کد خبر: ۲۵۲۰۶
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۰

تشریح رویكرد‌ها و برنامه‌های جمهوری اسلامی ایران

رئیس مرکز اطلاعات مالی (FIU) وزارت اقتصاد با اعلام برگزاری اولین همایش مدیران مبارزه با پولشویی و تامین مالی ترویسم گفت: یکی از مهمترین محورهای این گردهمایی که باحضور بیش از ۳۰۰ مدیر از نهادهای مختلف برگزار می‌گردد، تبیین رویکرد‌ها و برنامه‌های کشور در حوزه مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم است.
تشریح رویكرد‌ها و برنامه‌های جمهوری اسلامی ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران: هادی خانی، رئیس مرکز اطلاعات مالی و معاون وزیر اقتصاد با اشاره به برگزاری همایش ملی مدیریت مبارزه با پولشویی در هفته جاری گفت: در همایش پیش‌رو گزارش عملکرد تمامی نهاد‌های ذیربط در حوزه مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم ارائه خواهد شد.

وی افزود: در این همایش برنامه‌های مرکز اطلاعات مالی برای تقویت و توسعه زیرساخت‌های لازم برای پیشگیری و مقابله با مفاسد مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

خانی با اشاره به ضرورت هم‌افزایی و همگرایی در عرصه مبارزه با پولشویی گفت: توسعه ظرفیت‌های قانونی و ارتباطی می‌تواند یکی از نتایج مثبت برگزاری همایش مدیران ارشد حوزه مبارزه با پولشویی باشد.

دبیر شورای عالی مبارزه با پولشویی افزود: توسعه زیرساخت‌های لازم برای مبارزه‌ و پیشگیری از مفاسد می‌تواند عملکرد کلی کشور در سالم‌سازی و شفاف‌سازی فعالیت‌های اقتصادی را تقویت کند؛ به همین جهت در همایش پیش‌رو سعی داریم تا یک بستر مناسب برای اشتراک‌گذاری تجربه‌ها و ایده‌های حوزه مبارزه‌ با پولشویی ایجاد کنیم.

وی در ادامه گفت: در همایش هفته جاری، رویکرد‌ها و برنامه‌های جمهوری اسلامی ایران برای مبارزه با پولشویی به صورت کلی تببین خواهد شد.

رئیس مرکز اطلاعات مالی با اشاره به جزئیات برگزاری همایش مبارزه با پولشویی گفت: در این همایش بیش از ۳۰۰ نفر از مدیران حوزه مبارزه با پولشویی حضور خواهد یافت که این افراد در نهاد‌های مختلف کشور فعالیت می‌کنند.

وی افزود: هم‌چنین برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران ارشد کشور نیز به صورت ویژه در همایش حضور خواهد یافت‌. به عنوان مثال وزیر اقتصاد و دارایی، معاون حقوقی رئیس جمهور، رئیس سازمان بازرسی کل کشور و رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور در همایش این هفته حضور خواهند یافت.

خانی در پایان ضمن اشاره به برنامه‌های مرکز اطلاعات مالی گفت: یکی از مهمترین وظایف مرکز اطلاعات مالی موضوع تنظیم مقررات و رگولاتوری در حوزه مبارزه با پولشویی است.

وی افزود: توسعه آموزش‌های عمومی و فرهنگ‌سازی جهت آگاهی بخشی به اقشار گوناگون جامعه یکی دیگر از فعالیت‌های مرکز اطلاعات مالی است.

خانی با تأکید بر ضرورت هوشمند‌سازی و داده‌محور شدن مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: همانند گذشته سعی داریم تا فرآیند‌های حوزه مقابله و پیشگیری از پولشویی را توسعه دهیم. به عنوان مثال برای رصد فعالیت‌های مشکوک به پولشویی از داده‌های گوناگون استفاده کرده و جریان مالی کل کشور را تحت رصد قرار داده‌ایم.

برچسب ها: بانک ملی ایران
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.