کد خبر: ۲۵۴۷۳
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۹

بازگشت عیسی آل کثیر، تصمیم دقیقه نودی یحیی در پرسپولیس

احتمالا یحیی گل‌محمدی سرمربی پرسپولیس به بازگشت بازیکن سابق این تیم رضایت خواهد داد.
بازگشت عیسی آل کثیر، تصمیم دقیقه نودی یحیی در پرسپولیس

مخاطب24:پرسپولیس در فاصله تقریبا سه هفته مانده تا اولین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا نتوانسته مهاجم خارجی مدنظرش را به خدمت بگیرد و این در حالی است که این باشگاه بعد از پریرا و آل‌کثیر، مهدی عبدی را هم هفته پیش به تراکتور قرض داد.

در این میان یحیی امیدوار بود که کارگروه ناظر بر دستورالعمل قرارداد‌های ورزشی در فدراسیون فوتبال با افزایش بودجه تیم‌های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا موافقت کند که این اتفاق رخ نداد و حالا پرسپولیس اگر می‌خواهد مهاجمی حتی در حد ۶۰۰ هزار دلار جذب کند حتما باید با کنار گذاشتن بازیکنانی با دستمزد بالا در تیمش تراز مالی را در باشگاهش به وجود بیاورد.

باشگاه سپاهان هم با این مشکل مواجه است و از این رو تا الان نتوانسته قرارداد عیسی آل‌کثیر و دابو هافبک بورکینافاسویی اش را ثبت کند. مشکلی که اگر تا پایان فرصت نقل و انتقالات حل نشود، آن وقت عیسی آل‌کثیر بازیکن آزاد خواهد شد. در این میان باشگاه پرسپولیس ترجیح می‌دهد به جای کنار گذاشتن چند بازیکن تیمش برای آوردن مهاجم خارجی، عیسی را به خط حمله تیمش برگرداند.

اتفاقی که شاید یحیی گل‌محمدی هم مجبور شود به آن رضایت دهد، از این جهت که این مربی اخیرا با بازگشت عیسی به تیمش مخالفت کرده بود. حضور دوباره آل‌کثیر در پرسپولیس به‌عنوان بازیکن آزاد برای این باشگاه بسیار بی‌دردسر خواهد بود. مخصوصا اینکه سرخپوشان یک جای خالی را هم در لیست خود دارند. مساله مهم دیگر اینکه عیسی برخلاف مهاجم خارجی دیگر برای هماهنگی با سرخپوشان نیاز به زمان نخواهد داشت و از بازی با النصر می‌تواند تیم گل‌محمدی را همراهی کند.

برچسب ها: پرسپولیس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
طالبان: ۳۸ هزار مهاجر طی ۲۴ ساعت از ایران بازگشتند طالبان: ۳۸ هزار مهاجر طی ۲۴ ساعت از ایران بازگشتند
مقام‌های محلی طالبان در هرات اعلام کرده که در جریان ۲۴ ساعت گذشته حدود ۳۸ هزار مهاجر از طریق مرز اسلام‌قلعه وارد ولایت هرات شدند.
مصرف برق را کاهش دهید تا برق‌ها قطع نشوند! مصرف برق را کاهش دهید تا برق‌ها قطع نشوند!
هم‌زمان با افزایش دمای هوا و رشد مصرف برق در روز‌های اخیر، هشدار‌ها درباره ناترازی تولید و مصرف دوباره جدی شده است. طبق اعلام مسئولان صنعت برق، با عبور تقاضا از مرز ۷۶ هزار مگاوات و تداوم فشار بر شبکه، خاموشی‌های دو ساعته در برخی مناطق خانگی و عمومی ادامه خواهد داشت.
خودشیفتگی از نوع ترامپیسم! خودشیفتگی از نوع ترامپیسم!
رئیس‌جمهور ایالات متحده که نامزدی‌اش برای جایزه صلح نوبل به‌تازگی لغو شده، گلایه کرد که چرا به دلیل اقداماتش در ۲ هفته گذشته این جایزه را دریافت نکرده است!
موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند موشک PL-۱۵ چین: سلاحی که آسمان را تسخیر می‌کند
موشک هوا به هوای PL-۱۵، شاهکار نظامی چین، با برد ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتری و فناوری هدایت پیشرفته، به یکی از پیشرفته‌ترین تسلیحات جهان تبدیل شده است. این موشک که از جنگنده‌هایی، چون J-۱۰ و J-۳۵ شلیک می‌شود، با توانایی درگیری فراتر از دید، تهدیدی جدی برای رقبا در آسمان است
مهدی قایدی به کدام تیم عربی می‌رسد! مهدی قایدی به کدام تیم عربی می‌رسد!
باشگاه اتحاد کلباء خواستار خرید نهایی مهدی قایدی از شباب الاهلی شده است.
بقایی: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود بقایی: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود
سخنگوی وزارت امور خارجه با مروری بر جنایت جنگی اسرائیل علیه زندان اوین، نوشت: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود و به خاطر ارتکاب جنایات شنیع علیه مردم ایران مورد مواخذه و مجازات قرار گیرد.
تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا تهران در وضعیت قرمز آلودگی هوا
شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۵۹ در وضعیت قرمز و ناسالم برای همه افراد جامعه قرار دارد.
برگزیده
مهدی قایدی به کدام تیم عربی می‌رسد! مهدی قایدی به کدام تیم عربی می‌رسد!
باشگاه اتحاد کلباء خواستار خرید نهایی مهدی قایدی از شباب الاهلی شده است.
هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد هاشمیان سرمربی پرسپولیس شد
وحید هاشمیان با امضای قراردادی رسمی به‌عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس انتخاب شد.
بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد بازی دوستانه ایران با شیلی لغو شد
رئیس فدراسیون فوتبال شیلی از لغو بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر