کد خبر: ۲۵۳۵۴
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۳

افتتاح چند طرح توسط سازمان منطقه آزاد کیش در هفته دولت

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از تلاش برای حضور ریاست محترم جمهور کشور در افتتاح طرح ها و پروژه های حوزه های مختلف در جزیره کیش پس از ایام اربعین و به مناسبت هفته دولت خبر داد.
افتتاح چند طرح توسط سازمان منطقه آزاد کیش در هفته دولت

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش: رحیم سرهنگی در دومین روز از نمایشگاه "روایت خدمت/ وعده، وفا" صبح امروز یک شنبه پنجم شهریور با حضور در غرفه دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی ویژه اقتصادی و گفت: در تلاش هستیم تا با حضور رییس جمهور کشور شاهد افتتاح دستاوردهایی در حوزه زیربنایی، عمرانی، ورزشی، فرهنگی و اجتماعی و گردشگری جزیره کیش پس از ایام اربعین باشیم. 

سرهنگی با اشاره به سفر اخیر به ارمنستان عنوان کرد: با توجه به این موضوع که یکی از اقتصادهای کشور ارمنستان بر پایه گردشگری بنا شده است و هاب پروازها و گردشگری اوراسیا به شمار می رود فرصت مناسبی در اتصال حلقه گردشگری کیش و ارمنستان خواهد بود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش به حضور جامعه بازاریان، جامعه هتلداران و جامعه پذیرایی برای نخستین بار در این نمایشگاه اشاره کرد و افزود: تفاهم نامه ای میان این جوامع و سرمایه گذاران ارمنستانی منعقد شده است.

وی همچنین پس از بازدید از نمایشگاه روایت خدمت / وعده، وفا اطهار داشت: دستاوردهای حوزه دولت سیزدهم متعدد بوده است و باید در نحوه گویایی و اطلاع رسانی این دستاوردها برنامه ریزی بهتری در نظر گرفته شود.

رحیم سرهنگی همچنین در ادامه افزود: فعالیت های خوبی در حوزه های بهداشت و درمان، معاونت علمی فناوری، وزارت کار و تعاون اجتماعی انجام شده است که دستاوردهای دولت سیزدهم به شمار می رود که آشنایی مردم با این موارد می تواند روحیه امید در کشور را زنده نگه دارد.

سرهنگی با اشاره به حضور کم مردم در این نمایشگاه اظهار داشت: هدف اصلی این نمایشگاه باید مردم باشند که این امر مستلزم فعالیت تیم محتوایی مجرب در راستای جهاد تبیین و آشنایی مردم با فعالیت ها و دستاوردهای دولت سیزدهم است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش عنوان کرد: دولت در میانه راه قرار دارد و برای آشنایی وزیران جدید و برنامه ریزی های آن ها در حوزه مربوطه باید تلاش شود و دو سال آینده برای دولت سالی پربار در پیشبرد دستاوردها خواهد بود

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
این ۱۰ سریال فانتزی کوتاه جذاب را هرگز از دست ندهید این ۱۰ سریال فانتزی کوتاه جذاب را هرگز از دست ندهید
در ژانر فانتزی شاهد روایت داستان‌هایی درباره پیشگویی‌ها، جادو و جادوگران و قهرمان‌ها و شرور‌هایی هستیم که همگی از تخیل یک یا چند فیلم‌ساز یا نویسنده خلاق نشات می‌گیرند. از سه‌گانه «ارباب حلقه‌ها» (The Lord of the Rings)، هشت فصل «بازی تاج و تخت» (Game of Thrones) و پنج کتاب جورج آر آر مارتین (که با سریال در حال پخش «خاندان اژدها» (House of the Dragon) و سریال آینده «شوالیه هفت پادشاهی» (A Knight of the Seven Kingdoms) ادامه دارد) تا هشت قسمت از سریال «غریبه» (Outlander) که همچنان در حال پخش است بی‌نهایت داستان، رمان و سریال فانتزی کوتاه و بلند موفق می‌توان مثال زد
۱۱۳۰۰۰ اعمال قانون موتورسواران در طرح نوروزی پلیس ۱۱۳۰۰۰ اعمال قانون موتورسواران در طرح نوروزی پلیس
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: پلیس راهور تهران بزرگ بیش از ۱۱۳ هزار اعمال قانون موتورسواران را ثبت کرده است.
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
دل رسایی برای شنبه شور میزنه! دل رسایی برای شنبه شور میزنه!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما الان مذاکرات غیرمستقیمی داریم و این مذاکرات در جریان است، نباید از درون کشور پیام ضعف مخابره شود.
ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟ ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟
کاخ سفید از اظهار نظر درباره تماس‌های خصوصی رئیس‌جمهور آمریکا یا وقوع این مکالمه خودداری کرد. مک‌مستر که با شبکه سی‌بی‌اس همکاری دارد، از اظهار نظر درباره این تماس خودداری کرد.
سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند! سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند!
خیالت جمع قطعه‌ای از سهراب پاکزاد خواننده پاپ است. موزیک ویدیوی این قطعه را می‌بینید و می‌شنوید.
صفحه خبر بالای تصاویر