کد خبر: ۲۵۲۳۲
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۵

وزیر اقتصاد در دیدار با امام جمعه اراک: تمركز دولت در حوزه اقتصاد جبران عقب ماندگی‌ها است

وزیر اقتصاد در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: تمرکز وزارت اقتصاد در دو سال گذشته بر روی جبران برخی عقب ماندگی‌هایی بود که قبلا برای آنها کاری انجام نشده بود.
وزیر اقتصاد در دیدار با امام جمعه اراک: تمركز دولت در حوزه اقتصاد جبران عقب ماندگی‌ها است
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران: سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، در سفر به استان مرکزی که به مناسبت هفته دولت صورت گرفت، با نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه شهر اراک دیدار و گفت‌وگو کرد. خاندوزی در این دیدار تاکید کرد: تمرکز وزارت اقتصاد در دو سال گذشته بر روی جبران برخی عقب ماندگی ها یی بود که قبلا برای آنها کاری انجام نشده بود.
 
  وی با اشاره به نقش وزارت اقتصاد به عنوان دبیر هیات مقررات زدایی و تسهیل محیط کسب و کار یادآور شد:  بنابود با اصل ۴۴، راه برای فعالان اقتصادی هموارتر شود اما با مقاومت دستگاه‌های اجرایی روبرو میشدیم اما تغییر این شرایط از طریق تمرکز دادن آن اختیارات به صورت برخط و قابل رصد که از فسادها و رشوه ها و اهمال ها جلوگیری می‌کند،  یکی از اولویت‌های وزارت اقتصاد است.
 
 وزیر اقتصاد خاطرنشان کرد:  محور مهم بعدی در مورد دارایی های دولت است که تا پیش از این دولت نقش امین اموال داشت. 
 
ما تلاش کردیم از طریق مصوبه مولدسازی نقش فعالانه داشته باشیم و دارایی های خاک خورده و کم خاصیت را در خدمت پروژه های عمرانی و بدهی های دولت استفاده کنیم. خاندوزی بیان کرد: محور بعدی مالیات ستانی است که چهره سنتی وزارت اقتصاد را با مالیات ستانی می‌شناختند و در آن‌جا هم مسیرهای پرفراز و نشیب و پر هزینه ای برای فعالان اقتصادی وجود داشت و تمرکز اصلی ما در این محور روی دو کلیدواژه بسیار مهم هوشمندسازی مالیات و عدالت مالیاتی است. 
 
وی عنوان کرد: سهم مالیات ستانی از کسانی بود که تاکنون هیچ پرونده ای به اسم مودی مالیاتی نداشتند.  قبل از دولت سیزدهم ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار مودی مالیاتی داشتیم که به این عدد در دولت سیزدهم بیش از ۲ و نیم میلیون مودی جدید اضافه شد تا بار مالیات بر گروه‌های جدید باشد. 
 
 وزیر اقتصاد توضیح داد: مجلس هم همکاری کرد که مجموعا نرخ مالیات بر تولید ۷ درصد کاهش یافت.  در زمینه هوشمندسازی مالیات نیز تلاش داریم که نیاز به مواجهه رودررو را کم کنیم و به حداقل برسانیم. خاندوزی گفت: در حوزه های دیگر هم مثل شفافیت عملکرد دستگاهها،  در اختیار گذاشتن صورت های مالی هزار و ۱۲۴ شرکت دولتی را کلید زدیم.  بالاخره مدیران شرکتها باید بدانند که به دلیل مدیریت بر اموال مردم باید جوابگو باشند.  موضوع ابربدهکاران بانکی نیز حل شد و امیدواریم در سال سوم کارنامه موفق تری داشته باشیم.
 
وزیر اقتصاد در این ديدار بیان کرد: نماینده ولی فقیه در استان مرکزی جناب آقای دری نجف‌آبادی یکی از ارکان ارزشمند و با سابقه و خوش سابقه و معتبر کشور در حوزه امامت جمعه و نیز حوزه اقتصادی است،  ایشان را یکی از پیشگامان حوزه اقتصادی میدانیم.  علاوه بر این ایشان استاد بسیاری از استادان بنده نیز بوده است. 
 
وی اضافه کرد: غرض اصلی ما رساندن سلام رییس جمهور به شما به دلیل همکاری‌های راهگشایی است که با دولت دارید و در محافل دولت از شما به نیکی یاد میشود، هستم. وزیر اقتصاد عنوان کرد:  هدف دیگر ما شنیدن مسائل و مشکلات و دغدغه های فعالان اقتصادی استان مرکزی است.

گفتنی است، در این دیدار، مخلص الائمه، استاندار مرکزی، نظری و کریمی نمایندگان مردم شریف شهرستان های اراک و خمین در مجلس شورای اسلامی، دکتر سلمانی معاون‌توسعه مدیریت و منابع و سرپرست معاونت حقوقی و مجلس، دکتر رضوانی فر رئیس کل گمرک، عابدین نژاد مدیرکل دفتر استانها، مومنی مشاور وزیر اقتصاد، مولا اسماعیلی مدیرکل امور اقتصادی و‌دارایی استان مرکزی و خدابنده معاون مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت اقتصاد و جمعی از مدیران استان در این جلسه حضور داشتند.
برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با تشریح روند پرداخت خسارت به مشترکانی که دچار آسیب یا خسارت ناشی از برق شده‌اند، اعلام کرد: حق بیمه‌ای که ماهانه از مشترکان دریافت می‌شود، پشتوانه‌ای برای جبران این خسارت‌هاست و مشترکان می‌توانند با مراجعه به سامانه و ارائه مدارک لازم، خسارت خود را پیگیری کنند.
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
برگزیده
سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد
دونالد ترامپ با صدور فرمانی سفر شهروندان ایرانی و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا را ممنوع اعلام کرد. اتباع هفت کشور دیگر نیز با محدویت دریافت ویزا مواجه شدند. ترامپ تصمیم خود را به دلیل "نگرانی‌های امنیتی" اتخاذ کرده است.
صادرات نفت خام ایران به چین کاهش یافت صادرات نفت خام ایران به چین کاهش یافت
داده‌های اولیه نشان می‌دهد جریان نفت خام و میعانات گازی از ایران به چین در ماه می‌کمی بیش از ۱.۱ میلیون بشکه در روز بوده که حدود یک‌پنچم پایین‌تر از یک سال قبل‌تر است.
ابعاد پیچیده کمبود پرستار ابعاد پیچیده کمبود پرستار
کشور‌های پیشرفته با کمبود شدید نیروی پرستاری رو‌به‌رو هستند و برای جبران این خلأ، به جذب پرستاران خارجی روی آورده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر