کد خبر: ۲۵۲۰۴
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵

در مجمع عمومی بانک ملی ایران مطرح شد: راهبردها و چشم انداز بانک در مسیر درست و اصولی پیش می رود

نشست مجمع عمومی عادی سالانه بانک ملی ایران برای دوره مالی منتهی به ۲۹ اسفند سال 1401 با حضور سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان رئیس مجمع، محمدجواد شریف‌زاده معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد، مدیرعامل، اعضای هیات مدیره و مدیران ارشد بانک ملی ایران و همچنین اکثریت اعضا و نمایندگان اعضای مجمع از سازمان برنامه و بودجه، وزارت جهاد، وزارت صمت، وزارت رفاه و سازمان حسابرسی کل کشور برگزار شد.
در مجمع عمومی بانک ملی ایران مطرح شد: راهبردها و چشم انداز بانک در مسیر درست و اصولی پیش می رود

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران: در  این مراسم، وزیر اقتصاد ضمن تقدیر از مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره، کارکنان و حسابرسان بانک ملی ایران اظهار داشت: عملکرد بانک ملی ایران با توجه به آمار و گزارش ها طی دو سال اخیر به ویژه در سال گذشته نشان می دهد رشد قابل توجهی را در تمامی شاخصه ها از خود بجا گذاشته است که این موضوع جای تقدیر و تشکر دارد.

خاندوزی در ادامه افزود: در دوره مدیریت جدید شواهد روشن است که بانک در نظام بانکی با توجه به رعایت انضباط مالی و هدف گذاری های صورت گرفته بی شک به جایگاه اصلی خود باز خواهد گشت.

بانک ملی ایران در مسیر درست و مطلوبی است

وی بانک ملی ایران را یک نهاد پر افتخار دانست و اظهارداشت: راهبردها و چشم انداز بانک در مسیر درست و اصولی پیش می رود و از استحکام خوبی برخوردار است با توجه به این موضوع در سال جاری با یک برنامه ریزی دقیق و منسجم و تدابیر ویژه می توان ناترازی بانک را کاهش داد تا به ثبات رسید که با توجه به توان مدیریت جدید این موضوع دور از انتظار نیست.

وزیر اقتصاد در ادامه به موضوع نظارت و رسیدگی به امور شرکت های تابعه پرداخت و گفت: باید در سال جاری به سرعت مولد سازی دارایی ها سرعت بگیرد و واگذاری بنگاه های اقتصادی در اولویت باشد.

وی در ادامه خواستار ورود بانک به حوزه های سرمایه گذاری در بخش های زیربنایی و روبنایی کشور شد و خاطرنشان کرد: هدایت منابع بانک در مسیر توسعه و پیشرفت کشور لازم و با اهمیت است.

خاندوزی گفت: بانک ملی ایران باید در حوزه ارائه تسهیلات غیر حضوری در نظام بانکی رتبه نخست باشد.

وی در ادامه یادآور شد: با برنامه ریزی و استفاده از تمامی ظرفیت ها و توان بانک لازم است که حوزه بین الملل بانک بیش از پیش ارتقاء یابد تا همانند گذشته عنوان الگوی نظام بانکی شناخته شود. 

خاندوزی به عملکرد بانک ملی ایران در حوزه مولد سازی دارایی ها اشاره و خاطرنشان کرد: بانک ملی ایران در نظام بانکی بازی ساز است که با توجه به این موضوع با حرکت بانک در حوزه واگذاری دارایی ها شاهد حرکت سایر بانک ها در این مسیر خواهیم بود.

ماشین زیان دهی بانک متوقف شد

در ادامه این مراسم دکتر ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی ایران به توقف موتور زیان دهی بانک اشاره کرد و گفت: در سال گذشته با تکیه بر حمایت های وزارت اقتصاد ، همت و تلاش همه همکاران توانستیم یک درصد از سهم بازار را کسب کنیم و بانک را بعد از چندین سال به سودهی برسانیم .

وی در ادامه گفت: امسال نیز مصمم هستیم با برنامه ریزی های صورت گرفته و هماهنگی های انجام شده با همت مضاعف همکاران، هدف گذاری بانک را در حوزه کسب سهم از بازار به دو درصد برسانیم.

دکتر نجارزاده فروش اموال مازاد رادر سال گذشته 5 همت عنوان کرد و گفت : با توجه به دستورالعمل های ابلاغی و تکالیف موجود ما باید در سال گذشته 2 همت فروش اموال مازاد داشتیم که این رقم به 5 همت رسید و این نشان از سعی و تلاش همکاران در بانک است .

در این جلسه که معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد، اعضای هیات مدیره و تعدادی از مدیران ارشد وزارت اقتصاد و بانک ملی ایران نیز حضور داشتند، نمایندگان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نماینده وزارت جهادکشاورزی، نماینده سازمان مدیریت و برنامه ریزی و جمع دیگری از کارشناسان حاضر در جلسه ضمن بررسی بخش‌هایی از صورت‌های مالی بانک ملی ایران، از اقدامات و عملکرد این نهاد در خدمت‌رسانی به توسعه کشور قدردانی کردند.

گفتنی است  در این جلسه  گزارشی از عملکرد  وضعیت شاخص های بانک، فعالیت ها ، اقدامات  و همچنین  وضعیت مالی و عملیاتی بانک در سال 1401،  به اعضای مجمع ارائه شد و در پایان صورت های مالی بانک به تصویب رسید.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حادثه برای دختر موتورسوار در پیست آزادی تهران حادثه برای دختر موتورسوار در پیست آزادی تهران
النا معدنی‌پور، شرکت‌کننده مسابقات موتورکراس قهرمانی کشور، در پیست آزادی تهران دچار سانحه شد و در کما به سر می‌برد؛ تلاش پزشکان ادامه دارد.
مسی: بارسلونا خانه من است و بازمی‌گردم مسی: بارسلونا خانه من است و بازمی‌گردم
لیونل مسی در مراسم تجلیل روزنامه اسپورت اعلام کرد که بارسلونا را خانه همیشگی خود می‌داند و در آینده به‌عنوان یک هوادار به این شهر بازخواهد گشت.
افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارکنان در سال ۱۴۰۵ افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارکنان در سال ۱۴۰۵
دولت اعلام کرد ضریب حقوق کارکنان در سال ۱۴۰۵ باید با رشد ۲۰ درصدی لحاظ شود؛ رقم نهایی پس از بررسی لایحه و تصویب هیأت وزیران تعیین خواهد شد.
چین استخراج اورانیوم از آب دریا را هزار برابر افزایش داد چین استخراج اورانیوم از آب دریا را هزار برابر افزایش داد
محققان چینی با تولید ماده‌ای نوین توانستند بازدهی استخراج اورانیوم از آب دریا را تا ۱۰۰۰ برابر افزایش دهند؛ فناوری هنوز در مراحل اولیه است.
پزشکیان: شفافیت، علم‌محوری و حفظ محیط‌زیست خط قرمز است پزشکیان: شفافیت، علم‌محوری و حفظ محیط‌زیست خط قرمز است
رئیس‌جمهور در جمع فرهیختگان قزوین بر ضرورت صداقت با مردم، حکمرانی علمی، مقابله با تخریب محیط‌زیست و مشارکت اجتماعی در حل مشکلات کشور تأکید کرد.
ریاض ابزار اسرائیل علیه تهران نخواهد شد ریاض ابزار اسرائیل علیه تهران نخواهد شد
اندیشکده کارنگی در تحلیلی تازه تأکید کرد سفر ولیعهد سعودی به آمریکا با هدف عادی‌سازی روابط انجام شده، اما نه با اسرائیل؛ زیرا ریاض حاضر نیست در صف مقابله با ایران قرار گیرد.
احتیاط در بورس؛ امید به تقویت تقاضا در هفته‌های آینده احتیاط در بورس؛ امید به تقویت تقاضا در هفته‌های آینده
یک کارشناس بازار سرمایه با اشاره به روند متعادل بورس در هفته پایانی آبان می‌گوید فضای بازار همچنان محتاط است و جهت آینده به گزارش‌های شرکت‌ها و تصمیم دولت درباره نرخ خوراک پتروشیمی‌ها وابسته خواهد بود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر