کد خبر: ۲۴۹۷۴
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۴

صادرات ۲ میلیون عدد تجهیزات نفتی به ونزوئلا

معاون وزیر نفت با بیان این که وابستگی ۸۰ درصدی به تجهیزات خارجی در صنعت نفت به حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد رسیده است گفت: در ۲۱ میدان نفتی با شرکت‌های دانش بنیان همکاری داریم.
صادرات ۲ میلیون عدد تجهیزات نفتی به ونزوئلا

مخاطب24:وحید رضا زیدی فر معاون وزیر نفت در امور مهندسی پژوهش و فناوری در برنامه تهران ۲۰ با موضوع بررسی عملکرد وزارت نفت در حمایت از شرکت‌های دانش بنیان گفت: سیاست دولت همیشه حمایت از شرکت‌های دانش بنیان بوده که در صنعت نفت این موضوع را دنبال کرده ایم و تلاش کردیم صنعت نفت را فن‌آورانه و دانش بنیان کنیم.


زیدی فر در ادامه بیان کرد: وابستگی ۸۰ درصدی به تجهیزات خارجی در صنعت نفت به حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد رسیده است. به عنوان مثال یک ایستگاه تقویت فشا در ارادان داریم که ۹۰ درصد ساخت آن توسط شرکت‌های دانش بنیان انجام شده است.


وی خاطرنشان کرد: با شرکت‌های دانش بنیان حدود ۳۴۰ میلیون دلار معادل ۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد قرارداد داریم. در وزارت نفت هر نوع تجهیزاتی را که بتوانیم از داخل تهیه کنیم حتما اقدام به این کار می‌کنیم و واردات ۲۰۰ قلم کالا را به دلیل اینکه در داخل تولید می‌شوند ممنوع کرده ایم.


زیدی فر ادامه داد: هر شرکتی در صنعت نفت بخواهد خریدی انجام دهد باید از لیست اعلامی وزارت نفت خرید کند که تعداد شرکت‌های دانش بنیان ما در این لیست افزایش یافته است. تسهیلات و تضامین مختلفی هم به شرکت‌های دانش بنیان داده می‌شود. در حال حاضر ۸۱ قراداد با دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های مختلف داریم و ارتباط با وزارت علوم در سطوح مختلف برقرار شده که در واقع ارتباط صنعت و دانشگاه افزایش یافته است و در ۲۱ میدان استخراج نفت با شرکت‌های دانش بنیان قراداد بسته ایم.


وی افزود: دانشگاه‌های دارای استعداد شناسایی می‌شوند و با آن‌ها با توجه به اینکه چقدر می‌توانند نیاز ما را برطرف کنند قرارداد بسته می‌شود. معاونت علمی ریاست جمهوری تولیدات دانش بنیان بار اولی را به ما معرفی می‌کند و کارگروهی برای این موضوع تشکیل شده است و ۸۰ درصد رشد در زمینه استفاده از محصولات تولید بار اول داشته ایم.


معاون وزیر نفت ادامه داد: ۲ میلیون و ۷۰۰ عدد تجهیزات دانش بنیان نفتی را به ونزوئلا ارسال کردیم و به روسیه کاتالیست صادر کردیم. کارگروه صدور خدمات فنی و مهندسی را در وزارت نفت تشکیل داده ایم و توانسته ایم به ۳۵۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی دست پیدا کنیم.


زیدی فر گفت: شرکت‌های دانش بنیان برای ورود به لیست تامین کنندگان تجهیزات وزارت نفت تسهیلات زیاد و ویژه‌ای را می‌گیرند تا خیلی راحت بتوانند به این حوزه ورود کنند.


وی درادامه درباره تامین مالی این شرکت‌ها گفت: بر اساس تکلیف قانونی باید تسهیلاتی را در اختیار شرکت‌های دانش بنیان بگذاریم که با چند بانک قرارداد بسته ایم. ۵ هزار ۵۰۰ میلیارد تومان مبلغ قرارداد‌های وزارت نفت با شرکت‌های دانش بنیان است. ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد هم ضمانت نامه قراردادی با شرکت‌های دانش بنیان داشته ایم.

برچسب ها: صنعت نفت
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد! زمین بازی تئاتر جایی برای اجاره نشین‌ها ندارد!
نمایش زمین بازی تبیین زوال جامعه تئاتر امروز است؛ جماعت تئاتری‌ای که از شهر‌های دیگر به شهر انباشت شده و خودخواه تهران می‌آید تا هنرمند شوند، اما به غیر ازآنکه موی‌اش سپید می‌شود و جامه‌اش سیاه چیزی به دست نمی‌گیرد، خانه‌های اجاره‌ای را باید ترک کرد و رفت پایین و پایین‌تر تا وقتی که فرسودگی آید و حذف ممکن شود!
ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور ببینید: برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شکل تناسبی + توضیحات وزیر کشور
اسکندر مومنی، وزیر کشور، با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شورای شهر تهران به شیوه تناسبی، گفت: «در نظام تناسبی، تشکل‌ها و احزاب به نسبت آرایی که به دست می‌آورند، کرسی‌های شورا را تصاحب می‌کنند. برای مثال، اگر حزبی ۴۰ درصد آرا را کسب کند، ۴۰ درصد کرسی‌ها به آن اختصاص خواهد یافت.»
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر