کد خبر: ۲۵۲۶۴
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۲

آقای نکونام خوب گوش کن!

با وجود وعده‌های داده شده از سوی مدیران باشگاه استقلال، خبری از فعالیت رسمی آبی‌ها در بازار نقل‌وانتقالاتی نیست.
آقای نکونام خوب گوش کن!

استقلال در آغاز لیگ بیست‌وسوم توانسته ۶ امتیاز از ۹ امتیاز ممکن را به‌دست آورد؛ به‌طوری‌که شاگردان جواد نکونام فصل را با بردی قاطع در آبادان آغاز کردند و سپس ملوان بندرانزلی را در ورزشگاه آزادی شکست دادند تا شروعی فراتر از حد انتظار داشته باشند. در ادامه و در هفته سوم، شاگردان نکونام با وجود ارائه نمایش قابل‌قبول در اصفهان موفق نشدند برابر سپاهان اصفهان امتیازی را به‌دست آورند و همین مسئله باعث شد تا اولین شکست استقلال به‌ثبت برسد؛ هر چند که این شکست چندان برای هواداران استقلال غیرقابل پیش‌بینی نبود و آن‌ها بعد از باخت تیم‌شان در اصفهان، بیش از آنکه به مسائل فنی بپردازند، گلایه‌مند از وضعیت مدیریتی باشگاه بودند.

 

آبی‌ها در قیاس با حریف اصفهانی خود در بازار نقل‌وانتقالات تابستانه نتوانستند کارنامه موفقی را از خود به جای بگذارند و همین مسئله باعث شد تا ضعف‌های مشهود ترکیب استقلال به‌ویژه در فاز تهاجمی در دوئل با سپاهان نمایان شود. جواد نکونام سرمربی استقلال بارها از ابتدای شروع به کار پنجره تابستانه، درخواست‌های خود را برای تقویت فهرست استقلال مطرح کرده اما با وجود درخواست‌های مطرح شده از سوی او، همچنان خبری از جذب ستاره‌های سرشناس نیست.

 

اطلاعیه‌ای که استقلالی‌ها را امیدوار کرد

استقلالی‌ها در بازار نقل‌وانتقالات تابستانه موفق به جذب محمدرضا خالدآبادی، آرمین سهرابیان، ایمان سلیمی، مهرداد محمدی، سامان تورانیان، منتظر محمد و آریا برزگر شدند که از میان این بازیکنان، محمد به صورت قرضی و برزگر به طور قطعی از جمع آبی‌پوشان پایتخت پیش از آنکه کارت بازی‌شان برای استقلال صادر شود، جدا شدند تا بیش از پیش شرایط آبی‌ها در بازار تابستانه بحرانی شود. باشگاه استقلال ۴۸ ساعت مانده تا آغاز دیدار با سپاهان، وعده مهمی به هواداران خود داد و اعلام کرد که قرار است دو بازیکن خارجی به فهرست این تیم اضافه شوند.

 

باشگاه استقلال در اطلاعیه خود که پیش از شکست مقابل سپاهان اصفهان و البته در آستانه تجمع هواداران آبی‌پوش در مقابل ساختمان وزارت ورزش‌وجوانان صادر شد، نوشت: «به درخواست جواد نکونام و به منظور تقویت تیم، باشگاه استقلال پرونده جذب دو بازیکن خارجی را باز کرد. قرار است این دو بازیکن به زودی برای مذاکره نهایی و شرکت در تست پزشکی به ایران بیایند. دو بازیکنی که جواد نکونام خواهان آن‌هاست، در خط حمله، پشت مهاجم و وینگر بازی می‌کنند».

آقای نکونام خوب گوش کن! صدای بمب های نقل و انتقالاتی خطیر را در استقلال نمی شنوی؟

 

با این رقم‌ها کسی به تهران نمی‌آید!

عمر ورده، روبرتو تورس و گوستاوو بلانکو بازیکنانی هستند که نام‌شان در روزهای گذشته در حوالی استقلال مطرح شده است. از میان این ۳ بازیکن، تورس تنها بازیکن آزاد در بازار نقل‌وانتقالات تابستانه است که فصل گذشته هم در لیگ برتر فوتبال ایران زیرنظر جواد نکونام کارش را پیش برد. گفته می‌شود که او اولین گزینه نکونام برای تقویت خط هافبک استقلال بوده که بعد از مذاکرات انجام شده، آبی‌ها موفق به جذب این بازیکن باتجربه نشدند و همین مسئله باعث شد تا حضور او در استقلال در هاله‌ای از ابهام قرار گیرد.

 

ورده تحت قرارداد باشگاه راجا کازابلانکا مراکش بود اما این هافبک مصری قراردادش را با این تیم فسخ کرد تا مشخص شود که مذاکرات اولیه با استقلال مثبت پیش رفته است. در حالی‌که گفته می‌شد قرار است بامداد امروز (شنبه) عمر ورده وارد ایران شود، اما گفته می‌شود که او هایجک شده و قرار است در فصل پیش‌رو در لیگ قبرس و تیم دوکسا کاتوکوپیاس کارش را دنبال کند تا شکستی دیگر در کارنامه نقل‌وانتقالاتی استقلال به‌ثبت برسد. گوستاوو بلانکو مهاجم بلندقامت تیم ایبار هم با وجود مذاکرات انجام شده با استقلالی‌ها، با آن‌ها به توافق نرسیده تا حضور او هم در جمع شاگردان نکونام منتفی‌شده به نظر بیاید.

 

جواد نکونام در روزهای گذشته و بعد از اطلاعیه باشگاه نسبت به جذب بازیکنان جدید امیدوارتر شده بود اما حالا شرایط متفاوت است و به نظر می‌رسد با وجود وعده‌های داده شده همچنان خبری از ثبت قرارداد بازیکنان جدید نیست تا روزهای بحرانی استقلال در بازار نقل‌وانتقالات تابستانه ادامه پیدا کند. جالب آنکه در این میان، سایت نزدیک به مدیران باشگاه استقلال در خبری ویژه اعلام کرد که پرونده جذب بازیکن خارجی برای استقلال در بازار تابستانه بسته شد؛ آن‌هم در شرایطی که فهرست استقلال به لحاظ فنی ضعف‌های مشهودی در فاز تهاجمی دارد و مشخص نیست با توجه به شرایط به‌وجود آمده، سناریو نکونام برای تقویت ترکیب اصلی تیمش چه خواهد بود!

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ساعت تابستانی چیست و کدام کشور‌ها ساعت خود را تغییر می‌دهند؟ ساعت تابستانی چیست و کدام کشور‌ها ساعت خود را تغییر می‌دهند؟
صرفه‌جویی در روشنایی روز (دی‌اس‌تی) یا تغییر ساعت تابستانی، در ابتدای قرن گذشته، به عنوان یک استراتژی صرفه‌جویی در مصرف انرژی معرفی شد، اما امروزه بسیاری درباره مفید بودن چنین شیوه‌ای سوال می‌کنند و در آمریکا و اتحادیه اروپا بحث‌های جنجالی برای تغییر این سیستم در جریان است.
مراسم «یکشنبه نخل» مراسم «یکشنبه نخل»
مراسم «یکشنبه نخل» یا «عید شعانین»، عصر یکشنبه (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) در کلیسای گریگور مقدس تهران برگزار شد.
با توجه به این ۸ راهکار وزن خود را مدیریت کنید با توجه به این ۸ راهکار وزن خود را مدیریت کنید
مدیریت وزن به صورت سالم یکی از چالش‌های بزرگ در دنیای امروز است. با افزایش شیوع چاقی و بیماری‌های مرتبط با آن، اهمیت داش یک رویکرد سالم و پایدار برای کاهش یا حفظ وزن بیش از پیش احساس می‌شود.
آرزوی شهاب حسینی آرزوی شهاب حسینی
شهاب حسینی گفت؛ یکی از آرزو‌های من این است که در سینمای ایران عنوانی همچون پروانه ساخت نداشته باشیم
یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود! یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود!
یاسمن مقبلی، فضانورد ایرانی‌تبار از سال ۲۰۱۷ برای انجام ماموریت آرتمیس (سفر به ماه) تحت آموزش قرار گرفته بود در سال ۱۳۹۸ در جمع ۱۳ فضانورد نامزد معرفی شده از سوی ناسا برای قرار گرفتن در نوبت سفر به‌ماه و مریخ است.
قم قابلمه به قهرمان داد! قم قابلمه به قهرمان داد!
تقدیر با قابلمه از قهرمان کشتی جهان در قم
عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران! عملیات H-۳، پیچیده‌ترین عملیات هوایی دنیا توسط ایران!
عملیات H-۳؛ روایتی از یکی از پیچیده‌ترین عملیات‌های هوایی دنیا که با درایت خلبانان ایرانی، ستون‌فقرات نیروی هوایی عراق را شکست.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر