کد خبر: ۲۵۱۰۸
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۶

افزایش 106 درصدی عملیات ارزی و رشد 417 درصدی درآمدهای کارمزدی ارزی بانک آینده

با شتاب گرفتن ارائه خدمات ارزی بانک آینده و به‌دنبال تکمیل چرخه خدمت‌رسانی در این حوزه، اینک بخشی از شرکت‌های تولیدی و صادراتی بزرگ کشور، با تمرکز بر مدیریت وجوه خود در شعب ارزی بانک آینده، از خدمات ارزی این بانک نیز بی‌نصیب نمانده‌اند.
افزایش 106 درصدی عملیات ارزی و رشد 417 درصدی درآمدهای کارمزدی ارزی بانک آینده
به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک آینده: این فرصت بی‌بدیل ضمن تکمیل سبد خدمات و محصولات بانک آینده در مجموعه عملیات بانکی ریالی و ارزی، انتظارات مشتریان این بانک را نیز نسبت به دریافت خدمات کیفی و بهینه، برآورده خواهد ساخت که نتیجه آن، رضایت‌مندی بیش‌تر مشتریان و متعاقباً بهره‌گیری از این ظرفیت در راستای توسعه بازار، افزایش مشتریان و گسترش فعالیت و شبکه خدمت‌رسانی بانک آینده، خواهد بود.
شایان ذکر است، درآمدهای کارمزدی ارزی امسال نسبت به سال گذشته، 417 درصد رشد داشته است. هم‌چنین، حجم عملیات ارزی بانک آینده نیز 106 درصد افزایش داشته است که با انجام فعالیت‌ها و اقدامات جدید در حوزه ارزی، به‌خصوص گسترش شعب ارزی و تنوع سبد خدمات و با به ثمر نشستن برنامه‌های جدید، رشد قابل توجهی را نصیب این حوزه خواهد کرد.
امکان افتتاح انواع حساب‌های پس‌انداز و سرمایه‌گذاری مدت‌دار ارزی برای مشتریان بانک آینده فراهم بوده و این بانک می‌‌تواند با ارائه خدمات بانکی در قالب افتتاح انواع حساب ارزی با دو کارکرد حفظ ارزش و نگه‌داری منابع مشتریان از یک سو و تجمیع منابع ارزی، علاوه بر افزایش حجم منابع با کیفیت و پایدار و امکان به‌کارگیری آن در اقتصاد مولد و واقعی، به کاهش قیمت تمام‌شده پول و درآمد مشاع و غیرمشاع برای پیشبرد اهداف و برنامه‌های بانک و در نگاهی کلان، به تقویت پروژه‌های عظیم تولیدی، عمرانی و اقتصادی کشور در سطح ملی و بین‌المللی، کمک شایانی نماید.
این دستاورد ارزشمند و بی‌نظیری در شبکه بانکی کشور است تا بانک آینده همانند ایفای نقش موثر خود در رشد و توسعه اقتصاد ملی کشور، در حوزه ارزی نیز، منشاء فعالیت اثربخش باشد.
 
 
 
برچسب ها: بانک آینده
captcha
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.