کد خبر: ۲۵۴۱۴
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۱

تشریح عملکرد بانک های عضو شورای هماهنگی بانک های دولتی در پرداخت تسهیلات به بنگاه های اقتصادی لرستان

مدیر عامل بانک ملی ایران و رئیس شورای هماهنگی بانک های دولتی در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان لرستان که همزمان با آغاز هفته دولت برگزار شد، گفت: بانک های عضو شورای هماهنگی، در سال گذشته و امسال عملکرد مطلوبی داشتند.
تشریح عملکرد بانک های عضو شورای هماهنگی بانک های دولتی در پرداخت تسهیلات به بنگاه های اقتصادی لرستان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران: دکتر ابوالفضل نجارزاده در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان لرستان که به ریاست سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و با حضور فرهاد زیویار استاندار، مسئولان استانی و وزارت امور اقتصادی و دارایی و همچنین فعالان اقتصادی آن استان تشکیل شد، عملکرد بانک های عضو شورای هماهنگی بانک های دولتی را مطلوب عنوان کرد.

گفتنی است، لزوم ایجاد صرافی، رفع موانع استفاده از اوراق گام و توجه ویژه به واحدهای تولیدی کوچک از جمله مواردی بود که در این نشست از سوی اعضای شورا مطرح شد.

دکتر نجارزاده در ادامه به مزیت های نسبی این شهرستان در حوزه های معدنی و کشاورزی اشاره نمود و گفت: باید جهت استفاده از این ظرفیت ها نهایت تلاشمان را انجام دهیم و همکاران ما در نظام بانکی نیز باید برای اجرای پروژه ها و طرح هایی که منطبق با مزیت های نسبی این شهرستان می باشد، بسته های مالی مناسب را پیشنهاد بدهند.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری دیدگاه محمد درویش در خصوص ترویج فرهنگ دوچرخه سواری
درویش فعال محیط زیست به مناسبت روز بدون خودرو، بیان کرد امیدوارم روزی برسد که حداقل ۱۰ درصد حمل و نقل شهری با دوچرخه انجام شود
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر