کد خبر: ۲۵۴۵۲
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۹

رسیدگی مشکلات سرویس مدارس استثنایی در مجلس

در برنامه هفتم توسعه به حوزه معلولان توجه شده است با وجود کمیسیون‌های تخصصی در مجلس، نیازی به تشکیل فراکسیون معلولان نیست.
رسیدگی مشکلات سرویس مدارس استثنایی در مجلس

مخاطب24:رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در برنامه هفتم توسعه به حوزه معلولان توجه شده است، گفت مشکلات سرویس مدارس استثنایی در مجلس بررسی می‌شود.

 

سید کریم حسینی در گفت‌و‌گو با پانا با اشاره به تشکیل نشدن فراکسیون معلولان در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و لزوم توجه بیشتر به مطالبات افراد دارای معلولیت اظهار کرد: «نمایندگان مجلس موظف هستند اموری که مربوط به مردم است را پیگیری کنند که با وجود کمیسیون‌های تخصصی در مجلس، نیازی به تشکیل فراکسیون دیگری همچون فراکسیون معلولان نیست.»

 

وی درخصوص پیگیری مشکلات مربوط به سرویس دانش‌آموزان استثنایی به عنوان یکی از جدی‌ترین مطالبات دانش‌آموزان دارای معلولیت گفت: «در رابطه با رسیدگی به مشکل سرویس مدارس دانش‌‌آموزان استثنایی از دستگاه‌های متولی مطالبه خواهیم کرد و برای رفع این مشکل تذکرات لازم را خواهیم داد.»

 

توجه برنامه هفتم توسعه به افراد دارای معلولیت

این نماینده مجلس با اشاره به توجه برنامه هفتم توسعه به افراد دارای معلولیت تاکید کرد: «‌اقدامات مربوط به وضعیت دانش‌آموزان دارای معلولیت هم در برنامه هفتم و هم در بودجه‌های سنواتی مورد توجه قرار گرفته است، همچنین سعی شده اقداماتی که مربوط به خدمت‌رسانی به افراد دارای معلولیت است هم در سازمان تخصصی آن که سازمان بهزیستی است و هم در سازمان‌های دیگر اعم از شهرداری که مسئول امور رفاهی و ایجاد بستر مناسب برای تردد این افراد هستند و سایر دستگاه‌ها در بودجه دیده شود اما همچنان معتقدیم توجهاتی که به حوزه معلولان شده کم است و نیازمند توجه بیشتر است.»

 

رئیس کمسیون اجتماعی مجلس، رسیدگی به مشکلات دانش‌آموزان دارای معلولیت را از اولویت‌های مهم کمیسیون مربوطه عنوان کرد و گفت: «یقینا یکی از محورهای اصلی کمسیون اجتماعی که مسئولیت آن را نیز بر عهده دارم، رسیدگی به مشکلات دانش‌آموزان دارای معلولیت است که به‌صورت مرتب پیگیر آن نیز هستیم و به واسطه ارتباطی که با سازمان بهزیستی داریم، این چنین موضوعات را پیگیری و مطالبه می‌کنیم.»

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر