کد خبر: ۲۵۵۱۴
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۲
سرپرست معاونت بازرگانی ذوب آهن اصفهان:

هوشمند سازی در بخش معدن مستلزم سیاستگذاری صحیح است

سرپرست معاونت بازرگانی ذوب آهن اصفهان در میزگرد هو‌شمندسازی در معدن و صنایع معدنی در دومین همایش و نمایشگاه معدن کاری دیجیتال ضمن اشاره به ضرورت هوشمندسازی معادن گفت : ایران یک کشور معدنی است که هوشمندسازی معادن در آن وارد نشده است به طور مثال در حوزه معادن زغال سنگ و‌ سنگ آهن تحول هوشمند نداریم . این در حالی است که به شدت به مواد اولیه معدنی نیازمند هستیم.
هوشمند سازی در بخش معدن مستلزم سیاستگذاری صحیح است

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهاننصیری اظهار داشت: هم اکنون حدود دو میلیون تن کنستانتره زغال سنگ در کشور تولید می شود که برای آن حدود چهار میلیون تن زغال سنگ استخراج می شود در صورتی که نیاز کشور دو برابر این مقدار است. وی افزود : وقتی ما با دارا بودن ذخایر غنی زغال سنگ با این حجم از کمبود تولید مواجه هستیم، علت آن نحوه‌ی عملیات معدنی است. در بحث هوشمند سازی متاسفانه با نگرش سلیقه ای مواجه هستیم اما مجتمع بزرگ ذوب آهن اصفهان از حضور شرکت های دانش بنیان در حوزه معدن استقبال می کند و امیدواریم به زودی هوشمندسازی در بخش معدنی ما اتفاق بیفتد .
سرپرست معاونت بازرگانی ذوب آهن اصفهان با اشاره به اینکه هم اکنون در دوران گذار به سمت هوشمند سازی هستیم گفت : در این دوره مهم تر از تمایل مدیر و اراده سازمان ، تبیین سیاست حاکمیتی و بالادستی است که حتی می تواند سازمان یا مدیر را نیز به این سمت متمایل سازد در حالیکه از این ابزار تا کنون به خوبی بهره نگرفته ایم . وی افزود : در حال حاضر متولی بخش معدن کشور بیشتر به امور جاری پرداخته و نگاه به آینده را در برنامه ها نمی بینیم در حالیکه اگر در مجموعه حاکمیتی از ابزارهای مختلف از جمله تشویق و تنبیه استفاده کنیم ، اراده همه مجموعه ها به سمت تحول و هوشمند سازی خواهد بود .
نصیری با بیان اینکه تدوین سیاست های کامل برای رسیدن به هوشمند سازی و دیجیتال سازی بخش معدن ضروری است گفت : این امر می تواند در بحران ها هم مانع خارج شدن بخش معدن از ریل پیشرفت شود . البته این سیاست ها باید با بهره گیری از نظرات دست اندرکاران حوزه معدن تدوین شود .
کیوان جعفری طهرانی کارشناس ارشد بازارهای بین المللی نیز در این میزگرد گفت: چین به این باور رسید که فناوری اطلاعات می تواند در توسعه بخش معدن نقش آفرین باشد. وزارت اقتصاد چین برای نجات بحران این کشور دست به تحول دیجیتال در ۴ طبقه می زند که طبقه اول تحول دیجیتال به توسعه معدن و فولاد اختصاص دارد .وی افزود : دومین طبقه وارد شدن فناوری دیجیتال به حوزه بازاریابی است. چین در تلاش است تامین سه ماده اولیه برای فولاد را علاوه بر داخل در حوزه های فراسرزمینی دنبال کند. سومین مورد آن است که اعلام کرده تا زمانی که به زغالسنگ نیاز دارد با استرالیا کار خواهد کرد. چین در سیاست جدید ادغام های بی حساب را ممنوع کرده است چرا که معتقد است ادغام های همتراز کار گشا نیستند.

رئیس خانه معدن ایران نیز در این میزگرد گفت : باید هو‌شمندسازی را در معدنکاری شاهد باشیم و اجتناب ناپذیر است. باور به این موضوع باید در بالادست و بخش حکمرانی ایجاد شود.
محمدرضا بهرامن افزود: یکی از مسائل ما در بخش معدن که آن را اجرا نمی کنیم ، استفاده از هوشمندسازی در حوزه محیط زیست است. امیدوارم این همایش بتواند کمک کند تا شرایط موجود بخش معدن یعنی سنتی بودن تغییر یابد .وی افزود: امروز بخش معدن علی رغم تاثیرگذاری در کشور، حکمرانی مستقل را ندارد. اگر وزارتخانه مستقل برای بخش معدن وجود داشت می توانست تحول در این بخش را رقم بزند.

دومین همایش و نمایشگاه معدنکاری دیجیتال ۷ تا ۹ شهریور ماه در هتل المپیک تهران در حال برگزاری است و ذوب آهن اصفهان نیز با برپایی غرفه ای در این رویداد حضور دارد .
 
آخرین اخبار
اخبار داغ
در تاریخ بماند، تراکتور شارجه را له کرد در تاریخ بماند، تراکتور شارجه را له کرد
تیم فوتبال تراکتور ایران در هفته سوم مرحله گروهی لیگ نخبگان آسیا با نمایشی تماشایی مقابل شارجه امارات به پیروزی پرگل ۵ بر صفر دست یافت.
واکنش شمخانی به حواشی مراسم ازدواج دخترش واکنش شمخانی به حواشی مراسم ازدواج دخترش
دریابان علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی سابق، در واکنش به حواشی ایجادشده پیرامون مراسم ازدواج دخترش، تأکید کرد که موضع او نسبت به انتقادات اخیر تغییری نکرده است.
سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه سپاهان و فرصت طلایی برای پیروزی در خانه
تیم فوتبال سپاهان اصفهان در دومین دیدار خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۵، در ورزشگاه نقش‌جهان به مصاف آخال ترکمنستان می‌رود. دو تیم در بازی نخست خود مقابل الحسین اردن شکست خورده‌اند و بدون امتیاز بعد از تیم اردنی در رده دوم و سوم قرار دارند. این مسابقه می‌تواند سرنوشت صعود از گروه را تعیین کند، چراکه با حذف نماینده هند، برنده دیدار سپاهان و آخال عملاً یکی از دو تیم صعودکننده به مرحله بعد خواهد بود.
دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب دیدار قهرمانان و مدال‌آوران ورزشی و المپیاد‌های علمی جهانی با رهبر انقلاب
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار قهرمانان ورزشی و مدال‌آوران علمی جهان، جوانان ایران را مظهر امید و اقتدار ملی خواند و یاوه‌گویی‌های رئیس جمهور آمریکا را محکوم کرد.
هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها هاشمیان ابقا شد، به شرط‌ها و شروط‌ها
به گزارش گروه ورزش پایگاه خبری مخاطب ۲۴، باخت پرسپولیس در خرم‌آباد مقابل خیبر، با استعفای رضا درویش مدیرعامل این باشگاه همراه بود و از شنبه‌شب هواداران سرخ‌پوش منتظر خبر مهم‌تری درباره آینده نیمکت تیم بودند. پس از پذیرش استعفای درویش، جلسات فشرده هیئت‌مدیره پرسپولیس برگزار شد. در این نشست‌ها، علاوه بر بررسی گزینه‌های مدیرعاملی، موضوع سرمربیگری تیم نیز مورد بحث قرار گرفت
چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم چین از جنگنده رادارگریز نسل پنجم J-۲۰ رونمایی کرد+ فیلم
پکن رسماً از جنگنده رادارگریز J-۲۰ رونمایی کرد؛ این هواپیمای نسل پنجم، رقیبی قدرتمند برای جنگنده آمریکایی F-۲۲ محسوب می‌شود.
دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی دیدار نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی
نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه امروز عصر با علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، دیدار و درباره مسائل منطقه‌ای و امنیتی گفت‌و‌گو خواهد کرد.
چند رسانه ای
فرونشست ۸ متری در اصفهان فرونشست ۸ متری در اصفهان
به گزارش مخاطب ۲۴، فرونشستی در اصفهان رخ داده که نزدیک به ۸ متر ریزش داشت
صفحه خبر بالای تصاویر