کد خبر: ۲۵۶۱۳
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۸

تقدیر وزیرامور اقتصادی و دارایی از عملکرد بانک توسعه تعاون

سید احسان خاندوزی،وزیر امور اقتصادی و دارایی از غرفه بانک توسعه تعاون درنمایشگاه «روایت خدمت» که در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شده است،بازدید و ازعملکرد بانک توسعه تعاون تقدیر کرد.
تقدیر وزیرامور اقتصادی و دارایی از عملکرد بانک توسعه تعاون

مخاطب۲۴ : به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون ؛ محمد شیخ حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون با ارائه گزارشی از عملکرد بانک به وزیر اقتصاد، اعلام کرد:با تلاش همه همکارانم در دو سال فعالیت دولت سیزدهم مجموع تسهیلات پرداختی بانک به 70 هزار میلیارد تومان رسیده است.
وی افزود:از سال 1388 و اززمان تاسیس بانک تا کنون میزان تسهیلات پرداختی 120 هزار میلیارد تومان است که 60 درصد این رقم دردولت سیزدهم بوده است.
شیخ حسینی ادامه داد:مطالبات غیر جاری بانک (NPL) به ۳.۸ درصد رسیده است که یکی از پایین ترین ها در نظام بانکی کشور است.
وی ادامه داد: تنها پنج درصد تسهیلات ،امهالی بوده است و 70 درصد تسهیلات پرداختی به بخش تولید شامل صنعت،کشاورزی و مسکن پرداخت شده است.
به گفته شیخ حسینی،بانک تا سال 1391 سودده بود اما از آن تاریخ وارد دوران زیان دهی شد خوشبختانه با همت و تلاش همکاران در سال مالی 1401 توانستیم سود شناسایی کنیم و روی ریل سوددهی قرار گرفته ایم.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون اعلام کرد:بر اساس برنامه ریزی های انجام شده تا پایان دولت سیزدهم زیان انباشته بانک به صفر می رسد.
خاندوزی،وزیر امور اقتصادی و دارایی پس از استماع گزارش مدیرعامل ازعملکرد بانک تقدیر و به کارکنان بانک توسعه تعاون خدا قوت گفت.
گفتنی است،محمد شیخ حسینی،مدیر عامل بانک توسعه تعاون به همراه وزیر امور اقتصادی و دارایی در بازدید از برخی غرفه ها در نمایشگاه «روایت خدمت»در جریان خدمت رسانی و فعالیت دستگاه های دولتی قرار گرفت.نمایشگاه «روایت خدمت» با شعار «وعده؛ وفا» روزهای 4 تا 7 شهریورماه از ساعت 9 تا 16 در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد و غرفه بانک توسعه تعاون در سالن۸ آماده پاسخگویی به مراجعین و علاقه‌مندان بود.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
تحریم آمریکا علیه صادرات نفت ایران تحریم آمریکا علیه صادرات نفت ایران
وزارت خزانه داری آمریکا در ادامه سیاست‌های فشار حداکثری دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی را در رابطه علیه اشخاص ایرانی و غیر ایرانی و نهاد‌های مرتبط با صادرات نفت و ناوگان صادرات آن اعمال کرده است
عطر ترامپ به بازار می‌آید عطر ترامپ به بازار می‌آید
«برای میهن‌دوستانی که هرگز عقب‌نشینی نمی‌کنند»: عطر جدید دونالد ترامپ به‌شدت در فضای مجازی مورد انتقاد قرار گرفته است.
خودرو زیر قیمت بازار می‌خواهید این مطلب را بخوانید! خودرو زیر قیمت بازار می‌خواهید این مطلب را بخوانید!
تبدیل شدن خودرو به کالای سرمایه‌ای و هجوم واسطه‌گران در برنامه‌های فروش خودروسازان به واسطه تفاوت قابل ملاحظه بهای کارخانه و بازار، همواره مصرف‌کننده واقعی را از دسترسی به خرید از کارخانه محروم کرده است؛ به‌گونه‌ای که خرید خودرو از کارخانه تبدیل به سودآوردترین اقدام بدون کم‌ترین زحمت و در کوتاه‌ترین زمان برای سرمایه‌گذاران شده بود.
صفحه خبر بالای تصاویر