کد خبر: ۲۵۳۴۱
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۹

همکاری های پتروشیمی تبریز و بانک توسعه تعاون توسعه می یابد

مدیر شعب بانک توسعه تعاون آذربایجان شرقی در دیدار با مدیر عامل پتروشیمی تبریز بر تقویت همکاری ها تاکید کرد.
همکاری های پتروشیمی تبریز و بانک توسعه تعاون توسعه می یابد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون: مسعود کردستانی در این دیدار با اشاره به ظرفیت های بانک توسعه تعاون به عنوان یک بانک صد درصد دولتی اعلام کرد:این بانک به عنوان یک بانک توسعه ای همواره آمادگی دارد تا در طرح ها و پروژه های توسعه محور منطقه حضوری پر رنگ داشته باشد.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین رویکرد های بانک توسعه تعاون حمایت از تولید و اشتغال بوده و در این راستا همواره خود را در کنار مجموعه های صنعتی می بیند.

کردستانی،پتروشیمی تبریز را یکی از ظرفیت های صنعتی و توسعه محور شمال غرب کشور خواند و گفت: آماده ایم در راستای ارائه خدمات بانکی د ر کنار پتروشیمی تبریز این مجموعه را به یکی از مشتریان وفادار خود تبدیل کنیم.
این گزارش می افزاید، در ادامه این دیدار سیدنورالله میراشرفی مدیرعامل پتروشیمی تبریز نیز ضمن تقدیر از حضور مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان و هیات همراه در پتروشمی تبریز ابراز امیدواری کرد با بررسی زمینه های همکاری این ارتباطات توسعه یابد.

وی با بیان اینکه از ظرفیت های بانک توسعه تعاون به واسطه همکاری های گذشته در سایر شرکت های پتروشیمی گفت: قطعا با توسعه روابط؛ می توانیم بخشی از خدمات بانکی مورد نیازمان را از این بانک دریافت کنیم.
این گزارش حاکی است، بانک توسعه تعاون در حال حاضر 22 شعبه در استان آذربایجان شرقی دارد که از این تعداد 6 شعبه در کلانشهر تبریز مسقر است.

 
برچسب ها: بیمه تعاون
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود
یک فعال سیاسی، تاکید کرد: مذاکرات با آمریکا در عرض یک روز تاثیر خود را بر بازار ایران گذاشت و به نوعی جمهوری اسلامی توانست در دور اول مذاکرات به آنچه که می‌خواهد دست پیدا کند.
نمایش تجهیزات دفاعی ارتش در رژه ۲۹ فروردین ماه نمایش تجهیزات دفاعی ارتش در رژه ۲۹ فروردین ماه
همزمان با رژه ۲۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ و گرامیداشت روز ارتش، برخی از تجهیزات این نیرو از جمله از قدرت پهپادی، دستاورد‌های تجهیزاتی بومی با شرکت یگان‌های محمول و خودرویی در تهران و مراکز استان‌ها به نمایش گذاشته شد.
پزشکیان: نیرو‌های مسلح پشتوانه ایران برای ایجاد صلح است پزشکیان: نیرو‌های مسلح پشتوانه ایران برای ایجاد صلح است
رئیس‌جمهور در رژه روز ارتش ضمن تاکید بر نقش نیرو‌های مسلح در ایجاد بازدارندگی و قدرت برای جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان تصریح کرد: وجود این عزیزان باعث شده که ما در منطقه با قدرت بتوانیم حرف‌ها و گفت‌و‌گو‌های خود را در ایجاد ارتباط، صلح و آرامش با قدرت اعمال کنیم
ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟ ساخت جنگلی کوچک و زیبا در آپارتمان چطور؟
زندگی آپارتمان نشینی یکی از متداولترین نوع زندگی در دنیای امروزی است. در محیط شهری، زندگی در خانه‌های ویلایی که امکان پرورش گل و گیاه در حیاط خانه مقدور است، رویایی است که برای همه مقدور نیست. با این وجود میل به پرورش گل و گیاه در درون همه وجود دارد. ما شما را راهنمایی می‌کنیم که در آپارتمان خود حتی اگر تراسی ندارید گیاه خانگی خود را داشته باشید.
گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها گران‌ترین آثار هنری تاریخ در حراجی‌ها
گران‌ترین نقاشی تاریخ با قیمت باورنکردنی ۴۵۰ میلیون دلار فروخته شد! اما آیا واقعاً اثر داوینچی بود؟ این تنها بخشی از دنیای عجیب و پررمزوراز هنر در حراجی‌هاست.
گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران گنبد‌های نمکی هرمزگان نمایش شگفتی در جنوب ایران
گنبد‌های نمکی از جمله پدیده‌های نادر و شگفت‌انگیز زمین‌شناسی هستند که نه تنها جلوه‌ای خیره‌کننده از زیبایی‌های طبیعی را به نمایش می‌گذارد، بلکه بخشی ارزشمند از میراث زمین‌شناسی هر منطقه نیز به شمار می‌آیند. کشور ایران، به‌ویژه مناطق جنوبی و جنوب‌شرقی آن، یکی از غنی‌ترین مناطق جهان از نظر تنوع و تعداد گنبد‌های نمکی است.
با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟ با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟
بسیاری ادعا می‌کنند سرکه سیب به کاهش وزن کمک می‌کند، اما شواهد کمی مبنی بر اثربخشی آن برای کاهش وزن وجود دارد.
برگزیده
فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد
طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، از امروز (جمعه) ثبت‌نام خودرویی ١٠ محصول این شرکت برای هر سه گروه متقاضیان، آغاز شده است؛ بدین منظور متقاضیان از امروز می‌توانند نسبت به تعیین روش فروش (فوق‌العاده یا پیش‌فروش) و انتخاب دو اولویت از بین محصولات عرضه شده، اقدام کنند.
در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟! در شیرین‌سازی آب دریا معایب یا مزایا کدام بیشتر است؟!
تحول در فناوری‌های آب‌شیرین‌سازی، پاسخی بود به بحران آب، اما این پاسخ خود پرسش‌های تازه‌ای آفرید؛ اینکه شورابه‌هایی که به خلیج فارس بازمی‌گردند، چه تهدیدی برای حیات اکوسیستم به وجود می‌آورند و آینده سواحل جنوبی ایران چگونه خواهد شد؟
صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود صندوق ذخیره فرهنگیان باید از بنگاه‌داری خارج شود
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت برنامه‌محوری در صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: یکی از برنامه‌ها باید خروج از بنگاه‌داری باشد، زیرا این موضوع از چالش‌ها و آسیب‌های جدی صندوق به شمار می‌آید.
صفحه خبر بالای تصاویر