کد خبر: ۲۵۱۵۰
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۴
رئیس کل بانک مرکزی:

عرضه ارز اربعین به زائران در بانک‌ها سرعت بگیرد

رئیس کل بانک مرکزی بر لزوم اهتمام ویژه بانک‌ها و مؤسسات اعتباری در توزیع و عرضه ارز اربعین تاکید کرد.
عرضه ارز اربعین به زائران در بانک‌ها سرعت بگیرد

مخاطب24:محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی با تاکید بر لزوم اهتمام ویژه بانک‌ها و مؤسسات اعتباری در توزیع و عرضه ارز اربعین گفت: بانک‌ها با برنامه‌ریزی مدون ضمن عرضه ارز اربعین به نحوه مناسب، از ایجاد صف و ازدحام در شعب در این خصوص جلوگیری و بسترهای بانکداری الکترونیک را در این زمینه به خدمت گیرند.

 

وی که در جلسه دوره‌ای ماهانه با مدیران عامل بانک‌ها و مؤسسات اعتباری در بانک مرکزی سخن می‌گفت با اشاره به تعیین ۶ بانک عامل سپه، ملی، تجارت، پست بانک، صادرات و پارسیان به منظور عرضه ارز اربعین تاکید کرد: در بخشنامه اخیر بانک مرکزی به این بانک‌ها تکلیف شده است که شعب کشیک آنها تا ساعت ۱۸ عصر روزهای هفته نسبت به فروش حضوری ارز اربعین اقدام کنند.



رئیس کل بانک مرکزی تصریح کرد: خدمت رسانی صرافی‌های بانکی به مردم و تجار و لزوم نظارت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری بر آنها در پیشبرد برنامه‌های در دسترس، موضوعی مهم است که حتماً باید در دستور کار باشد.

 

فرزین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقشه راه بانک مرکزی برای دستیابی به اهداف تعیین شده گفت: کنترل و مدیریت نقدینگی، مدیریت بازار ارز، تنظیم‌گری و تقویت نظارت و تقویت حکمرانی بانک مرکزی در حوزه ریال، ارز و اعتبار، تنظیم مناسبات مالی دولت و نظام بانکی و بهبود انتظارات و سیاست ارتباطی محورهای این نقشه راه است.



رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: نرخ رشد نقدینگی از ۴۲.۸ درصد در مهرماه سال ۱۴۰۰ با حدود ۱۵ درصد کاهش، در پایان تیرماه سال ۱۴۰۲ به ۲۷.۵ درصد رسیده است. برنامه‌ریزی ما در سال جاری رساندن این عدد به ۲۵ درصد است که البته نرخ رشد نقدینگی نیز در ۳ ماه نخست امسال ۳.۹ درصد بوده است.

 

فرزین همچنین با اشاره به رشد اقتصادی کشور در سال ۱۴۰۰ و سال ۱۴۰۱ که به ترتیب ۴.۴ درصد و ۴ درصد بوده است گفت: با اجرای سیاست تثبیت اقتصادی، قدم‌های مهمی به سمت مهار تورم، کنترل رشد نقدینگی و بسترسازی رشد تولید برداشته شده است.

 

بر اساس این گزارش، در این جلسه پس از ارائه گزارش‌های معاونین اقتصادی و فناوری‌های نوین بانک مرکزی، مدیران عامل بانک‌ها نیز به ارائه دیدگاه‌های خود در زمینه موضوعات مختلف شبکه بانکی پرداختند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با تشریح روند پرداخت خسارت به مشترکانی که دچار آسیب یا خسارت ناشی از برق شده‌اند، اعلام کرد: حق بیمه‌ای که ماهانه از مشترکان دریافت می‌شود، پشتوانه‌ای برای جبران این خسارت‌هاست و مشترکان می‌توانند با مراجعه به سامانه و ارائه مدارک لازم، خسارت خود را پیگیری کنند.
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
برگزیده
سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد
دونالد ترامپ با صدور فرمانی سفر شهروندان ایرانی و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا را ممنوع اعلام کرد. اتباع هفت کشور دیگر نیز با محدویت دریافت ویزا مواجه شدند. ترامپ تصمیم خود را به دلیل "نگرانی‌های امنیتی" اتخاذ کرده است.
صادرات نفت خام ایران به چین کاهش یافت صادرات نفت خام ایران به چین کاهش یافت
داده‌های اولیه نشان می‌دهد جریان نفت خام و میعانات گازی از ایران به چین در ماه می‌کمی بیش از ۱.۱ میلیون بشکه در روز بوده که حدود یک‌پنچم پایین‌تر از یک سال قبل‌تر است.
ابعاد پیچیده کمبود پرستار ابعاد پیچیده کمبود پرستار
کشور‌های پیشرفته با کمبود شدید نیروی پرستاری رو‌به‌رو هستند و برای جبران این خلأ، به جذب پرستاران خارجی روی آورده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر