کد خبر: ۲۵۴۸۵
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۴

بیش از ۵۸۵ هزار داوطلب انتخاب رشته کردند

مشاور رییس سازمان سنجش آموزش کشور از انتخاب رشته بیش از ۵۸۵ هزار داوطلب برای شرکت در کنکور ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: داوطلبان تا ساعت ۱۴ امروز فرصت دارند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.
بیش از ۵۸۵ هزار داوطلب انتخاب رشته کردند

مخاطب24:دکتر علیرضا کریمیان در گفتگو با ایسنا، ضمن بیان این خبر اظهار کرد: انتخاب رشته داوطلبان آزمون سراسری از ۳۱ مرداد ماه آغاز شده و پس از یک بار تمدید تا ساعت ۱۴ امروز هفتم شهریور ماه ادامه دارد.



وی در ادامه تصریح کرد: تاکنون بیش از ۵۸۵ هزار داوطلب مجاز به انتخاب رشته نسبت به انتخاب رشته در آزمون سراسری اقدام کرده‌اند و سایر داوطلبان مجاز به انتخاب رشته لازم است در اسرع وقت به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش مراجعه و نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.



کریمیان تاکید کرد: با توجه به آمار‌های سال‌های گذشته و روند انتخاب رشته در سال جاری تقریبا عموم متقاضیان انتخاب رشته کرده اند در عین حال با توجه به تقاضای تعدادی از داوطلبان فرصت بیشتر داده شد که حقی ضایع نشود



وی با اشاره به ضرورت مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته، اطلاعیه‌ها و به خصوص دو اطلاعیه صادر شده در مورد اصلاحات دفترچه‌های انتخاب رشته، گفت: به داوطلبان توصیه می‌شود به منظور انتخاب رشته بهینه از سامانه انتخاب رشته مجازی به نشانی https://sanjesh.org/fa-IR/sanjesh/۴۹۳۶/news/view/۱۴۵۹۱/۱۰۷۵۳ بهره‌برداری کنند.



مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: داوطلبان پس از انتخاب رشته و تأیید نهایی کدرشته‌های انتخابی، شماره ۱۵ رقمی به عنوان رسید انتخاب رشته دریافت می‌کنند و داوطلبانی که قبلاً انتخاب رشته کرده‌اند در صورت تمایل در فرصت باقیمانده می‌توانند نسبت به مشاهده و ویرایش فرم انتخاب رشته اقدام کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
توافق ایران و اروپا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها توافق ایران و اروپا برای ادامه گفت‌و‌گو‌ها
در دیدار دیپلمات‌های ارشد ایران و اروپا مقرر شد گفت‌و‌گو‌ها بین طرفین در سطوح مختلف تداوم داشته باشد.
چرا آقایون ایرانی مخالف فرزندآوری هستند؟ چرا آقایون ایرانی مخالف فرزندآوری هستند؟
پژوهشگر حوزه جمعیت و خانواده با بیان اینکه حدود ۶۷ درصد از زنان شاغل، استرس ناشی از تعارض نقش‌های خانوادگی و شغلی را تجربه می‌کنند، گفت: این در حالی است که ۷۲ درصد از مردان ایرانی نیز ناامنی شغلی را اصلی‌ترین مانع برای افزایش تعداد فرزند (فرزندآوری) می‌دانند.
حسن روحانی: نگذاریم بی بی به نتیجه برسد حسن روحانی: نگذاریم بی بی به نتیجه برسد
حسن روحانی در دیدار نوروزی با وزیران و گروهی از مدیران ارشد دولتش درباره مذاکره با آمریکا و پیامش به پزشکیان حرف‌های جالبی زد و توصیه‌ای کرد و گفت از این طریق نگذاریم بی بی به نتیجه برسد.
شطرنج دانش آموزی ایران قهرمان جهان شد شطرنج دانش آموزی ایران قهرمان جهان شد
شطرنج دانش آموزی ایران مقتدرانه قهرمان جهان شد
مشاهده خرس قهوه‌ای در چهارمحال و بختیاری مشاهده خرس قهوه‌ای در چهارمحال و بختیاری
علی زاهدی رییس منطقه‌ی حفاظت‌شده‌ی قیصری چهارمحال و بختیاری موفق به ثبت تصاویری از خرس قهوه‌ای شد.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
نیروگاه اتمی بوشهر از مدار خارج شد نیروگاه اتمی بوشهر از مدار خارج شد
رئیس نیروگاه اتمی بوشهر گفت: با هماهنگی‌های صورت گرفته با مدیریت شبکه برق کشور، تعمیرات برنامه‌ریزی شده نیروگاه اتمی بوشهر از روز ۲۴ اسفندماه سال ۱۴۰۳ آغاز شده و نیروگاه از مدار تولید خارج شده است.
برگزیده
چرا آقایون ایرانی مخالف فرزندآوری هستند؟ چرا آقایون ایرانی مخالف فرزندآوری هستند؟
پژوهشگر حوزه جمعیت و خانواده با بیان اینکه حدود ۶۷ درصد از زنان شاغل، استرس ناشی از تعارض نقش‌های خانوادگی و شغلی را تجربه می‌کنند، گفت: این در حالی است که ۷۲ درصد از مردان ایرانی نیز ناامنی شغلی را اصلی‌ترین مانع برای افزایش تعداد فرزند (فرزندآوری) می‌دانند.
تمدید مهلت ثبت نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ تمدید مهلت ثبت نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از تمدید مهلت ثبت نام نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ تا پنجشنبه ۲۱ فروردین خبر داد.
اعلام جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: معوقات متناسب‌سازی مربوط به هفت‌ماهه اول سال۱۴۰۳ پس از کسر علی‌الحساب پرداخت شده در سه ماهه اول سال گذشته، طی روز‌های ۲۳ و ۲۴ فروردین‌ماه پرداخت خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر