کد خبر: ۲۵۰۷۳
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۳

بازگشت بی‌سروصدای سحر قریشی به پرده سینما‌های ایران

شنیده‌های «تابناک» حکایت از آن دارد که برخی دوستان قریشی از جمله یکی از تهیه کنندگان قدیمی سینمای ایران که سابقه همکاری با قریشی را دارد، او را تشویق کرده‌اند به ایران بازگردد و دوباره در سینمای ایران مشغول شود.
بازگشت بی‌سروصدای سحر قریشی به پرده سینما‌های ایران

مخاطب24:سحر قریشی که در چند سال اخیر، روز‌های پرحاشیه‌ای را پشت سر گذاشته، بی سروصدا به پرده سینما‌های ایران بازگشته و یک فیلم از او در حال اکران است؛ موضوعی که گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت این بازیگر را به سینمای ایران پررنگ کرده است.


فیلم «نارگیل ۲» به کارگردانی داود اطیابی و تهیه کنندگی ابراهیم عامریان در حالی روی پرده رفته که تصویر بزرگ روی پوستر این فیلم ژانر کودک، سحر قریشی است؛ اتفاقی که به نظر می‌رسید رخ ندهد و این فیلم به واسطه حواشی این بازیگر، رنگ پرده را به خود نبیند و مستقیم راهی شبکه نمایش خانگی شود. قریشی در واپسین سال‌های حضورش در سینمای ایران، نتوانست فیلم‌هایی باکیفیت‌تر از این فیلم را بازی کند و همزمان با حواشی گسترده‌ای درگیر شد که برخی این حواشی را متوجه او می‌دانستند.


ارتباط این بازیگر با مهدی طارمی که موضع گیری برخی فوتبالیست‌ها، شایعه ازدواج را نیز در پی داشت، یکی از حواشی اصلی بود که پس از به سرانجام نرسیدن این رابطه، با انتشار عکس‌های آتلیه‌ای این دو، برای طارمی هزینه ساز شد. طارمی اخیراً در گفت و گویی به وضوح این موضوع را اشتباه خودش خواند و از حمله به سحر قریشی پرهیز و سعی کرد از این حواشی فاصله بگیرد، اما این تنها حاشیه قریشی نبود.


این بازیگر زن سینما و تلویزیون، در اسفند ۱۴۰۰ در کنار امیر مقصودلو، معروف به امیر تتلو در ترکیه ظاهر شد و با این خواننده نه چندان خوشنام ارتباط برقرار کرد و بحث ازدواج آن‌ها نیز مطرح شد. تتلو رفتار‌های عجیب در این دوره در پیش گرفت که خالکوبی‌های سحر قریشی به شیوه تتلو که مشخص نیست اختیاری بوده باشد و فشار تتلو برای قطع مراوده‌اش با همکارانش در سینما، بخشی از اتفاقاتی بود که در این دوره رخ داد. نظیر اتهام زنی تتلو به قریشی مبنی بر اعتیادش، عذرخواهی قریشی از تتلو و سکوت طولانی قریشی از تتلو در شبکه‌های اجتماعی که شخص متعادلی نیست، نگرانی‌ها را درباره وضعیت قریشی تشدید کرد.


این ازدواج البته با گمانه زنی‌هایی نیز همراه بود و بحث جنجال برای کسب درآمد نیز مطرح شد. در همین زمینه آرامه اعتمادی، منتقد سینما مدتی پس از علنی شدنِ این ارتباط، نوشت: «ازدواج سحر قریشی و امیر تتلو، یک معامله دو ساله و چندصد میلیاردی با اسپانسری یک رمز ارز و بازدید یوتیوب است. یک تهیه‌کننده بنام سینما، در این سناریو دخیل است که بیست میلیارد سهم خالص او از این ماجراست. دوبی بودن قریشی در همین سناریوست. تتلو در آهنگ جدیدش هم اشاره به رمزارز دارد»؛ مسئله‌ای که هیچ‌گاه از سوی مقصودلو و قریشی تکذیب نشد.


حدود شش ماه پس از علنی شدن این ارتباط، این دو اعلام کردند از هم جدا شده‌اند و از این ارتباط ابراز پشیمانی کردند؛ اتفاقی که دور از انتظار نبود. پس از این تصاویری منتشر شد که نشان می‌داد سحر قریشی از ترکیه به دوبی رفته و به تازگی تصاویری از خانه‌اش در امارات متحده عربی را نیز منتشر کرده است.


اکران فیلم تازه این بازیگر که البته چندین سال پیش فیلمبرداری شده بود و خودداری قریشی از موضع گیری درباره حوادث چند سال اخیر، نشان داد او قصد ندارد پل‌های پشت سرش را خراب کند؛ هرچند خود او به تازگی احتمال بازگشتش را به ایران رد کرده است.


با این حال شنیده‌های «تابناک» حکایت از آن دارد که برخی دوستان قریشی از جمله یکی از تهیه کنندگان قدیمی سینمای ایران که سابقه همکاری با قریشی را دارد، او را تشویق کرده‌اند به ایران بازگردد و دوباره در سینمای ایران مشغول شود؛ بنابراین دور از انتظار نیست که این بازیگر به زودی دوباره در تهران دیده شود.

برچسب ها: سحر قریشی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر
منصور ضابطیان در این نشست به تجربه‌های شخصی خود در حوزه سفرنامه‌نویسی پرداخت و با نگاهی تحلیلی، به نقش قصه و تصویر در روایت‌های سفر اشاره کرد
صفحه خبر بالای تصاویر