کد خبر: ۲۵۰۳۴
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۵

عملکرد مالی و توسعه ای بانک توسعه تعاون طی سال 1401در تمامی شاخص های کلیدی با رشد و بهبود همراه بوده است

مدیر عامل بانک توسعه تعاون با ارائه گزارش عملکرد در مجمع سالیانه بانک گفت شاخص های عملکردی با رشد و بهبودی همراه بوده است.
عملکرد مالی و توسعه ای بانک توسعه تعاون طی سال 1401در تمامی شاخص های کلیدی با رشد و بهبود همراه بوده است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ محمد شیخ حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون در جلسه مجمع سالیانه بانک اظهار داشت: این جلسه با هدف بررسی عملکرد و صورت های مالی بانک برای دوره زمانی ابتدا تا پایان سال 1401 با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونین جهادی ایشان برگزار می‌شود و بانک می تواند تحت هدایت و نظارت این مقام عالی توانمند و متعهد در مسیر رو به پیشرفت حرکت نماید و فرامین مقام معظم رهبری در بخش تعاون و حمایت های شخص رییس جمهور و اعتقاد وافر ایشان به بخش تعاون به عنوان بزرگترین سرمایه معنوی بانک مطرح است.
وی افزود: عملکرد بانک نشان دهنده آن است که بانک بعد از ۱۰ سال از زیان خارج شده و در سال ۱۴۰۲ سودده شده است. رشد منابع و مصارف بانک از شبکه بانکی بالاتر بوده است. مانده منابع بانک در پایان سال 1401 بیش از 529 هزار میلیارد ریال بوده است و رشد 33 درصدی در این بخش رقم خورده است و مانده ناخالص تسهیلات اعطایی در پایان سال گذشته بیش از 559 هزار میلیارد ریال بوده است که موجب رشد 37 درصدی شده همچنین خالص تسهیلات پرداختی بانک در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۳۸۵ هزار میلیارد بوده که رشد ۴۸ درصدی داشته و در سال قبل با کنترل نمودن مطالبات غیرجاری( NPL ) این نسبت را که بیانگر شاخص سلامت و گردش مناسب جریان نقد در بانک است، برای اولین بار در طول فعالیت بانک به ۳/۸ درصد کاهش پیدا کرده است.
شیخ حسینی تاکید کرد: میزان ضمانت نامه های صادره در سال 1401 با رشد 77 درصدی بیش از 147 هزار میلیارد ریال بوده است و میزان اعتبار اسنادی صادره توسط شبکه شعب بانک طی سال گذشته با رشد 168 درصدی از 59 هزار میلیارد ریال فراتر رفته است.
این مقام بانکی تصریح نمود: سرمایه بانک از 28 هزار میلیارد ریال به 62 هزار میلیارد ریال رسیده است که بارشد بیش از ۱۲۰ درصد همراه بوده و نسبت کفایت سرمایه بانک که پیش از این منفی بوده، مثبت شده و به عدد استاندارد داخلی نزدیک شده است.
مدیر عامل بانک توسعه تعاون گفت: تعداد مشتریان بانک در پایان سال 1401 از شش میلیون و پانصد هزار نفر فراتر رفته است که در مقایسه با سال پیش از آن رشد 15 درصد رقم خورده است.
وی یادآور شد: درآمدهای مشاع بانک طی سال گذشته با رشد 30 درصدی افزون بر 45 هزار میلیارد ریال بوده است و درآمدهای غیر مشاع نیز با رشدی 78 درصدی بالغ بر 19 هزار میلیارد ریال گردیده است و سهم درآمدهای غیرمشاع از کل درآمدهای بانک از ۲۴ به ۳۰ درصد افزایش داشته است.
شیخ حسینی گفت: عملکرد بانک توسعه تعاون در ایجاد ترکیب منابع سپرده‌ای به گونه‌ای بوده است که با در پیش گرفتن اصول مشتری مداری و انعقاد تفاهم نامه ها، رشد مناسبی در تجهیز منابع قرض‌الحسنه جاری به میزان 49 درصد و قرض‌الحسنه پس انداز به اندازه 61 درصد رقم خورده است وهمین رشد مناسب تاثیر مهمی در کنترل قیمت تمام شده پول داشته است.
وی اظهار داشت: 67 درصد تسهیلات پرداختی بانک به میزان بیش از 260 هزار میلیارد ریال به بخش تعاون تعلق داشته است و تسهیلات پرداختی سال 1401 در مقایسه با پرداختی سال 1400 با رشد 48 درصدی تحقق داشته است.
شیخ حسینی گفت: به رغم آنکه تسهیلات تکلیفی و حمایتی بانک توسعه تعاون طی سال 1401 با رشد بیش از سه برابری همراه بوده است، بانک توانسته با برنامه ریزی صحیح و تلاش سرمایه انسانی تا حد 84 درصد مجموع تکالیف را اجرایی نماید و در بسیاری از بخشها صد در صد تکالیف اجرایی شده است.
شیخ حسینی در پایان‌گزارش خود مهمترین اقدامات بانک در سال ۱۴۰۱ را تعیین تکلیف ساختمان خدامی و تحویل آن تا پایان سالجاری، تعیین تکلیف و تسویه نقد بدهی کلان شهرداری تهران به بانک بابت صدور اوراق مشارکت قطار شهری ، خروج بانک از زیان ، و رشد شاخص های عملکردی بانک، تعامل و حمایت حداکثری از تعاونی ها و تعاونگران عنوان کرد و در خصوص مهمترین برنامه های بانک در سال ۱۴۰۲ به راه اندازی و بهره برداری از سامانه افتتاح حساب غیرحضوری و پرداخت تسهیلات خرد برخط، رونمایی و اجرای سند تحول استراتژیک بانک مبتنی بر تحول دیجیتال، اجرای پروژه استعداد یابی و جانشین پروری در بانک، توسعه و تکمیل خدمات دیجیتال بانک در حوزه SCF ، امضای دیجیتال، سفته و برات الکترونیک ، سامانه نظارت جامع و هوشمند بازرسی و کشف تقلب ، توسعه تامین مالی از روش های نوین برای تعاونی ها و کاهش زیان انباشته ۲۰ سال گذشته بانک، اشاره کرد.
در این جلسه که با حضور مهدی مسکنی معاون تعاون و علیرضا عسکریان معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سید باقر فتاحی رییس و محمد جعفر ایرانی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون، معاونین و مشاور مدیر عامل بانک و نمایندگان وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت راه و شهرسازی، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد گزارش حسابرس قانونی و بازرس مستقل بانک نیز قرائت گردید و اعضای جلسه ضمن استماع گزارش حسابرس، صورت های مالی بانک در سال 1401 را مورد تایید قرار دادند.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
عطر ترامپ به بازار می‌آید عطر ترامپ به بازار می‌آید
«برای میهن‌دوستانی که هرگز عقب‌نشینی نمی‌کنند»: عطر جدید دونالد ترامپ به‌شدت در فضای مجازی مورد انتقاد قرار گرفته است.
خودرو زیر قیمت بازار می‌خواهید این مطلب را بخوانید! خودرو زیر قیمت بازار می‌خواهید این مطلب را بخوانید!
تبدیل شدن خودرو به کالای سرمایه‌ای و هجوم واسطه‌گران در برنامه‌های فروش خودروسازان به واسطه تفاوت قابل ملاحظه بهای کارخانه و بازار، همواره مصرف‌کننده واقعی را از دسترسی به خرید از کارخانه محروم کرده است؛ به‌گونه‌ای که خرید خودرو از کارخانه تبدیل به سودآوردترین اقدام بدون کم‌ترین زحمت و در کوتاه‌ترین زمان برای سرمایه‌گذاران شده بود.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
صفحه خبر بالای تصاویر