کد خبر: ۲۵۵۳۰
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۰

پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفته بانکداری اسلامی

​سید ضیاء ایمانی، مدیرعامل بانک صادرات ایران در پیام تبریکی به مناسبت آغاز هفته بانکداری اسلامی، استفاده بهینه از ظرفیت قانون بانکداری بدون ربا را بسترساز برخورداری تمامی مردم کشور از مواهب خدادادی، توزیع عادلانه ثروت و فرصت‌ها دانست.
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفته بانکداری اسلامی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران: در پیام سیدضیاء ایمانی آمده است:

«نظام بانکی کشور امروز در حالی چهار دهه تجربه بانکداری اسلامی را در سالروز تصویب قانون بانکداری بدون ربا جشن می‌گیرد که دستاوردهای ارزشمندی از کارکردهای عملیات بانکداری بدون ربا در قالب عقود مختلف بر جای مانده است.

استفاده از عقود مختلف بانکی در این قانون که عمدتا بر محور حذف ربا از مشتریان بانک‌ها، عملیاتی می‌شود، ظرفیت‌های متنوعی برای یک هدف راهبردی فراهم کرده که آن تسهیل دسترسی به اعتبارات و تسهیلات به عنوان یکی از شاخص‌های اصلی بهبود فضای کسب و کار است و به عبارت دیگر این قانون بسترساز برخورداری تمامی مردم کشور از ثروت‌های عظیم خدادادی و توزیع عادلانه ثروت است.

پایه‌ریزی قانون بانکداری بدون ربا در شهریورماه ۱۳۶۲در ایران به سرعت اثر غیرقابل انکار خود را در توسعه و ایجاد موسسات و بانک‌های اسلامی در کشورهای اسلامی نشان داد ضمن اینکه رسمیت یافتن آن از ابتدای سال ۱۳۶۳، سرآغاز تحولی جدی در ساختار نظام بانکی متداول در ایران شد با این حال، بخش مهمی از اهداف راهبردی این قانون به دلیل تحولات نوین در عرصه بانکداری و ورود فناوری‌های هوشمند، همچنان نیازمند کشف ظرفیت‌های بیشتر است.

از سوی دیگر سهم بیش از 80 درصدی نظام بانکی در تامین مالی اقتصادی کشور، اهمیت و جایگاه این قانون در زمینه‌سازی برای هدایت بهینه منابع و گسترش دسترسی عمومی به منابع بانکی را در استفاده بهینه از آموزه‌های اقتصاد اسلامی برجسته‌تر می‌کند.

اینجانب هفته بانکداری اسلامی را به تمامی تصمیم‌سازان، مدیران و کارکنان شریف و زحمت‌کش نظام بانکی تبریک عرض می‌کنم و برای آنها تندرستی، سربلندی و توفیق خدمت به مردم شریف ایران اسلامی را آرزومندم.»

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آتش‌سوزی در میدان نقش‌جهان اصفهان آتش‌سوزی در میدان نقش‌جهان اصفهان
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از وقوع آتش سوزی در بافت تاریخی میدان نقش جهان خبر داد.
پزشکیان: اگر با دلار معامله نکنند، می‌شود کالا به کالا معامله کرد! پزشکیان: اگر با دلار معامله نکنند، می‌شود کالا به کالا معامله کرد!
رئیس جمهور با تاکید بر دوری از هرگونه اختلاف در کشور گفت: نباید بدون اینکه علت مشکل یا موضوعی را بدانیم با آن مخالفت کنیم؛ تحت هیچ عنوانی نباید خود را حق بدانیم.
واریزی دولت در آستانه عید غدیر ۱۴۰۴ واریزی دولت در آستانه عید غدیر ۱۴۰۴
در آستانه عید غدیر ۱۴۰۴، واریز یارانه نقدی خرداد به مرحله اجرا رسید؛ حالا جزئیات دقیق زمان و مبلغ واریز مشخص شده و حساب میلیون‌ها نفر شارژ خواهد شد.
اگر بدانید سکته مغزی نمی‌کنید! اگر بدانید سکته مغزی نمی‌کنید!
انجمن سکته مغزی آمریکا (ASA) با صدور دستورالعملی جدید، از کادر درمان در این کشور خواسته است عوامل خطر سکته مغزی همچون فشار خون بالا، کلسترول بالا، قند خون بالا و چاقی را به صورت منظم بررسی و پایش کنند.
اخبار جدید استیو ویتکاف چیست؟ اخبار جدید استیو ویتکاف چیست؟
استیو ویتکاف نماینده ویژه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در امور خاورمیانه در آستانه دور ششم مذاکرات غیر مستقیم میان تهران - واشنگتن، بار دیگر با حمایت از اسرائیل، زیاده خواهی‌های کشورش درباره غنی سازی اورانیوم و نیز هراس از برنامه دفاعی موشکی جمهوری اسلامی ایران را تکرار کرد.
توپ طلای فوتبال ایران در دست‌های مهدی طارمی توپ طلای فوتبال ایران در دست‌های مهدی طارمی
مهدی طارمی، ستاره فوتبال ایران و عضو باشگاه اینتر، اولین توپ ‏طلای فوتبال ایران را به خود اختصاص داد. ‏
سیاه بازی جدید کاظم صدیقی سیاه بازی جدید کاظم صدیقی
رحمت الله بیگدلی: صدیقی به عزیزی گفته بود تو بگو خودسرانه باغ ازگل را به نام صدیقی زدم.
برگزیده
واریزی دولت در آستانه عید غدیر ۱۴۰۴ واریزی دولت در آستانه عید غدیر ۱۴۰۴
در آستانه عید غدیر ۱۴۰۴، واریز یارانه نقدی خرداد به مرحله اجرا رسید؛ حالا جزئیات دقیق زمان و مبلغ واریز مشخص شده و حساب میلیون‌ها نفر شارژ خواهد شد.
سیاه بازی جدید کاظم صدیقی سیاه بازی جدید کاظم صدیقی
رحمت الله بیگدلی: صدیقی به عزیزی گفته بود تو بگو خودسرانه باغ ازگل را به نام صدیقی زدم.
دارایی‌های ایرانیان مقیم آمریکا دارایی‌های ایرانیان مقیم آمریکا
در گزارش پیش رو به بررسی جزئیاتی از زندگی، دارایی و فعالیت‌های اقتصادی برخی از کارآفرینان ایرانی ساکن آمریکا پرداخته‌ایم.
صفحه خبر بالای تصاویر