کد خبر: ۲۵۴۳۲
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۳

اولویت بانک ملی ایران،خروج از بنگاه داری و واگذاری اموال و دارایی های مازاد بانک

مدیرعامل بانک ملی ایران در نشست مشترک با اعضای هیات مدیره، مدیرعامل و معاونان گروه توسعه ملی و همچنین مدیران عامل شرکت های تابعه این هلدینگ بر حمایت همه جانبه بانک ملی ایران بر نظارت کامل تر، واگذاری های قانونی و استفاده از منابع جهت ایجاد و توسعه بنگاه های اقتصادی تاکید کرد.
اولویت بانک ملی ایران،خروج از بنگاه داری و واگذاری اموال و دارایی های مازاد بانک

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران: دکتر نجارزاده در این نشست که مدیران ارشد بانک نیز حضور داشتند، با تبریک هفته دولت با بیان این که براساس برنامه ریزی ها و سیاست های بانک در سال جاری در مسیر مهار تورم و رشد تولید گام برمی داریم، گفت: یکی از اولویت ها و مهمترین مسئله در بانک، خروج از بنگاه داری و واگذاری اموال و دارایی های مازاد بانک است که مصمم هستیم در سال جاری این امر با سرعت بیشتری محقق شود.

نجارزاده در ادامه این نشست در بخش دیگری از سخنانش، افزود: مجموع اقدامات و عملکرد بانک باید موجب اصلاح ساختار، واگذاری، استفاده از منابع و خلق بنگاه شود تا عایدی آن ایجاد فرصت های شغلی برای جوانان متخصص کشور شود.

وی در ادامه با اشاره به نقش ویژه‌ بانک ملی ایران در تامین مالی گسترده بخش تولید و صنعت کشور افزود: با تدابیر و تمهیدات ویژه و همچنین بسیج امکانات، دولت را در مسیر تحول و رشد تولید یاری خواهیم کرد.

وی در ادامه این نشست برخی از شرکت های تابعه را ابزاری دانست و گفت: برخی از شرکت های بانک ابزاری و  در اختیار عملیات بانکداری و منطبق بر رویه و چارچوب های بانک هستند و برخی دیگر این قابلیت را ندارند که بزودی واگذار خواهند شد.

نجارزاده به لزوم پیاده سازی ساختار حاکمیتی شرکتی در گروه مالی بانک ملی ایران اشاره کرد و گفت: اگر ساختار حاکمیتی شرکتی به درستی تبیین و اجرا شود، بی شک در هر سازمانی ارزش آفرین و اثرگذارخواهد بود.

وی با بیان این مطلب که انضباط مالی در تمامی بخش های بانک لازم الاجراست و باید سرلوحه تمام امور باشد، افزود: با توجه به تدوین راهبردها و سیاست های جدید بانک، انضباط مالی در تمامی امور یک رکن است.

وی بزرگترین ویژگی این بانک را وجود شعب و نیروهای توانمند آن دانست و ادامه داد: نقشه راه همه واحدهای بانک در سال جاری مشخص است و همه باید با کار گروهی و هم افزایی به سمت دستیابی و تحقق اهداف قدم برداریم.

حسین مدرس خیابانی مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی، اعضای هیات مدیره و معاونان این شرکت همراه با مدیران عامل شرکت های تابعه نیز در این نشست مشترک با ارائه گزارشی از عملکرد و فعالیت های این مجموعه بزرگ صنعتی، خواسته های خود از مدیرعامل بانک ملی ایران را مطرح و در ادامه بر لزوم تقویت همکاری با بانک ملی ایران تاکید کردند.

 مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی در این نشست مشترک به بیان نقطه نظرات خود در خصوص مشکلات و موانع تولید شرکت های تابعه و همچنین به تبیین انتظارات این شرکت از بانک ملی ایران پرداخت و در ادامه تاکید کرد: گروه توسعه ملی برای توسعه فعالیت های خود به کمک های مالی و اعتباری بانک ملی ایران نیازمند است.

لازم به ذکر است، در این نشست ضمن تأکید بر تخصیص اعتبار، سرمایه گذاری و حمایت های گسترده و همه جانبه بانک در راستای افزایش ظرفیت تولید شرکت های تابعه گروه توسعه ملی، راه های مشترک و تقویت و توسعه روابط و همکاری‌های دو جانبه بررسی شد.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با تشریح روند پرداخت خسارت به مشترکانی که دچار آسیب یا خسارت ناشی از برق شده‌اند، اعلام کرد: حق بیمه‌ای که ماهانه از مشترکان دریافت می‌شود، پشتوانه‌ای برای جبران این خسارت‌هاست و مشترکان می‌توانند با مراجعه به سامانه و ارائه مدارک لازم، خسارت خود را پیگیری کنند.
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
برگزیده
سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد
دونالد ترامپ با صدور فرمانی سفر شهروندان ایرانی و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا را ممنوع اعلام کرد. اتباع هفت کشور دیگر نیز با محدویت دریافت ویزا مواجه شدند. ترامپ تصمیم خود را به دلیل "نگرانی‌های امنیتی" اتخاذ کرده است.
صادرات نفت خام ایران به چین کاهش یافت صادرات نفت خام ایران به چین کاهش یافت
داده‌های اولیه نشان می‌دهد جریان نفت خام و میعانات گازی از ایران به چین در ماه می‌کمی بیش از ۱.۱ میلیون بشکه در روز بوده که حدود یک‌پنچم پایین‌تر از یک سال قبل‌تر است.
ابعاد پیچیده کمبود پرستار ابعاد پیچیده کمبود پرستار
کشور‌های پیشرفته با کمبود شدید نیروی پرستاری رو‌به‌رو هستند و برای جبران این خلأ، به جذب پرستاران خارجی روی آورده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر