کد خبر: ۲۵۵۶
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۷

مقامات پنتاگون: حمله سایبری به جایگاه‌های سوخت در ایران کار اسراییل بود

روزنامه نیویورک تایمز در بخشی از یک گزارش درباره حمله سایبری اخیر به جایگاه‌های سوخت در ایران، به نقل از مقامات وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد که این حمله از سوی اسرائیل انجام شده است.
مقامات پنتاگون: حمله سایبری به جایگاه‌های سوخت در ایران کار اسراییل بود

روزنامه نیویورک تایمز در بخشی از یک گزارش درباره حمله سایبری اخیر به جایگاه‌های سوخت در ایران نوشت: در هفته‌های اخیر، یک حمله سایبری به جایگاه‌های سوخت ایران در سراسر این کشور، موجب از کارافتادن ۴۳۰۰ جایگاه شد که برطرف کردن مشکل و از سرگیری فعالیت تمامی آن‌ها مدت‌ها طول کشید.

مقامات پنتاگون: حمله سایبری به جایگاه‌های سوخت در ایران کار اسراییل بود
این روزنامه با اشاره به حملاتی سایبری که گفته می‌شود رژیم صهیونیستی در انجام آن‌ها علیه ایران دست داشته است و حملاتی از این دست علیه اسراییل که ادعا می‌شود توسط ایران انجام شده‌اند، نوشت: اسراییل و ایران سال‌هاست درگیر جنگی مخفیانه در زمین، دریا و محیط سایبری هستند، اما اهداف آن‌ها معمولا نظامی یا حکومتی بوده است. حالا این جنگ گسترش یافته و غیرنظامیان را در مقیاس بزرگی هدف قرار می‌دهد.

در بخش از این گزارش آمده است: دو مقام حوزه دفاعی آمریکا به شرط فاش نشدن نامشان اطلاعاتی درباره حمله سایبری به جایگاه‌های سوخت در ایران ارائه دادند و تایید کردند که حمله سایبری به جایگاه‌های سوخت ن توسط اسراییل انجام شده است.


این روزنامه در بخش دیگری آورده است: هک‌ها ماه هاست که به مرحله غیرنظامی کشیده شده اند. راه آهن ملی ایران در ژوئیه مورد حمله سایبری قرار گرفت، اما شاید نتوان این هک را که نسبتا غیرپیچیده بود، به اسراییل نسبت داد. ایران هم سال گذشته به حمله سایبری ناموفق به شبکه آب و فاضلاب اسراییل در سال گذشته متهم شد.
نیویورک تایمز می‌افزاید: حمله سایبری به جایگاه‌های سوخت، اولین حملاتی است که آسیب‌ها و خسارات گسترده‌ای به شمار زیادی غیرنظامیان وارد کرده است.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.