی و مطالعات درباره خودکشی، حدود ۹۰ درصد کسانی که با خودکشی فوت می‌کنند، مبتلا به یک اختلال روانپزشکی هستند و ۶۰ درصد آن‌ها، حین اقدام مبتلا به افسردگی اساسی بوده‌اند.
وی با بیان این‌که متأسفانه انعکاس اخبار خودکشی در شبکه‌های مجازی و اخبار باعث افزایش خودکشی‌های تقلیدی در جامعه می‌شود، گفت: این خود از آسیب‌های جدی در حیطه رسانه است.


نایب رئیس جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران، افزود: با توجه به افزایش میزان خودکشی طی سال‌های اخیر و به‌دنبال همه‌گیری کرونا، جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران امسال هم‌زمان با روز جهانی پیشگیری از خودکشی (۱۰ سپتامبر مصادف با ۱۹ شهریور) برنامه‌های آموزشی، آگاه‌سازی و تخصصی با همکاری انجمن علمی روانپزشکان ایران، انجمن روانشناسی ایران و برخی سازمان‌های تخصصی برگزار می‌کند.


پیروی یادآور شد: رونمایی از سایت جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران، تولید و انتشار محتوا‌های چند رسانه‌ای با هدف ارتقاء آگاهی آحاد جامعه، اهالی رسانه و مسئولان و نیز برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی مداخله در خودکشی ویژه متخصصان از دیگر برنامه‌های این روز جهانی است.

برچسب ها: خودکشی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
برگزیده
مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد! مایکروسافت باز هم کارمندان خود را اخراج کرد!
مایکروسافت روز چهارشنبه اعلام کرد که حدود ۹۰۰۰ کارمند را تعدیل خواهد کرد.
غیبت رهبری در حسینیه امام خمینی غیبت رهبری در حسینیه امام خمینی
کمیل باقرزاده در صفحه شخصی خود توضیحاتی درباره عدم حضور رهبر انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره) ارائه کرد.
نشان افسانه ای بنتلی تغییر کرد نشان افسانه ای بنتلی تغییر کرد
پس از حدود ۲۰ سال، نشان افسانه‌ای بنتلی دستخوش بازطراحی چشمگیری شده است. این تغییر تاریخی، تنها چهارمین تکامل بزرگ در تاریخ بیش از ۱۰۰ ساله این برند خاص محسوب می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر