کد خبر: ۲۵۴۵۲
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۹

رسیدگی مشکلات سرویس مدارس استثنایی در مجلس

در برنامه هفتم توسعه به حوزه معلولان توجه شده است با وجود کمیسیون‌های تخصصی در مجلس، نیازی به تشکیل فراکسیون معلولان نیست.
رسیدگی مشکلات سرویس مدارس استثنایی در مجلس

مخاطب24:رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در برنامه هفتم توسعه به حوزه معلولان توجه شده است، گفت مشکلات سرویس مدارس استثنایی در مجلس بررسی می‌شود.

 

سید کریم حسینی در گفت‌و‌گو با پانا با اشاره به تشکیل نشدن فراکسیون معلولان در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و لزوم توجه بیشتر به مطالبات افراد دارای معلولیت اظهار کرد: «نمایندگان مجلس موظف هستند اموری که مربوط به مردم است را پیگیری کنند که با وجود کمیسیون‌های تخصصی در مجلس، نیازی به تشکیل فراکسیون دیگری همچون فراکسیون معلولان نیست.»

 

وی درخصوص پیگیری مشکلات مربوط به سرویس دانش‌آموزان استثنایی به عنوان یکی از جدی‌ترین مطالبات دانش‌آموزان دارای معلولیت گفت: «در رابطه با رسیدگی به مشکل سرویس مدارس دانش‌‌آموزان استثنایی از دستگاه‌های متولی مطالبه خواهیم کرد و برای رفع این مشکل تذکرات لازم را خواهیم داد.»

 

توجه برنامه هفتم توسعه به افراد دارای معلولیت

این نماینده مجلس با اشاره به توجه برنامه هفتم توسعه به افراد دارای معلولیت تاکید کرد: «‌اقدامات مربوط به وضعیت دانش‌آموزان دارای معلولیت هم در برنامه هفتم و هم در بودجه‌های سنواتی مورد توجه قرار گرفته است، همچنین سعی شده اقداماتی که مربوط به خدمت‌رسانی به افراد دارای معلولیت است هم در سازمان تخصصی آن که سازمان بهزیستی است و هم در سازمان‌های دیگر اعم از شهرداری که مسئول امور رفاهی و ایجاد بستر مناسب برای تردد این افراد هستند و سایر دستگاه‌ها در بودجه دیده شود اما همچنان معتقدیم توجهاتی که به حوزه معلولان شده کم است و نیازمند توجه بیشتر است.»

 

رئیس کمسیون اجتماعی مجلس، رسیدگی به مشکلات دانش‌آموزان دارای معلولیت را از اولویت‌های مهم کمیسیون مربوطه عنوان کرد و گفت: «یقینا یکی از محورهای اصلی کمسیون اجتماعی که مسئولیت آن را نیز بر عهده دارم، رسیدگی به مشکلات دانش‌آموزان دارای معلولیت است که به‌صورت مرتب پیگیر آن نیز هستیم و به واسطه ارتباطی که با سازمان بهزیستی داریم، این چنین موضوعات را پیگیری و مطالبه می‌کنیم.»

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.