کد خبر: ۲۵۱۴۵
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۶

ارتقای سطح علمی و مهارتی در بیمه های اتکایی

سرپرست بیمه های اتکایی بیمه تعاون از تلاش های صورت گرفته در سندیکای بیمه گران برای ارتقای سطح علمی و مهارتی در این رشته سخن گفت.
ارتقای سطح علمی و مهارتی در بیمه های اتکایی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تعاونلهام وفائی، سرپرست بیمه های اتکایی شرکت، ابتدا به بایسته هایی که برای واحد خود در نظر گرفته است اشاره کرده و با برشمردن سه رویکرد اتخاذ شده می گوید: نخستین آن، بررسی اشتهای ریسک است که به عدم واگذاری بیش از اندازه بیمه نامه ها و دریافت پورتفوی مناسب و بهینه برای شرکت کمک می کند؛ مورد دوم انعقاد قراردهای مناسب برای افزایش ظرفیت شرکت در زمان صدور بیمه نامه های با سرمایه بالا است و در سومین مورد نیز، به بهبود انتخاب و کنترل ریسک در زمان صدور از طریق همکاری با واحدهای فنی، تنوع بخشی در نگهداری انواع پرتفو با در نظرگرفتن مناطق جغرافیایی، رشته و نوع ریسک اشاره کرد.
وفائی در ادامه به این مسئله نیز اشاره کرده و مطرح می کند که امسال، اخذ قبولی اتکایی جزو مهم ترین برنامه های شرکت می باشد و اقداماتی نیز در این زمینه صورت گرفته است.
او همچنین با در نظر گرفتن سیاست های کاری خود بیان می کند: ترجیح می دهیم که بیمه نامه ها را کمتر به صورت تکی واگذار کرده و بیشتر به صورت گروهی و پکیجی می باشد بر این اساس تصمیم بر افزایش ارتباط هر چه بیشتر با شرکت های بیمه گر اتکایی داریم.
سرپرست بیمه های اتکایی بیمه تعاون همچنین از استراتژی موردنظر خود برای رشته های بیمه ای سخن گفت و تأکید کرد: می خواهیم افزایش ظرفیت قراردادها و همچنین افزایش ظرفیت نگهداری را داشته باشیم.
وفائی، صدور مجوز فعالیت برای شرکت های جدید بیمه اتکایی را نیز مثبت تلقی کرده و می گوید: حضور این شرکت ها در کنار بیمه گران مستقیم سبب می شود تا سهم بازار نیز بزرگ تر شده و مزیت های رقابتی هم افزایش پیدا کند. در همین راستا جلسات و مذاکرات متعددی با بیمه گران اتکایی و شرکت های مستقیم دارای قبولی اتکایی برای افزایش روابط فی مایین صورت گرفته است.
او در ادامه به همکاری با بیمه گران خارجی نیز اشاره کرد و گفت: تمایل برای همکاری از جانب این شرکت ها وجود داشته و صحبت هایی نیز صورت گرفته است، لکن تا زمانی که تحریم ها برقرار باشد، این امکان برای انتقال پول وجود ندارد. با این حال بنا داریم با توجه به برخی گشایش های ایجاد شده، در حوزه کشور روسیه، تعاملاتی داشته باشیم.
وی در ادامه به فعالیت های سندیکای بیمه گران اشاره کرد و اظهار داشت: در سندیکا، برخی آموزش های تخصصی در حال پیگیری و انجام می باشد تا بتوانیم سطح علمی و مهارتی صنعت را به روز تر کنیم.ز

برچسب ها: بیمه تعاون
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خودرو‌های فرسوده مشمول افزایش دفعات سالیانه معاینه فنی می‌شوند خودرو‌های فرسوده مشمول افزایش دفعات سالیانه معاینه فنی می‌شوند
جدول سن فرسودگی خودرو‌ها در سال ۱۴۰۴ منتشر شد.
کیهان هم از هیات نظارت تذکر گرفت! کیهان هم از هیات نظارت تذکر گرفت!
روزنامه کیهان در واکنش به انتقاد‌های روز گذشته در صفحه گفت و شنود خطاب به منتقدان نوشت: هنوز تیری شلیک نشده چند تا از پادو‌های داخلیو کاسه لیس آمریکا بدجوری کپ کرده‌اند!
هواشناسی ایران ۱۸ فروردین هواشناسی ایران ۱۸ فروردین
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به ورود سامانه بارشی جدید گفت: در ۱۵ استان کشور رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید و گاهی تگرگ پیش‌بینی می‌شود.
عکاس ایرانی به عنوان ۱۰ عکاس برتر جهان شناخته شد عکاس ایرانی به عنوان ۱۰ عکاس برتر جهان شناخته شد
ابوالقاسم خوشرو عکاس ایرانی به عنوان ۱۰ عکاس برتر در شاخه مینیمالیسم مفهومی در یک مسابقه جهانی انتخاب شد.
گزینه جدید و مشروط و جذاب برای مهدی طارمی! گزینه جدید و مشروط و جذاب برای مهدی طارمی!
رسانه‌های ایتالیایی از مقصد جدید مهدی طارمی پرده برداشته‌اند.
ارتباط مصرف الکل و سرطان‌های کبد، دهان و مری ارتباط مصرف الکل و سرطان‌های کبد، دهان و مری
مدیرکل مرکز مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد سرطان‌ها با انجام غربالگری و آزمایش مناسب و به موقع، قابل پیشگیری هستند، گفت: هدف از غربالگری، شناسایی افراد دارای شواهد حاکی از سرطان یا پیش‌سرطان خاص، قبل از بروز علائم است.
حضور بیش از ۶ میلیون اتباع مجاز و غیر مجاز افغانستانی در کشور حضور بیش از ۶ میلیون اتباع مجاز و غیر مجاز افغانستانی در کشور
مشاور وزیر و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور تعداد اتباع افغانستانی مجاز و غیرمجاز در کشور را شش میلیون و یکصد هزار نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد دو میلیون و ۱۰۰ هزار نفر مجاز، دو میلیون نفر غیرمجاز و دو میلیون نفر در دسته افراد سرشماری شده هستند.
برگزیده
خودرو‌های فرسوده مشمول افزایش دفعات سالیانه معاینه فنی می‌شوند خودرو‌های فرسوده مشمول افزایش دفعات سالیانه معاینه فنی می‌شوند
جدول سن فرسودگی خودرو‌ها در سال ۱۴۰۴ منتشر شد.
ساعت کاری بانک‌های خصوصی تغییر کرد ساعت کاری بانک‌های خصوصی تغییر کرد
کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی درباره ساعت کاری بانک‌های خصوصی اطلاعیه‌ای صادر کرد.
ثبت‌نام وام ضروری ۵۰ میلیونی بازنشستگان از امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ ثبت‌نام وام ضروری ۵۰ میلیونی بازنشستگان از امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴
ثبت‌ نام اینترنتی وام ضروری بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری از امروز (17 فروردین 1404) به مدت یک ماه آغاز می‌شود. مبلغ وام ضروری به ۵۰ میلیون تومان ، کارمزد ۴ درصد و اقساط ۶۰ ماهه افزایش پیدا کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر