کد خبر: ۲۵۵۰۰
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۲

به مناسبت هفته دولت و با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، چهار باجه بانکی روستایی در استان قزوین به بهره‌برداری شد

به مناسبت هفته دولت و با حضور عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و بهزاد شیری مدیرعامل بانک، عصر امروز (سه شنبه) هفتم شهریور ماه، پنج باجه بانکی روستایی پست بانک ایران در استان قزوین به بهره‌برداری رسید.
به مناسبت هفته دولت و با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، چهار باجه بانکی روستایی در استان قزوین به بهره‌برداری شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از پست بانک ایران: در این مراسم که به صورت برخط، در سالن شهید امامی استانداری قزوین برگزارشد، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات باجه بانکی روستایی حصار ولی عصر را به نمایندگی از چهار باجه بانکی روستایی شهرک، خطایان، کاسپین2 و شهرک صنعتی خرمدشت افتتاح کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سفر یک روزه به استان قزوین به عنوان نماینده دولت، دهها طرح عمرانی، ارتباطی و توسعه‌ای را به مناسبت هفته دولت افتتاح کرد.
بر اساس این گزارش، 76 طرح و پروژه پست بانک ایران با اعتباری بالغ 3.290.995 میلیون ریال در هفته دولت در 22 استان کشور، با ایجاد شغل برای 1081 نفر و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و بانک به بهره‌برداری رسید.
افتتاح 54 باجه بانکی روستایی با هدف اشتغال‌زایی برای  105 نفر، در 19 استان، بهره‌برداری از 21 پروژه تولیدی، صنعتی و خدماتی در 11 استان با ایجاد اشتغال برای 971 نفر و آغاز به کار شعبه خواف در استان خراسان رضوی با ایجاد اشتغال برای پنج نفر، بخشی از این پروژه‌ها بوده است.

برچسب ها: پست بانک ایران 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد! مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد!
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه کار‌های مقدماتی اصلاح سهمیه‌های کنکور صورت گرفته است، گفت: در صورت اصلاح نهایی اجرای این مصوبه به کنکور ۱۴۰۴ نخواهد رسید.
چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟ چرا آمار آزمایشات غیرضروری در کشور بالاست؟
آمار بالای تست‌های آزمایشگاهی با انجام سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون آزمایش در کشور و تجویز میانگین ۱۰ قلم آزمایش در هر نسخه، به یکی از چالش‌های نظام سلامت تبدیل شده است؛ آماری که بار مالی سنگینی به بیمه‌ها و بیماران تحمیل می‌کند.
شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه
وزیر امور خارجه ایران گفت تا زمانی‌که حاکمان جدید سوریه امنیت در این کشور را تضمین نکنند، ایران قصد برقراری تماس با حاکمان جدید سوریه را ندارد.
هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان! هوش مصنوعی میگه تراختور قهرمان!
هوش مصنوعی قهرمان ایران را مشخص کرد گروک شانس ۳ تیم برای قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران در فصل ۱۴۰۳-۱۴۰۴ را پیش بینی کرد.
ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند ایران و آمریکا در ایتالیا گفت‌وگوی مستقیم ندارند
«هیبا نصر» خبرنگار الشرق در رم امروز مدعی شده «هیأت‌های ایالات متحده و ایران در یک اتاق در سفارت عمان در رم حضور دارند» مه این خبر درست نیست.
فروش بیش از ۲ میلیاردی نمایش‌ها در فروردین ۱۴۰۴ فروش بیش از ۲ میلیاردی نمایش‌ها در فروردین ۱۴۰۴
آمار فروش نمایش‌های مجموعه تئاتر شهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج از ابتدای سال تا پایان روز جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد.
اسامی جدید محصولات خوراکی غیرمجاز اسامی جدید محصولات خوراکی غیرمجاز
روابط عمومی سازمان غذا و دارو ضمن اعلام شناسایی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز، نسبت به مصرف آنها هشدار داد.
برگزیده
تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد تاریخ ثبت‌نام وام متاهلی اعلام شد
بر اساس اعلام دانشگاه شهید بهشتی زمان ثبت‌نام وام ودیعه مسکن متاهلی دانشجویان از اول اردیبهشت ماه آغاز می‌شود.
کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟ کالابرگ الکترونیک در ۱۴۰۴ برای دهک‌های پایین ادامه دارد؟
سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک وزارت کار درباره تداوم طرح در سال ۱۴۰۴ گفت: به‌احتمال زیاد طرح کالابرگ الکترونیکی در ادامه کار، برای حمایت از دهک‌های کمتربرخوردار در سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد یافت.
سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی! سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی!
طبق قانون بودجه ۱۴۰۴، آیین‌نامه‌ای تدوین شده که سه دهک بالای درآمدی از دریافت یارانه حذف خواهند شد که طبق آن باید ۲۴ میلیون نفر حذف می‌شدند که با توجه به اینکه تعدادی از این افراد یارانه دریافت نمی‌کردند مقرر شد ۱۷ میلیون نفر حذف شوند که باز هم عدد بزرگی است.
صفحه خبر بالای تصاویر