کد خبر: ۲۵۶۳
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۵

حمایت فراکسیون راهبردی از وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش

رییس فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی از حمایت این فراکسیون از «یوسف نوری» خبر داد و گفت که ۱۰ پیشنهاد در قالب طرح فناوری اطلاعات و ارتباطات به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش ارائه شد.
حمایت فراکسیون راهبردی از وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش

حجت‌الاسلام سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی نماینده تبریز در نشستی با حضور یوسف نوری، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش و روسای کمیسیون‌های اجتماعی و قضایی مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح جامع تدوین شده از سوی کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای، اظهار کرد: این طرح به وزیر پیشنهادی آموزش و پروش ارائه شد و به طور حتم می‌تواند بسیار اثرگذار باشد.

حمایت فراکسیون راهبردی از وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش
رییس فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی همچنین با اعلام حمایت این فراکسیون از یوسف نوری به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش با توجه به سوابق و برنامه‌های ارائه‌شده، بیان کرد: فراکسیون راهبردی آمادگی دارد با حضور فعالان عمده کسب و کار و نظام صنفی یارانه‌ای کل کشور و نیز انجمن‌های کسب و کار توسط کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات نسبت به تدوین کامل برنامه‌های ارائه شده به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش اقدام کند.

سهیل یحیی زاده، رییس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی نیز با تشریح پیشنهاد‌های ارائه‌شده به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: توسعه شبکه ارتباط ثابت در مدارس، بازنگری اساسی و جامع در سیستم‌های نرم افزاری آموزش و پرورش، اصلاح محتوا و تغییر رویکرد درس فناوری به سمت مهارت‌های کاربردی و نیز تغییر خط مشی چشم انداز و ماموریت وزارت آموزش و پرورش از تئوری محوری به مهارت محوری در حوزه فضای مجازی و فناوری اطلاعات، بخشی از پیشنهادات ارائه شده است.

وی ادامه داد: توجه به استاندارد‌های آموزشی فناوری اطلاعات و ارتباطات در کنار استاندارد‌های عمومی آموزشی (ایزو ۱۰۰۱۵ و ۲۹۹۰)، تدوین دوره‌های مهارت محوری در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش در حوزه فناوری اطلاعات با همکاری نظام صنفی و انجمن کسب و کار‌های اینترنتی و نیز الزام مدرسان تمامی پایه‌ها به گذراندن دوره‌های مهارتی فناوری اطلاعات و روش تدریس در سامانه‌های آموزش مجازی دیگر موارد تقدیمی به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش بود.

رییس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی به دیگر پیشنهاد‌های ارائه شده از سوی این فراکسیون اشاره و بیان کرد: ایجاد زیرساخت فناوری اطلاعات و ارتباطات در ساختار وزارت آموزش و پرورش تا سطح دبستان، تغییر استراتژی دانشگاه تربیت دبیر به تربیت معلمان بر اساس حاکمیت فناوری اطلاعات و فرهنگ سازی فضای مجازی در تمامی شئون زندگی، تدوین نقشه استراتژیک و بنیادین آموزش و پرورش با در نظر گرفتن نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات از دیگر پیشنهاد‌های ارائه شده است.

یحیی‌زاده همچنین به پیشنهاد ارائه‌شده در خصوص ایجاد ساختار معاونت فناوری اطلاعات و فضای مجای در آموزش و پرورش همانند وزارت علوم که معاونت فناوری و نوآوری را ایجاد کرده است، اشاره کرد و افزود: همکاری آموزش و پرورش با انجمن صنفی یارانه‌ای کل کشور برای اثربخش کردن فناوری اطلاعات در وزارت آموزش و پرورش و در قالب بسترسازی اجرای آموزش مجازی، دیگر پیشنهادی است که در قالب طرحی جامع ارائه شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر