کد خبر: ۲۵۵۳۰
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۰

پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفته بانکداری اسلامی

​سید ضیاء ایمانی، مدیرعامل بانک صادرات ایران در پیام تبریکی به مناسبت آغاز هفته بانکداری اسلامی، استفاده بهینه از ظرفیت قانون بانکداری بدون ربا را بسترساز برخورداری تمامی مردم کشور از مواهب خدادادی، توزیع عادلانه ثروت و فرصت‌ها دانست.
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفته بانکداری اسلامی

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران: در پیام سیدضیاء ایمانی آمده است:

«نظام بانکی کشور امروز در حالی چهار دهه تجربه بانکداری اسلامی را در سالروز تصویب قانون بانکداری بدون ربا جشن می‌گیرد که دستاوردهای ارزشمندی از کارکردهای عملیات بانکداری بدون ربا در قالب عقود مختلف بر جای مانده است.

استفاده از عقود مختلف بانکی در این قانون که عمدتا بر محور حذف ربا از مشتریان بانک‌ها، عملیاتی می‌شود، ظرفیت‌های متنوعی برای یک هدف راهبردی فراهم کرده که آن تسهیل دسترسی به اعتبارات و تسهیلات به عنوان یکی از شاخص‌های اصلی بهبود فضای کسب و کار است و به عبارت دیگر این قانون بسترساز برخورداری تمامی مردم کشور از ثروت‌های عظیم خدادادی و توزیع عادلانه ثروت است.

پایه‌ریزی قانون بانکداری بدون ربا در شهریورماه ۱۳۶۲در ایران به سرعت اثر غیرقابل انکار خود را در توسعه و ایجاد موسسات و بانک‌های اسلامی در کشورهای اسلامی نشان داد ضمن اینکه رسمیت یافتن آن از ابتدای سال ۱۳۶۳، سرآغاز تحولی جدی در ساختار نظام بانکی متداول در ایران شد با این حال، بخش مهمی از اهداف راهبردی این قانون به دلیل تحولات نوین در عرصه بانکداری و ورود فناوری‌های هوشمند، همچنان نیازمند کشف ظرفیت‌های بیشتر است.

از سوی دیگر سهم بیش از 80 درصدی نظام بانکی در تامین مالی اقتصادی کشور، اهمیت و جایگاه این قانون در زمینه‌سازی برای هدایت بهینه منابع و گسترش دسترسی عمومی به منابع بانکی را در استفاده بهینه از آموزه‌های اقتصاد اسلامی برجسته‌تر می‌کند.

اینجانب هفته بانکداری اسلامی را به تمامی تصمیم‌سازان، مدیران و کارکنان شریف و زحمت‌کش نظام بانکی تبریک عرض می‌کنم و برای آنها تندرستی، سربلندی و توفیق خدمت به مردم شریف ایران اسلامی را آرزومندم.»

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس
تصویری کمتر دیده شده از نعیمه نظام دوست، پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه خواه در استانبول منتشر شده است.
درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم
حمید درخشان با حضور در گروه ورزش مخاطب۲۴ درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس،شرایط مربیان ایرانی و اجحافی که در حق آنها صورت می‌گیرد صحبت کرد.
آوازخوانی سفیر کره جنوبی آوازخوانی سفیر کره جنوبی
سفیر کره جنوبی در ایران با حضور در نمایشگاه خوشنویسی مشترک ایران و کره، به همخوانی با آثار استاد فاضل جمشیدی پرداخت.
ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟ ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟
برنامه «پامپ» امیرحسین قیاسی دوباره خبرساز شد. این مرتبه بخاطر ماشین لوکس فریبا نادری
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود
وحید هاشمیان پس از هشت هفته و با کسب ۱۱ امتیاز با ۲ پیروزی، یک شکست و پنج تساوی به پایان کار خود در پرسپولیس رسید و مدیران این باشگاه، اوسمار ویرا را جانشین او کردند
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر